Back to Question Center
0

Care sunt particularitățile promovării paginii web pe un site nou?

1 answers:

Promovarea unui nou site web poate fi o provocare. Astăzi, voi împărtăși cu dvs. șase strategii dovedite pentru a crește traficul site-ului dvs. web. Recomandările de mai jos sunt potrivite pentru diferite tipuri de afaceri.

web page promotion

Șase modalități excelente de a promova noul site

Email marketing promovare - intelligent video analytics definition. Începeți să vă dezvoltați lista de contacte.

Apoi, concentrați-vă pe segmentarea listei de e-mailuri. Acest lucru este necesar pentru a oferi mesajul potrivit publicului potrivit. Împărțirea persoanelor în grupuri pe baza unor informații precum demografia, interesele și preferințele personale sunt extrem de importante. Procedând astfel, va fi mai ușor să furnizați conținut relevant pentru a încuraja destinatarii să rămână angajați. Asigurați-vă că e-mailul pe care îl trimiteți include link-ul către site-ul dvs. web, astfel încât utilizatorii să ajungă la resursele dvs. într-o chestiune de secunde.

Optimizarea motoarelor de căutare

Scopul principal al optimizării motorului de căutare (sau SEO) este îmbunătățirea clasamentului motorului dvs. de căutare organică. După cum probabil știți, SEO este un proces cuprinzător care implică astfel de practici precum cercetarea cuvintelor cheie, crearea de conținut și construirea de link-uri. Prin îmbunătățirea SEO, paginile dvs. web au mai multe șanse să apară în partea de sus a rezultatelor căutării pentru frazele cheie țintă.

Publicitate plătită on-line

Crearea de anunțuri PPC este un alt mod minunat de a face site-ul dvs. să apară pe motoarele de căutare.

Utilizarea Google Adwords este o parte integrantă a promovării paginii web. Funcționează după cum urmează: îi spui Google cât de mult sunteți dispus să cheltuiți și plătiți numai atunci când utilizatorul face clic pe anunțul dvs.Această metodă se numește publicitate plătită pe clic.

Rețele sociale

Platforme sociale ca Facebook, Instagram, Twitter și altele sunt o modalitate foarte bună de a vă promova paginile web. Specialiștii la seminar sugerează că oferiți link-uri de calitate către pagina dvs. de pornire și alte pagini de destinație din bios-urile și postările dvs. de socializare.

YouTube

Potrivit statisticilor, mai mult de un miliard de utilizatori folosesc YouTube în fiecare lună. Acest fapt face din YouTube o platformă perfectă pentru promovarea afacerilor. Asigurați-vă că creați un cont YouTube pentru compania dvs. și includeți un CTA în videoclipul dvs. cu un link înapoi la site-ul dvs.Procedând astfel, veți oferi spectatorilor un motiv bun pentru a vă accesa paginile dvs. web.

Blogging-ul oaspeților

Acesta este totul despre identificarea site-urilor de lider de pe piața de nișă și oferirea de a scrie blog-uri clienților pentru ei. Când scrieți un post, asigurați-vă că includeți un link către site-ul dvs. în postarea pe blog. Luați în considerare includerea acestuia în bio-ul dvs. la sfârșitul postului. Dacă nu vă considerați mult de un scriitor, puteți angaja întotdeauna o companie profesionistă de SEO cu copywriteri calificați.

web page seo

Wrap Up

Promovarea site-ului este un proces laborios care necesită o analiză atentă și o planificare bine gândită. Sfaturile enumerate mai sus vor contribui la îmbunătățirea traficului site-ului web. Chiar dacă unele dintre aceste strategii nu vor da rezultate instantanee, veți fi plăcut surprinși să aflați cât de ușor este să obțineți mai multe perspective și să vă promovați paginile web.

December 22, 2017