Back to Question Center
0

Care sunt modalitățile de a deveni căutări Amazon TOP?

1 answers:

Pentru a obține o idee bună despre cum să deveniți utilizatori Amazon TOP, trebuie să obțineți o imagine clară a vânzărilor pe Amazon. Pentru a vă asigura că construiți corect campania dvs. de marketing, consultați această postare pentru a vedea aspectele de optimizare pe care trebuie să le cunoașteți - com free slot. Acest post vă va deschide ochii la comoara Amazon și vă va ajuta să strângeți bani acolo fără eforturi.

Căutări pe Amazon

 • Căutări pe Amazon navigați la pagina principală a produsului și apoi faceți clic pe ofertele prezentate mai jos descrierea produsului pentru a verifica mai multe propuneri disponibile. Cu toate acestea, primul lucru pe care cumpărătorii de la Amazon îl verifică este cumpărarea casetei. Această secțiune prezintă cea mai bună variantă din cadrul nișei de piață. Potrivit datelor statistice, vânzările de 62 de miliarde de dolari ale companiei Amazon se petrec chiar aici. Cumpărătorii știu că se pot baza pe alegerea Amazonului, deoarece ia în considerare diverse aspecte, cum ar fi prețul, calitatea, relevanța și așa mai departe. Utilizând caseta de cumpărare, clienții își pot începe procesul de achiziție prin adăugarea produselor la căruțele de cumpărături.

  Datorită concurenței mari pe Amazon, nu este o sarcină ușoară de a deveni vânzătorul recomandat care câștigă caseta de cumpărare. Nu inseamna ca daca ai rang inalt pe SERP Amazon, vei deveni un vanzator recomandat. Pentru a câștiga caseta de cumpărare, trebuie să urmați liniile directoare Amazon și să fie valoroase pentru clienții dvs.

  1. Prețul competitiv

  )

  Trebuie să oferiți utilizatorilor un preț competitiv pentru a câștiga o cutie de cumpărături. Acesta include nu numai costul unui produs, ci și costul de transport. Cumpărătorii care caută produsele necesare pe Amazon pot compara toate prețurile și, cel mai probabil, pot selecta cel mai mic preț de pe piață. Pentru a vă menține prețul competitiv, trebuie să efectuați analize competitive în mod regulat. Mai mult decât atât, este rezonabil să se utilizeze instrumente de reprelucrare.

  1. Ofertele concurente

  Ofertele dvs ar trebui sa concureze pe masura ce mai multi vanzatori exista, urca in varf.

 • Pentru a câștiga o cutie de cumpărături pe Amazon, trebuie să aveți un istoric de vânzări lung și pozitiv. Amazon ia în considerare recenziile clienților dvs. și numărul mediu de achiziții pe lună. Ca regulă, produsele care au apărut recent pe piața Amazon nu pot deveni vânzători recomandați.

  Mulți alți factori afectează alegerea de către Amazon a unui vânzător recomandat. Cu toate acestea, factorii menționați mai sus sunt cei mai puternici. Soluția cea mai eficientă aici este să vă asigurați că toate tranzacțiile pe care le primiți prin Amazon rulează bine. Trebuie să oferiți clienților cel mai bun suport pentru clienți și să rămâneți de ajutor..Amazon fulfillment este un program creat de Amazon pentru a ajuta comercianții online să-și vândă produsele în mod amănunțit.

  Folosind acest program, puteți să trimiteți mărfurile la unul din numeroasele centre de împlinire ale Amazonului pentru a fi stocate. Înseamnă că de fiecare dată când un client achiziționează produse de la dvs., Amazon le vânează. Acest program vă ajută să economisiți timpul și să vă concentrați asupra altor aspecte legate de funcționarea afacerii dvs. Amazon preia multe aspecte ale transportului și serviciilor pentru clienți, precum și extinderea accesului produselor dvs. la membrii Amazon Prime și ajută la câștigarea unei casete de cumpărare.

  Sfaturi pentru a face produsele dvs. TOP căutat pe Amazon

  • Comentariile pozitive despre produs sunt esențiale pentru rangul dvs. ridicat pe Amazon. Trebuie remarcat faptul că discutăm despre revizuirea înregistrării paginii dvs. de produs, dar nu despre feedback-ul despre profilul dvs. de vânzător. De la ultima actualizare a algoritmului Amazon, este interzisă inițierea utilizatorilor de a lăsa recenzii în schimbul unor cadouri, reduceri etc. De aceea trebuie să obțineți recenzii în mod organic. Una dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este oferind clienților dvs. cea mai bună experiență de cumpărături. Încercați cele mai bune dvs. pentru a genera comentarii pozitive despre produse, deoarece acestea conduc la clasamente mai mari și trafic mai mult de căutare și, ulterior, mai multe comenzi și vânzări.

   • Cuvinte cheie

   Este important să inserați termenii de căutare vizați în titlul produsului, descriere și bullet points. În primul rând, trebuie să faceți o cercetare de cuvinte cheie și să găsiți cele mai relevante pentru termenii dvs. de căutare de afaceri care pot fi utilizați pentru promovarea dvs. de înregistrare. În cea de-a doua etapă, trebuie să utilizați strategic aceste cuvinte cheie în titlul și descrierea dvs. pentru a face lista dvs. optimizată și vizibilă pe pagina cu rezultatele căutării Amazon. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă coplesiți listarea cu cuvinte cheie, deoarece algoritmul Amazon devine mai inteligent și puteți fi pedepsiți pentru el. De aceea, faceți titlul dvs. natural, precis și angajat pentru a face cumpărătorii să facă clic pe acesta din rezultatele căutării. Pentru a vă simplifica campania de cercetare a cuvintelor cheie, puteți utiliza unul dintre instrumentele automate de sugerare, precum Planificatorul de cuvinte cheie Google sau Instrumentul pentru cuvinte cheie Amazon.

  O listă optimă de produse vă poate ajuta să câștigați vânzări pe termen lung. În articolele noastre anterioare, am oferit tutoriale detaliate cum să vă facem listarea eficientă. De aceea, aici voi enumera doar factorii de bază de optimizare a listei de produse care pot afecta în mod pozitiv rata de clic și conversia:

  1. Numele de marcă fiabil și capabil;
  2. Titlu descriptiv de produs;
  3. Descrierea completă a produsului cu toate caracteristicile necesare ale produselor și avantajele aparente;
  4. Puncte de gloanțe rezonabile;
  5. Imagini de produs de calitate cu o capacitate de a mări;
  6. Abordarea preocupărilor.
  • Prețul competitiv

  Gama este determinată de clienții Amazonului în privința a ceea ce simt și a ceea ce sunt dispuși cheltuiește-o. Prețul dvs. trebuie să fie rezonabil și să se bazeze pe tendința medie a pieței. Poate crește sau cădea sezonier sau cu apariția noii versiuni îmbunătățite a produsului dvs. Prețul dvs. nu ar trebui să fie extrem de scăzut, deoarece poate însemna probleme de calitate pentru potențialii clienți. De aceea, încercați să vă orientați pe produsul principal al nișei dvs.

December 6, 2017