Back to Question Center
0

Cum de a domina lista de vânzări Amazon?

1 answers:

Amazon este cel mai mare portal de e-commerce din lume. În fiecare zi, milioane de oameni fac achiziții pe această platformă, sporind veniturile vânzătorilor individuali și profitul global al companiei Amazon. Creșterea gradului dvs. de vânzări Amazon pe lista rezultatelor căutării poate crește semnificativ vizibilitatea mărcii dvs - planification projet sous excel. și poate genera venituri. Probabil cel mai bun mod de a îmbunătăți clasamentul vânzărilor este cel mai bun produs de clasă cu amănuntul la un preț rezonabil. În plus, produsele dvs. ar trebui să fie întotdeauna în stoc. Alți factori de clasificare, cum ar fi experiența excelentă de căutare a utilizatorilor, expedierea rapidă și livrarea depind numai de dvs.Aceste fundamente vor servi drept cele mai durabile metode pentru prezența puternică a Amazonului.

Cu toate acestea, în afara pitch-ului de merchandising principal, există mai multe sugestii pe care ar trebui să le cunoașteți. În acest articol, vom discuta despre metodele pe care ar trebui să le încercați pentru a vă optimiza strategia pentru creșterea gradului de vânzări.

Modalități practice de dominare a listei de vânzări Amazon

  • doriti sa va impulsionati vanzarile pe Amazon, varianta perfecta va fi folosirea unor surse suplimentare de trafic cum ar fi comunitatile de tranzactii. Există o mulțime de comunități de forum pentru cumpărătorii Amazon care evaluează oferte și oferă altora sfaturi unde și când pot face o afacere bună. Acești membri ai comunității sunt extrem de buni la găsirea celor mai bune lucruri la un preț rezonabil. Acești tipi vor găsi orice erori de preț, orice promoții și oportunități. Nu pierdeți șansa de a vinde mai mult și deveniți membru al uneia dintre comunitățile populare. Asigurați-vă că reducerile dvs. sunt suficient de semnificative pentru a face cumpărătorii să se înțeleagă. Dacă produsele dvs. sunt de înaltă calitate și au un preț bun, veți putea observa o creștere substanțială și rapidă a vânzărilor.

După cum probabil ați observat, cele mai bine vândute produse se plasează întotdeauna pe pagina de top a paginii de căutare Amazon. Acesta poate fi explicat prin scopul principal al companiei Amazon de a maximiza veniturile. Deci, cu cât rezultatele dvs. sunt mai bune, cu atât mai mare apar în rezultatele căutării, ceea ce duce ulterior la mai multe vânzări. Conform regulilor algoritmului de clasificare Amazon, locul fiecărui produs în rezultatele căutării se calculează pe termen. Deci, chiar dacă elementul dvs. este clasat pe categorii înalte, nu înseamnă că acesta va fi plasat pe TOP al Amazonului pentru a căuta termenii aferenți.

Pentru a schimba această situație și a afecta pozitiv rangul dvs. de vânzări Amazon pe lista de rezultate de căutare, trebuie să utilizați modalități practice de a hack rang de vânzări. Să discutăm despre unele dintre ele.

Aspectul critic al campaniei dvs. de optimizare Amazon este cercetarea cuvintelor cheie. Trebuie să găsiți cuvinte cheie relevante și cu un volum mare de coșuri lungi pe care cumpărătorii le utilizează pentru a găsi exact produsul dvs.Puteți obține aceste date utilizând programul Amazon Sales Central sau Amazon Retail Analytics. În plus, este posibil să folosiți Google Trends pentru datele de căutare web ca un proxy slab, dacă este necesar. După ce ați inventat o listă cu termeni relevanți de căutare, trebuie să căutați pe Amazon termenii dvs. de volum mare. Găsiți produsul dvs. pe o pagină cu rezultatele căutării, faceți clic pe pagina cu detalii și cumpărați-o. Faceți acest lucru din nou și până când nu veți observa primele îmbunătățiri. Efectul acestei strategii va depinde de numeroși factori, cum ar fi structura costurilor produsului, un acord negociat cu Amazon. etc.

  • Vendor Power Cupoane

Puteți găsi un echivalent Amazon de articole de vânzare frecvent pe Amazon Cupoane. Poate servi ca un vehicul util de promovare pentru o mare varietate de motive. Vendor Power Cupoane sunt populare printre clienți. Acesta este motivul pentru care pot afecta pozitiv promovarea mărcii dvs. și gradul de vânzări. Aveți posibilitatea să le confruntați în cutia de aur sau în magazinele afacere. Există puține cupoane totale, astfel încât să vă puteți îmbunătăți expunerea mărcii chiar și cu viteza zero a vânzărilor.

Este ușor de utilizat și de gestionat, deoarece puteți crea cupoane de putere furnizor de tine însuși în vânzător central. Mai mult, puteți avea controlul total asupra bugetării. Cupoanele se opresc de îndată ce bugetul este epuizat. Un alt beneficiu este că cupoanele de putere ale furnizorilor nu necesită investiții semnificative. Puteți să finanŃați reducerile și să plătiți o taxă de răscumpărare.

  • Rețea personală

Pentru a vă îmbunătăți vânzările și pentru a îmbunătăți poziția vânzărilor de produse pe lista de rezultate Amazon,. Cu cât mai multe tranzacții aveți, cu atât mai mare veți găsi în căutare în Amazon. Astfel, puteți crește rangul vânzărilor obținând mai multe vânzări totale. În primul rând, puteți angaja prietenii și rudele să vă cumpere lucrurile. Puteți petrece, de asemenea, niște bani singuri pe elementele și le oferiți doar pentru oameni. Făcând acest lucru, veți obține rostogolirea mingii.

  • Social media și blogging

Platformele sociale media pot servi ca surse suplimentare de trafic pentru produsele dvs. Amazon. De aceea, creați-vă conturile pe platforme sociale populare cum ar fi Facebook, Instagram, Twitter și Pinterest. Aceste pagini ar trebui să includă produsele dvs. și să angajeze utilizatorii să le achiziționeze. Asigurați-vă că ați pus un link la lista dvs. Amazon în antetul paginii. Este necesar să actualizați în mod regulat informațiile din conturile dvs. media pentru a vă menține activitatea urmăritorului.

Este rezonabil să creați un blog obișnuit dedicat produselor dvs.Fă-ți un expert recunoscut prin crearea de piese de conținut interesante și bazate pe cercetare. Mai mult, vă puteți lăsa comentariile pe alte bloguri sau forumuri de discuții. Modul eficient de a vă îmbunătăți gradul de conștientizare a mărcii este postarea oaspeților. Pentru a vă salva timpul în lansarea și promovarea personală a blogului, puteți coopera cu alți influențatori în cadrul dvs. de nișă.

Un mod mai creativ de a vă extinde vizibilitatea mărcii pe web este să vă faceți publicitate pentru produsele dvs. Amazon. Puteți crea comunicate de presă sau articole și le puteți trimite organizațiilor de știri din cadrul nișei de pe piață. Dacă aveți anumite contacte cu canalele mass-media precum televiziunea, ziarele etc., le puteți cere să vă prezinte produsele. În caz contrar, puteți plăti pentru produsele dvs. publicitate în mass-media online, cu un link către pagina dvs. Amazon.

December 22, 2017