Back to Question Center
0

Cum pot ajunge la cumpărători B2B folosind SEO?

1 answers:

În prezent, este deja o situație comună atunci când fiecare comerciant digital folosește SEO pentru a spori randamentul investițiilor și a conduce la mai multe venituri. Pentru deja câțiva ani, optimizarea motorului de căutare în sensul său modern a fost echipată de comercianții B2B ca o armă secretă pentru a face conținut de calitate superioară să iasă din competiție. Vreau să spun că utilizarea SEO pentru a crea vocea unei mărci și pentru a-și forma prezența online poate ajuta nu numai să ajungă la cumpărători B2B, ci și să aibă un control aproape fizic asupra fiecărei etape a călătoriei lor online uzuale pentru a decide să facă o achiziție finală după toate.

Aparent, utilizarea SEO pentru a conecta marketingul de conținut cu cumpărătorii B2B a fost recent dovedită a fi chiar mai eficientă decât majoritatea dintre noi ar putea crede vreodată. Conform estimărilor recente, un marketer inteligent care utilizează SEO pentru a răspunde la publicul țintă al clienților nedezvoltați sau o nișă de piață individuală poate oferi un impresionant impresionant cu 80% pentru creșterea și vânzările încrucișate. Având în vedere o astfel de perspectivă promițătoare, să aruncăm o privire asupra procesului de utilizare a SEO pentru a ajunge la cumpărătorii B2B pas cu pas - kanger vv battery.

Cunoașteți funiile cumpărătorilor B2B

Mai întâi de toate, trebuie să înțelegeți și să călătoriți în călătoria cumpărătorului pentru a cunoaște particularitățile publicului țintă, cu toate nevoile, dorințele, intențiile și orice alte sentimente care predomină potențialii clienți. Înainte de orice, vă recomand să stabiliți o discuție cu echipa dvs. cu privire la următoarele puncte:

  • Ce probleme sau probleme comune se întâlnesc de obicei cu cumpărătorii dvs.?
  • Ce factori (interni sau externi) îi determină pe cumpărători să se întrebe pentru o soluție?
  • În ce mod explorează în mod obișnuit noile oportunități sau soluții?
  • Ce tip de conținut este cel mai probabil să corespundă în întregime preferințelor lor?
  • Care este principala listă de verificare utilizată de cumpărători pentru a compara diferiți furnizori (de exemplu, prețuri, asistență pentru clienți, garanție de service etc. )?

Au cercetarea în profunzime pentru cuvinte cheie

Odată ce ați estimat o călătorie a cumpărătorilor B2B, va trebui să acționați proactiv. Adică folosirea SEO aici nu se limitează la cercetarea tradițională a cuvintelor cheie. Lucrul este că, în calitate de marketer profesionist, va trebui să obțineți o înțelegere și mai aprofundată a celor mai frecvente întrebări, cu excepția cuvintelor cheie. Punându-l în limbajul englez, trebuie să creați conținutul potrivit pentru a fi văzut de oamenii potriviți la stadiul corespunzător al călătoriei lor. Gândiți-vă bine la ce anume, când și în ce mod veți reprezenta fiecare tip de conținut pentru o potrivire perfectă cu nevoile clientului.

Crearea și personalizarea, măsurarea și ajustarea

Fie că creați un conținut nou, fie că aveți o revizuire a acestuia, păstrați-vă accentul pe încercarea de a satisface nevoile utilizatorului. Luați în considerare următoarele puncte cu privire la conținut. Lucrezi cu formatul corect preferat de public? Adresați-vă segmentului său drept? Ați inclus CTA-urile potrivite pentru fiecare etapă a călătoriei cumpărătorului? Cât de bine funcționează pe dispozitive portabile precum smartphone-urile și tabletele?

seo website

Pentru concluzie

Da, aceasta ar putea fi o sarcină descurajantă, trebuie să recunosc. Dar nu trebuie să vă grăbiți niciodată să scoateți conținuturi de calitate scăzută. În caz contrar, munca dvs. grea va face pur și simplu nici un sens - nu are nici un rost să utilizați SEO pentru un conținut care nu este în întregime ireproșabil, care nu reușește să păstrați proiectul în mișcare. De aceea, nu reduceți timpul și efortul pentru a măsura progresul actual și pentru a aduce ajustări în timp util. La urma urmei, nu ezitați niciodată să utilizați cât mai multe valori diferite pe măsură ce puteți. În acest fel, vă puteți asigura cel puțin împotriva celor mai grave probleme dând un semnal că conținutul dvs. nu funcționează deloc.

December 22, 2017