Back to Question Center
0

Semalt elaborează pe URLitor - Foarte cool Web Scraping & Instrumentul de extragere a datelor

1 answers:

URLitor este un nou instrument eficient de extragere a datelor. Pentru a utiliza URLitor, trebuie doar să adăugați o listă a tuturor URL-urilor a căror conținut doriți să-l răsturnați online în șablonul furnizat. Apoi trebuie să specificați elementul HTML pe care doriți să-l extrageți din paginile web și să faceți clic pe butonul Trimiteți - logiciel de gestion du temps du personnel. Este la fel de ușor ca asta. Cu acest instrument, nu mai trebuie să faceți o copiere sau lipire din browser.

xPath este o limbă care este utilizată pentru a căuta informații în fișiere XML. Utilizează anumite expresii pentru a selecta seturi de noduri sau noduri în fișierele XML. Expresiile pe care XPath le înțelege sunt destul de asemănătoare cu cele utilizate cu fișierele sau documentele normale ale computerului.

Deși XPath este utilizat cu mai multe limbi de programare, acest instrument a fost construit pentru utilizatorii care nu au cunoștințe de programare. Deci, nu trebuie să fii un programator care să o folosească. Cu acest instrument puteți extrage date din mai multe pagini HTML și XML.

Pentru simplificarea utilizării, câteva expresii XPath utilizate frecvent au fost predefinite într-un meniu derulant, astfel încât utilizatorii vor trebui să selecteze oricare dintre ele în funcție de scopul lor. Cu toate acestea, utilizatorii foarte experimentați ai XPath au libertatea de a folosi expresiile personalizate ori de câte ori doresc..

Instrumentul a fost proiectat cu o capacitate de 100 de adrese URL dintr-o singură sesiune de decupare și este nevoie de maxim 10 expresii simultan. Cu alte cuvinte, poate scrape datele de la maxim 100 de adrese URL la un moment dat.

Unele expresii personalizate XPath importante care pot fi modificate sau adăugate au fost descrise mai jos:

1. // div [2] - Această expresie selectează ierarhic al doilea div; 2. // link [@ rel = 'canonical'] / @ href - Această expresie selectează locația (ref) setați atributul rel egal cu canonul;

3. / html / head / meta [@ name = 'description'] / @ content - Puteți folosi această expresie pentru a selecta toate elementele cu "class-name" ca Clasa CSS;

5. // h2 // title - Această expresie poate fi utilizată pentru a selecta atât primul H2 cât și titlul paginii;

6. // * [nume

= 'h1' sau nume

= 'titlu'] - Această expresie funcționează exact ca cea de mai sus. Cu toate acestea, expresia prezentată mai sus este mai bună, deoarece este mai scurtă; - Această expresie selectează fiecare element care are clasa CSS și conține, de asemenea, "degetul mare" pentru extracție; 8. // părinte :: * [text

= 'Bun venit'] - Această expresie selectează părintele oricărui element care are textul "Bun venit „;

Acest instrument este o versiune Beta și ar putea funcționa cu unele erori. Cu toate acestea, este încă un instrument excelent pentru utilizatorii cu cunoștințe de programare puțin sau deloc, deoarece toate expresiile utilizate frecvent au fost predefinite într-un meniu așa cum am menționat mai devreme.

December 7, 2017