Back to Question Center
0

10 moduri de a crește vânzările dvs. de comerț electronic dovedită de Semalt

1 answers:

De fapt, proprietarii de afaceri eCommerce fac multe banidin produsele lor. Un studiu recent realizat de Statista a arătat că vânzările de comerț electronic în toată lumeava ajunge la 2.86 trilioane de dolari SUA în 2018. Din păcate, nu construiți doar un eCommercestocați și așteptați clienții să vă inunde site-ul. Va trebui să începeți campanii de marketing de succespentru a atrage interesul cumpărătorilor .

Vestea bună este că, cu ajutorul următoarelor strategii de marketing dovedite de Semalt Digital Services, veți fimăriți vânzările dvs. de comerț electronic. Ivan Konovalov, Manager de succes al clientului Semalt , oferă sfaturi importantepe ce ar trebui să implementeze magazinele de eCommerce pentru a prospera .

1. Utilizați vânzări și vânzări pe mai multe

Vânzările în sus și vânzările încrucișate reprezintă modalități de siguranță pe care le puteți angaja pentru a crește vânzările online. Cross-sellingeste modul de introducere a produselor asociate împreună cu ceea ce un client are în vedere să cumpere. Ea dă oclient o mulțime de produse complementare de a alege de la. Vânzarea în avans este actul de vânzare a unui superioarăversiune a unui produs pe care un client îl cumpără. Această metodă permite clientului dvs. să vadă același produscu caracteristici avansate și un preț mai mare.

Aceste tehnici de vânzare sunt destinate să încurajeze clienții să cumpere alte produse. Adevărul este că atunci cândclienții văd mai mult decât ceea ce au nevoie, vor fi motivați să cumpere mai mult. Au fost prezentate mai multe studiică vânzările în sus și vânzările încrucișate încurajează clienții să se întoarcă pentru mai mult .

2. Îmbunătățiți design-ul site-ului dvs.

În era digitală de astăzi, aveți nevoie de un design personalizat pentru a atrage și a implica clienți potențiali. Tamagazinul eCommerce este o parte a companiei și designul său trebuie să reflecte cât de profesională este marca dumneavoastră.De fapt, campaniile dvs. promoționale ar trebui să înceapă și din magazinul dvs. Specialiștii specializați au descoperitfaptul că clienții cel mai adesea evită magazinul online dacă nu are o personalizare importantă .

Construirea unui magazin eCommerce bine conceput reprezintă un pas important spre depășirea concurenței. Daca estiplanificând să vă reproiectați magazinul, apoi asigurați-vă că acesta are un design receptiv, care îi oferă cliențilorcumpărături minunate. De fapt, veți conduce mai multe vânzări atunci când faceți ușor pentru oameninavigați și găsiți produsele pe site .

3. Asigurați-vă site-ul mobil prietenos

În ultimii ani, o mulțime de tablete noi și smartphone-uri intră pe piață.a crescut semnificativ numărul de cumpărători online. Studiile arată că numărul de cumpărători mobilia depășit nivelul utilizării desktopului. În această epocă digitală, crearea magazinului dvs. de eCommerce este perfect adoptatla diverse dispozitive mobile este partea esențială a succesului dvs. de afaceri .

Chiar și Google îmbunătățește clasamentul de căutare mobilă pentru site-urile care se afișează corespunzător pe dispozitivele mobile.Pentru a crea o versiune mobilă a site-ului dvs. actual, puteți utiliza o platformă de conversie sau un dispozitiv mobilPlugin-uri. Crearea unui magazin eCommerce prietenos mobil este o modalitate bună de angajare pentru a vă expune afacereala cumpărătorii mobili. Având optimizarea mobilă a magazinului, veți crește ratele de conversie și veți crește vânzările.

4. Utilizați imagini de produse de bună calitate

Nu utilizați nicio imagine de produs doar pentru a adăuga imagini. Imaginile produselor dvs. ar trebui să aibăo calitate înaltă. Este adevărat că obținerea imaginilor de produse profesionale poate fi o sarcină descurajantă, dareste, de asemenea, adevărat că acestea pot ajuta la atragerea clienților potențiali în magazinul dvs. Experții noștri au dovedit multeori când adăugarea de imagini vii cu opțiuni de zoom încurajează clienții potențiali să cumpere produse.

5. Optimizați descrierile paginilor de produs

Descrierile paginilor de produs au potențialul de a atrage clienții pentru a efectua o achiziție. Asigura-te caați descris caracteristici utile care îi fac pe clienți interesați. Mențineți-i mai motivați în continuarepâlnia. Cele mai populare site-uri de eCommerce precum Amazon afișează caracteristicile lor cheie de produs pentru a îmbunătăți vânzările.

Descrierile ar trebui să fie bine definite astfel încât orice potențial client care le citește să fie încurajata lua masuri. Puteți utiliza gloanțe scurte atractive pentru a prezenta caracteristicile cheie ale produsului. Fără îndoialăcă veți pierde o mulțime de vânzări atunci când detaliile care ar trebui să vă încurajezeclienții care efectuează o achiziție sunt ascunși într-o descriere.

