Back to Question Center
0

Cum de a reuși pe Amazon rulează căutarea pentru cuvinte cheie best seller cel mai bun mod?

1 answers:

Din păcate, nu există un ghid definitiv sau niciun plan de acțiune pas cu pas care să vă garanteze că înregistrările dvs. de produse vor fi bine văzute în căutarea de oferte de la vânzătorul de la Amazon. Cu milioane de cumpărători activi, miriade de oferte de produse și algoritmul sofisticat de clasificare a căutărilor Amazon este un loc foarte competitiv pentru vânzare. Iată când intră în joc optimizarea listei de produse. Vreau să spun că, cu o listă bună de cuvinte cheie cu performanțe superioare, puteți urca cu ușurință la început în Amazon pentru a căuta oferte relevante pentru vânzători - peru dominio web. Dar cum să găsiți cele mai bune cuvinte cheie cu cele mai mari volume de căutare și totuși competiție mai mică? Mai jos vă voi arăta o scurtă instrucțiune pentru a face lucrurile mult mai ușoare, cel puțin cele legate de cercetarea de cuvinte cheie pe Amazon.

Dacă nu știți exact care sunt cuvintele cheie principale pe care să le utilizați pentru listele de produse pe Amazon, aici este punctul dvs. de plecare. Primul lucru care trebuie făcut este localizarea cuvintelor cheie pentru semințe. Vreau să spun că atunci când aveți deja un produs de vânzare, este timpul să identificați volumele de căutare de bază, în concordanță cu obținerea unei imagini de ansamblu a frazelor de căutare lungă a coada folosite de cumpărătorii live. Vă recomandăm să utilizați Planificatorul de cuvinte cheie Google ca soluție ideală pentru a înțelege instantaneu regulile jocului pe care doriți să-l câștigați cu ajutorul căutării de către amazon a ofertelor de top vânzător.

Pasul următor este de a reuni ideile de cuvinte cheie din două surse principale - preferințele de căutare reale ale cumpărătorilor, precum și cuvintele cheie cu cele mai bune performanțe și combinațiile lungi de coadă utilizate cu succes de concurenții dvs. Aici este momentul în care cercetarea și urmărirea cuvintelor cheie Amazon intră în joc! Din fericire, există o mulțime de opțiuni diferite (adică instrumente speciale, platforme online sau extensii de browser) disponibile pe Web. În ceea ce mă privește, aș recomanda să desfășurați o cercetare competitivă, însoțită de o analiză aprofundată a preferințelor reale ale cumpărătorului, utilizând unul dintre instrumentele urmărite pentru a evalua oportunitățile de căutare Amazon de cuvinte cheie: KeywordInspector, Scope, JungleScout sau AMZ Instrument de urmărire.

Analizați valorile cheie - și ați terminat

Nu e de mirare că veți face drum prin mii de idei diferite de cuvinte cheie potențial câștigătoare. Dar cum să-i spuneți sugestiile cu adevărat vrednice de la unele dintre cele mai puțin rezonabile? Iată valorile-cheie pentru ca dvs. să transformați lista principală de idei de cuvinte cheie într-un set scurt de acțiuni practice:

  • Volumul căutărilor - pur și simplu, este peste tot în lume. Vreau să spun că, în afară de piața Amazon în sine, volumul general de căutare ne oferă o înțelegere largă a popularității cuvintelor cheie în căutarea Google printre cumpărătorii live.
  • Clicurile - vă vor ajuta să înțelegeți potențialul real de generare a unui singur cuvânt cheie. Sau invers, știind rata de clic sau traficul celor mai apropiați concurenți de nișă sau de categorie, puteți să luați cu ușurință câteva cuvinte cheie valoroase care demonstrează deja rezultate performante de top pe Amazon.
  • Cuvinte cheie Complexitate - luați în considerare dificultatea de lungime și de clasificare pentru fiecare cuvânt cheie sau frază lungă înainte de a rula optimizarea listei de produse pentru fiecare. Vreau să spun că cel mai dificil lucru este să găsești un echilibru corect între cuvinte cheie și valoarea lor comercială. Și rețineți că intenționați să localizați acele cuvinte cheie care sunt cel mai probabil să fie utilizate de oamenii reali, nu de motoarele de căutare.

December 6, 2017