Back to Question Center
0

Există o modalitate corectă de a utiliza imagini atunci când comercializează site-ul meu?

1 answers:

Aceste zile, este crucial pentru întreprinderile mici să știe cum să folosească imagini pe site-urile lor. Continuați în lectură pentru a descoperi sfaturi utile care vă vor ajuta să utilizați imaginile în mod legal când comercializați site-ul.

marketing my website

Importanța imaginilor în afaceri

Experții de marketing recomandă includerea fotografiilor și a graficelor de calitate pe site-ul dvs. web și în fiecare material publicat - mysql hosting 20. Cu toate acestea, trebuie să aveți și dreptul legal de a utiliza aceste imagini - utilizarea ilegală a fotografiilor poate cauza probleme.

Majoritatea proprietarilor de afaceri la înființarea site-ului lor nu au o bancă de imagini unice de a trage de la. Nu trebuie să vă faceți griji. În zilele noastre, există o ofertă nesfârșită de imagini originale pe care le puteți utiliza online gratuit. Singurul lucru pe care trebuie să-l învățați este cum să surprindeți și să atribuiți corect fotografiile respective.

De ce să folosiți fotografiile în articole?

Potrivit cercetărilor efectuate de Skyword, articolele cu imagini personalizate atrag traficul cu 94% mai mare decât cele care nu includ nimic altceva decât cuvintele. Fotografiile fac ca conținutul dvs. să fie mai atrăgător, ceea ce este esențial atunci când trebuie să captați și să țineți atenția utilizatorilor web. Prin includerea unei imagini bine gândite care se referă la subiectul articolului dvs., vă puteți dubla aproape publicul.

Găsirea grafică adecvată pentru site-ul web

Găsirea grafică adecvată pentru site-ul dvs. nu este atât de simplu, cum poate părea. Este mai mult decât să introduceți cuvinte în Google Image Search și să salvați fotografiile dorite. Chiar dacă unele dintre aceste imagini sunt libere de utilizat, de cele mai multe ori sunt proprietatea altcuiva. Prin urmare, este recomandat să verificați dacă sunt sau nu pot fi utilizate gratuit.

Cum să folosiți în mod legal imagini cu drepturi de autor?

În ziua de azi, oricine poate găsi unde sunt folosite fotografiile prin aplicarea unor instrumente cum ar fi Căutarea Google de către imagine și TinEye. Este întotdeauna recomandabil să jucați în siguranță în cazul în care este vorba de legea dreptului de autor - dacă utilizați imagini fără drepturi de autor, încălcați legea dreptului de autor și proprietarul imaginii poate întreprinde acțiuni în justiție împotriva dvs.

Adevărul este că mulți creatori de conținut nu vă vor deranja dacă folosiți fotografiile lor, atâta timp cât le dați credit și oferiți un link care va ajuta la creșterea traficului site-ului. În general, există două moduri principale în care puteți utiliza în mod legal fotografiile care sunt protejate prin drepturi de autor:

  • Cereți proprietarului permisiunea de a-și folosi imaginea;
  • Dacă folosirea imaginii dvs. intră sub incidența utilizării corecte.

Rețineți că, chiar dacă vi se permite să utilizați fotografii protejate prin drepturi de autor, nu trebuie să le modificați fără permisiune. De asemenea, evitați să le prezentați prea des atunci când vă comercializați site-ul.

seo marketing

Cele mai bune locuri pentru a găsi imagini fără drepturi de autor

Există multe site-uri de pe web unde puteți găsi grafice care sunt gratuite. Deși nu este nevoie să cereți permisiunea de a utiliza aceste imagini, trebuie să verificați termenii lor de utilizare. Iată lista celor mai bune site-uri care găzduiesc imagini fără drepturi de autor:

  • Pixabay
  • Librestock
  • Creative Commons Search
  • Flickr Creative Commons

Wrap Up

Sper să găsiți acest articol util. Puneți-vă pe site-ul dvs. cu imagini de calitate și vedeți ce se întâmplă cu traficul dvs.Dacă știți alte resurse care conțin fotografii gratuite, nu fi timid să le împărtășiți cu noi. Marketingul site-ului dvs. nu este atât de greu dacă știți.

December 22, 2017