6. Creați produse video promoționale scurte

Campania video este o strategie de marketing importantă a multor magazine de eCommerce, utilizate pentru acreșterea vânzărilor. Consumatorii de astăzi care utilizează dispozitive mobile preferă să vizioneze videoclipuri mai mult decât alte tipuride conținut. Creați clipuri video promoționale scurte despre produsele dvs., includeți informații importantecaracteristicile produselor dvs. care pot capta atenția clienților. Integrați aceste videoclipuri în diferite pagini web de produse.

De asemenea, puteți încărca videoclipuri pentru produse pe toate site-urile video populare pentru a crește expunerea. nu faceuitați să vă optimizați videoclipurile pentru SEO adăugând cuvinte cheie la titlul și descrierea videoclipului. Tupoate adăuga adresa dvs. de site web ca text în descrierea pentru a conduce trafic, de asemenea.

7. Creați o propunere de valoare unică

Diversitatea extraordinară care există în domeniul eCommerce îngreunează companiilesă se desprindă de competiție. Nu contează cât de unic credeți că produsele dvs.există, probabil, un alt magazin, care oferă aceleași sau similareproduse pe piața dvs. țintă. În acest caz, ce puteți face pentru a vă face marcasă ieșiți din gama de mii de alte mărci? O propunere de valoare unică este ceea ceva face brand-ul dvs. special. Trebuie să scrieți o propunere de valoare unică bună adresatăvaloarea produsului dvs. Oferindu-l, veți excela în competiție și vă veți bucura de avantajele conducerii.

O propunere de valoare unică poate fi integrată pe pagina dvs. de pornire, pe pagina de produs și pe reclamăpentru a crește ratele de conversie. Având cunoștință despre ceea ce vă diferențiază marca de altelemărcile vă vor ajuta să derulați o afacere de succes în domeniul eCommerce. Această strategie vă poate ajuta să vă separați de concurenții dvs.

8. Oferta de returnari usoare si usoare

Această tactică de marketing poate motiva clienții potențiali să cumpere de la dvs. și să îmbunătățească vânzările exponențial.Returnarea produselor online a ajutat multe branduri de comerț electronic să câștige loialitatea clienților și să le facă dispuși să vină înapoi pentru mai mult.

Returnările online cu amănuntul sunt comune în afacerile de eCommerce, iar clienții vor reveni la produseau cumpărat din când în când. Clientul dvs. poate decide să returneze un produs care a fost deterioratsau nu se potriveau bine. Clienții se întorc aproximativ dintr-unul din trei produse. De fapt,majoritatea cumpărătorilor revizuiesc politica de returnare înainte de a efectua o achiziție .

În cazul în care potențialii clienți știu că pot să returneze mărfuri în mod liber, sunt mai probabil că vorreveniți din nou. Studiul efectuat de Wall Street Journal a confirmat că cel mai bunclienții sunt cei cu cele mai mari rate de returnare. Implementarea acestei politici în cadrul dvs.practica vă va ajuta să evitați pierderile de vânzări și oportunități de afaceri mari.

9. Afișați produsele pe pagina dvs. de pornire

Pagina dvs. de pornire este una dintre cele mai importante părți ale site-ului dvs. de eCommerce, așa că ar trebuiutilizați-l pentru a menține clienții angajați. Prezentați cele mai bine vândute produse, astfel încât clienții potențialipoate să le vadă clar. Este mai probabil ca orice cumpărător care vine în magazinul dvs. de eCommerceprin intermediul altor pagini poate decide să viziteze pagina de pornire pentru a vedea alte produse. Deci, plasarea dvs.produsele cele mai populare pe pagina de pornire măresc inevitabil vânzările.

10. Oferiți opțiuni de livrare multiple

Furnizarea de clienți cu mai multe opțiuni de livrare va crește vânzările. În mod surprinzător,dar companiile care vând produse calitative oferă o experiență excepțională onlinedeseori eșuează când vine vorba de livrare. Dacă veți motiva clienții să cumpere de lavă, atunci fiți gata să oferiți mai multe opțiuni de livrare. O astfel de strategie de marketing utilăeste ușor de implementat, dar vă ajută să evitați pierderea potențialilor clienți și să le permiteți accesul concurenților dvs.

Este evident că Internetul a schimbat modul în care oamenii caută și cumpără produse. Acestezile cu un desktop sau un dispozitiv mobil, puteți cumpăra ceea ce aveți nevoie online. Oamenii suntdin ce în ce mai dispuși să se alăture în afacerile de comerț electronic. Pentru a ține pasul cu ritmul în creșterepopularitatea cumpărăturilor on-line, sunteți binevenit să vă referiți la asistența profesională oferită de Semalt Digital Services Source .

November 27, 2017