Back to Question Center
0

Cum să localizați rapid cele mai căutate produse pe Amazon?

1 answers:

Există o no-brainer că fiecare vânzător de succes ar trebui să rămână mereu actualizat pe tendințele actuale de pe piața cu amănuntul și să fie pe deplin conștient de cele mai multe produse de căutare pe Amazon. De ce este această cunoaștere atât de importantă pentru fiecare antreprenor modern de transport maritim? Pur și simplu pentru că nu numai magazinele web, ci și magazinele și piețele originale de cărămidă și mortar sunt toate menite să ofere oamenilor exact acele produse pe care oamenii le caută de fapt. Aceasta înseamnă că oferirea unor produse în mare parte solicitate și în prezent la modă este probabil singura modalitate de a transforma cumpărătorii potențiali maximi în cumpărători reali. Deci, nu este deloc surprinzător faptul că, dacă faci cele mai bune rezultate pentru a face listările de articole gemate cu cele mai căutate produse de pe Amazon - ai această idee evidentă că deja te miști pe calea cea bună. Pentru cei care încă mai simt incert pe corzile potrivite necesare pentru a găsi cele mai bine vândute mărci de top pe Amazon sau vinde produse potențial promițătoare oferă doar câștiguri de popularitate pentru moment - aici este un scurt ghid pentru a vă ajuta cu ușurință.

Localizarea celor mai căutate produse pe Amazon pentru a vinde online

Check out pentru Google Trends

Cea mai simplă modalitate de a detecta cele mai căutate produse pentru a le oferi pe propriile dvs. listări de produse Amazon este pur și simplu prin completarea oricărui articol potențial promițător - direct în bara de căutare Google Trends. Nu este nevoie să spunem că acest instrument original de către gigantul online mondial este disponibil în acces liber. Încercați această abordare precisă și cu adevărat științifică pentru a verifica rapid dacă un anumit produs se află în ascensiune a cererii consumatorilor, sau nimic pentru el. Totul despre tendințele Google este auto-explicativ. Vreau să spun că cele mai căutate produse, inclusiv cele de pe Amazon, se așteaptă în mod rezonabil să se găsească în volumele de căutare și în locațiile geografice specificate cu Google Trends.

În afară de Amazon, puteți pur și simplu să răsfoiți câteva alte piețe online existente care sunt destul de populare printre cumpărătorii activi de comerț electronic, astfel încât să puteți obține imaginea de ansamblu a întregii conjuncturi de piață - vizitarea unei singure platforme de comerț electronic. Vreau să spun că puteți înțelege cu ușurință care dintre produsele sunt deja populare pentru vânzare sau potențial promițătoare pentru a deveni cele mai tari oferte destul de curând. Plătește o vizită repetată la secțiunile de produse Amazon cu cele mai bune vânzări, verificați articolele de top de pe eBay, precum și cele mai bune oferte la magazinul online Alibaba.

Obțineți asistență de specialitate cu instrumentul de urmărire JungleScout

Și acum este timpul să aduci instrumentul JungleScout Amazon în joc. Dacă ai putea să uiți de tot și de mizeria asta odată pentru totdeauna? Obțineți asistență cu un helper profesionist online, special conceput pentru a urmări toate tendințele de vânzare și de stabilire a prețurilor, pentru a face față posibilităților de prospectare a produselor acolo, precum și pentru a găsi cele mai căutate produse pe Amazon. Mai mult decât atât, folosind JungleScout, puteți nu numai să găsiți orice produs popular de care aveți nevoie, ci să obțineți o viziune de căutare live, pentru a vă optimiza listele de produse cu ajutorul cuvintelor cheie potrivite și al frazelor de căutare lungă și să vă vedeți printre vânzătorii de top piață la scară globală Source .

December 6, 2017