Back to Question Center
0

Cum să SEO site-ul companiei dvs.?

1 answers:

Sunt mai mult decât sigur că aproape fiecare proprietar de site are o întrebare "Ce tehnici trebuie să utilizați pentru a vă afișa site-ul pe prima pagină a rezultatelor căutării?" Răspunsul la această întrebare este simplu. Cea mai bună modalitate de a îmbunătăți clasarea site-urilor dvs. este de a implementa tehnici de optimizare a motoarelor de căutare. În timp ce o explicație pare simplă, procesul este mult mai complicat. Motoarele de căutare au algoritmii lor de a clasifica site-urile web - kbox with subtank nano pink. De aceea, dacă nu vă urmați algoritmii, tocmai renunțați la joc. Din principalele aspecte pe care motoarele de căutare le iau în calcul în timp ce clasați site-ul dvs. este experiența utilizatorului cu site-ul, timpul mediu petrecut de utilizator pe un site web, numărul paginilor pe care le privează, frecvența actualizării informațiilor de pe site-ul dvs., informații la interogarea utilizatorului și cât de autoritar este site-ul dvs.Deci, puteți vedea că procedura de optimizare a motorului de căutare este un proces consumator de timp și continuu care necesită mai multe strategii și abordări. Cu toate acestea, unele metode simple vă pot ajuta să SEO site-urile companiei dvs. într-o perioadă scurtă de timp. În acest articol, vom vorbi despre tactici simple SEO pe care le puteți implementa pentru a vă îmbunătăți site-ul de afaceri.

  • Optimizarea etichetelor de titlu

Un titlu tag-ul este una dintre cele mai importante componente de optimizare care influențează în mod direct o clasare a site-ului web. Motoarele de căutare folosesc etichetele de titlu ca factori determinanți ai conținutului site-ului web și în primul rând analizează site-urile care au optimizat etichetele de titlu. În plus, etichetele de titlu reprezintă o previzualizare a unui site pentru utilizatorii obișnuiți. Citirea etichetelor de titlu, ele decid dacă să urmeze un link de site sau nu. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă asigurați că aveți o etichetă captivantă care transmite în totalitate conținutul site-ului dvs. web. Mai mult, trebuie să includeți termeni de căutare relevanți și direcționați în eticheta titlului.

seo website

  • Meta descriere personalizare

Metadata este informația despre conținutul site- pe lista de site-uri Web. Cu alte cuvinte, este un instantaneu al paginii site-ului dvs.Metadatele includ două aspecte semnificative. Primul este un titlu despre care am menționat mai devreme. Al doilea este o descriere meta care este mai detaliată decât titlul și oferă mai multe informații despre conținutul site-ului. Se plasează sub titlul meta în paginile de rezultate. Pe lângă titlul de titlu, descrierea meta influențează decizia utilizatorilor de a urma un anumit domeniu. Dacă nu creați o descriere a meta-ta de unul singur, un motor de căutare va distrage atenția uneia dintre primele propoziții din conținutul site-ului dvs. pentru a-l arăta pe o listă. De regulă, nu este o informație corectă care nu are nicio valoare pentru utilizatori. De aceea, nu trebuie să vă bazați pe Google în acest caz și să creați o descriere metaică de unul singur. Merită să rețineți că trebuie să creați o descriere meta pentru fiecare pagină a site-ului dvs. web. În plus, trebuie să includeți cuvinte cheie relevante în descrierea meta pentru a permite boturilor de căutare să găsească cu ușurință site-ul dvs. din grupul celorlalți.

December 22, 2017