Back to Question Center
0

De ce este creată pagina de rezultate Google?

1 answers:

În zilele noastre, industria de căutare digitală a evoluat cu succes un panou online global, unde putem găsi, eventual, orice produs sau serviciu necesar pentru fiecare zi. Și majoritatea dintre noi sunt familiarizați cu un astfel de panou de către gigantul industrial, cunoscut și sub numele de pagina de rezultate Google, sau Pagina de rezultate a motorului de căutare (SERP) pentru a fi mai precisă.

google results page

De fapt, pagina de rezultate Google este cu siguranță mai vastă decât o pagină cu răspunsuri care răspunde la o solicitare de căutare (altfel, interogarea de cuvinte cheie). Punând-o în limba engleză, este o mină de aur plină de nenumărate oportunități pentru toată lumea: utilizatorii medii, furnizorii de servicii, producătorii, comercianții cu amănuntul, comercianții și așa mai departe. Cu toate acestea, pentru a folosi corect aceste mari oportunități, trebuie să înțelegem regulile primare ale acestui joc mare - homemade superhero women costumes. Adică aici, aspectul paginii de căutare Google are o mulțime de avantaje și instrumente diferite utilizate de fiecare marketer modern.

Deci, ce ar trebui să știm despre SERP pentru a continua să meargă la zi? Să vedem principalele trei componente ale paginii de rezultate Google:

  1. Rezultatele căutării plătite (publicitatea PPC)
  2. Rezultatele căutării locale (a. k. A. Google My Business)
  3. Rezultatele căutării organice

Căutare plătită

promovarea online apare în secțiunea specială din partea de sus a SERP-urilor. Pe de o parte, căutarea plătită de Google poate oferi o soluție aproape imediată pentru fiecare utilizator interesat. Pe de altă parte, căutarea plătită oferă un bun ROI pentru proprietarii de afaceri. Desigur, având în vedere că campania lor de promovare digitală este gestionată corect. Anunțurile afișate în rețeaua de căutare pot fi lansate și ajustate manual în Google AdWords. Există două metode de bază pentru publicitatea cu plata-pe-clic în căutarea Google:

Anunțurile text PPC originale sunt întotdeauna afișate pe pagina cu rezultatele Google cu o pictogramă verde care poartă o abreviere "Ad", astfel încât acestea să poată fi identificate ca reclame.

Publicitatea de la Google pentru cumpărături poate apărea în două moduri diferite - fie în partea dreaptă a paginii cu rezultate, fie în rândul de sus al paginii SERP. Anunțurile pentru cumpărături sunt afișate întotdeauna cu eticheta "Sponsorizat", astfel încât acestea să poată fi ușor verificate de către comerciant.

Căutarea locală

Rezultatele căutării locale sunt frecvent afișate atunci când utilizatorul caută produse sau servicii oferite în apropiere. Rezultatele locale sunt prezentate de obicei în două moduri diferite - prin listare în pachete locale (un fragment de hartă însoțit de un set de trei liste de afaceri) sau cu înregistrare pe Grafice de cunoștințe (un snapshot cu toate datele disponibile pentru fiecare afacere locală).

seo results

Căutare organică

Rezultatele căutării organice sunt rezultate pur naturale, clasate și enumerate strict în funcție de relevanța acestora căutați solicitarea de căutare după inserarea în bara de tastare Google. Astfel, înregistrările de căutare organică (întotdeauna neplătite, cel puțin direct) sunt clasate în conformitate cu peste 200 de factori de clasificare utilizați de algoritmul Google de căutare sofisticat pentru o evaluare completă pentru a oferi o decizie finală privind clasarea.

Toți acești factori de clasificare sunt controlați de un concept larg al optimizării motorului de căutare (SEO). Cel mai frecvent, efortul principal al SEO este concentrat pe creșterea traficului organic către site, îmbunătățind vizibilitatea sa online pentru rezultatele căutării neplătite. Astfel, obiectivul global al SEO-ului rămâne același - construirea, crearea și întreținerea de pagini web care să fie ușor de înțeles atât de motoarele de căutare, cât și de utilizatorii live.

December 22, 2017