Back to Question Center
0

Cum de a face sens de stabilire a prețurilor site-ului?

1 answers:

Da, această chestiune destul de obișnuită a stabilirii prețurilor pentru dezvoltarea site-urilor web nu este la fel de simplă ca majoritatea dintre noi ar putea gândi. În plus, nu poate exista nici o opinie unică, dacă ar fi corectă sau nu. Lucrul este că procesul de dezvoltare a site-urilor web și de stabilire a prețurilor lor sunt greu de numit.

La urma urmei, am fost în industrie de aproximativ zece ani deja, așa că să încercăm să obținem oricum un răspuns adecvat, fără a oferi nici o opinie unilaterală sau sugestii unice. În ceea ce privește prețurile de dezvoltare a site-urilor web, în ​​special, ar trebui să acordați o atenție deosebită cel puțin următoarelor puncte - tv made in.

website development pricing

Mai întâi de toate, considerați procesul de dezvoltare a site-ului web și prețul său nu ca un produs, ci mai mult ca un serviciu pe care îl veți comanda. Să facem față - site-urile web nu au nimic de a face cu nici un produs real. Prin urmare, procesul de dezvoltare a site-ului web nu poate fi citat niciodată ca și pentru produsele de bază. Observând problema din punctul de vedere al unui serviciu, veți înțelege de ce nu există etichete de preț unice sau chiar o abordare unică pentru a estima prețurile de dezvoltare a site-urilor web. Doar pentru că acest serviciu specific necesită de obicei o mulțime de timp și mult efort, care variază de la caz la caz.

Mai mult decât atât, orice citate și chiar evaluări exacte de a avea o estimare rezonabilă pentru stabilirea prețurilor pentru dezvoltarea site-urilor web sunt mult prea incerte, deoarece vor fi întotdeauna subiective, cel puțin într-o oarecare măsură. Vreau să spun că procesul de construcție a site-urilor web poate fi realizat în 100 de moduri diferite. Desigur, nu glumesc aici. Serios, puteți să o verificați dintr-o dată - ieșiți pentru a vedea mai multe companii importante care oferă serviciul.

Întrebați-le pur și simplu pentru o prețuri personale de dezvoltare a paginilor web personalizate pentru proiectul dvs.În acest fel, cred că majoritatea dintre ei vă vor spune același lucru - site-urile web nu pot fi cotate ca produsele în nici un fel. S-ar putea să aveți un pachet complet de sugestii diferite pe toată harta. Vreau să spun că puteți avea unele estimări complet diferite începând, de exemplu, undeva între două mii și o sută de dolari, de fiecare dată pentru aceeași listă de cerințe. Luați-l de la sine înțeles - când vine vorba de prețuri, nu ar putea exista o estimare corectă, nici exactă, nici medie.

website development

Mai mult decât atât, construirea unui site web care să funcționeze destul de bine este procesul implicând de obicei un set foarte complex de planificare sofisticată. Vreau să spun că fiecare proprietate a proiectului dvs. de afaceri, chiar și cel mai plictisitor detaliat așteptat pentru performanța sa globală online, are adesea o influență prea importantă asupra prețului final pe care este probabil să vi-l dați în cele din urmă.

Și revenind încă o dată, să ne imaginăm că vom avea o estimare fiabilă cu orice preț. În acest fel, întrebându-vă ce se poate aștepta în mod rezonabil din prețurile de dezvoltare a site-ului dvs., majoritatea fiecărei companii vor avea ceva despre 50 de întrebări tipice de întrebat sau vă vor da un formular standard pentru a completa. În acest fel, pe baza răspunsurilor dvs., scara lor totală de lucrări poate varia oriunde între cinci ore și peste 100 de ore pentru fiecare caracteristică listată pe care o așteptați pentru performanța site-ului dvs.Și ați plăti cu bună-voie atât de mult timp pentru a finaliza această procedură, ceea ce va face ca estimarea dvs. de cotație să nu mai fie gratuită?

December 22, 2017