Back to Question Center
0

Ce elemente de bază ar trebui să știu pentru înțelegerea SEO în întregime?

1 answers:

Aici am de gând să discut toate elementele de bază pentru a înțelege SEO. Cred că, fără a fi complet conștienți de următoarele zece fundamente, conceptul de Search Engine Optimization va părea ca o limbă străină pentru majoritatea dintre noi. Înainte de orice altceva, va trebui să studiați regulile de bază ale gramaticii și numai atunci continuați cu adăugarea tot mai multă vocabulară pentru a vă încerca în conversația reală. Misiunea mea aici este de a vă arăta calea cea bună pentru a stăpâni foarte elementele de bază ale înțelegerii SEO în întregime - and sql hosting. În acest fel, veți putea începe să vă deplasați spre implementarea strategiei de optimizare a căutării în viața reală pentru a vedea în final că site-ul dvs. urca pe topul rezultatelor căutării Google.

understanding seo

Optimizarea motorului de căutare la fața locului

Imaginați-vă că ați învățat o limbă străină fără o abordare clară. Da, ați putea studia multe probleme, dar fără o bază solidă, ar fi bine să memorați dicționarul principal până când capul este plin. Și, bineînțeles, nu are nici un rost să înveți așa. Același adevăr este și despre înțelegerea SEO-ului, despre elementele de bază ale site-ului pentru a fi mai precise. Deci, înainte de orice altceva, va trebui să construiți un site robust, începând de la înființare, care ar trebui să fie construit cu următoarele componente primare de pe site: codarea serverului receptiv, URL-ul optimizat și structura secțiunii, sitemap-uri pentru o mai bună accesare cu crawlere și live accesibilitatea utilizatorilor, arhitectura adecvată pentru interconectarea internă și conținutul de înaltă calitate, cu scrieri unice, oferind utilizatorilor în direct o valoare reală.

Nu vă faceți griji, indiferent cât de dezamăgiți acești termeni pot părea la prima vedere. În cazul în care vă simțiți frustrat de înțelegerea SEO de la elementele de bază pe site-ul dvs., recomand cu insistență solicitarea auditului expert de la un dezvoltator web calificat. Nu treceți peste acest pas și nu îl păstrați în rafturi. În caz contrar, nu veți descoperi niciodată adevăratul dvs. potențial de clasificare pe Google. Auditul inițial va lua expertul nu mai mult de 3-5 ore. În acest fel, asigurați-vă că începeți să înțelegeți SEO cu o fundație solidă pe care o veți putea baza de la bun început.

Conținutul paginii

Tot ce aveți nevoie aici este să continuați cu contul dvs. pe Google Analytics pentru a verifica pagina de performanță a traficului pe site. Odată ce ați detectat unele dintre cele mai slabe câștiguri de trafic, acele pagini web vor avea de obicei nevoie de o reparație rapidă. Foarte des există un conținut duplicat, uneori nu în întregime potrivnic, dar încă inutil, care dăuna rangului site-ului. Îndepărtați-vă odată pentru totdeauna orice conținut asemănător sau clonat ocazional. De fapt, Google adesea recunoaște astfel de probleme de conținut ca activități pur manipulative, i. e. , plasând instantaneu progresul în clasament în așteptare.

seo tips

Titluri de tag

Tag-ul dvs. de titlu principal este componenta de bază a întregului site. Înțelegerea principiilor SEO aici înseamnă să luați o decizie bine formată cu privire la ce cuvinte cheie relevante să includeți în eticheta titlului. Punându-l în limbajul englez, puneți-vă accentul în primul rând pe acel produs sau serviciu pe care vă așteptați în mod rezonabil să fie cel mai bine vândut, i. e. , cu cel mai mare potențial generator de venituri pentru moment. Pe de altă parte, însă, dacă sunteți implicat în afaceri locale, asigurați-vă că ați încorporat eticheta titlului cu numele orașului pe care compania dvs. o desfășoară în principal în. Doar un fapt frig pentru dvs. - peste jumătate din întreprinderile locale încearcă să se situeze pe întreg teritoriul țării, în loc să parieze pe nișele lor de pe piața internă aproape de mână.

Backlink

Luați-vă de la sine înțeles - backlinkle de calitate (nu cantitativ!) Se numără printre elementele principale ale algoritmului de căutare folosit de Google pentru a face clasamentul final decizie. Principala problemă aici este înțelegerea definirii SEO a backlink-urilor și importanța acestora pentru autoritatea dvs. de domeniu. Deci, backlinkul prin definiție este un hyperlink undeva de pe Web îndreptat spre pagina ta web. Apoi, autoritatea dvs. de domeniu este o metrică a site-ului principal măsurată cu maximum 100 de puncte. Autoritatea de domeniu este utilizată de Google pentru a compara site-urile și, în cele din urmă, a decide unde să le clasifice în rezultatele căutării. Tot ce aveți nevoie aici se concentrează pe construirea de backlink de calitate numai. Încă o dată - să uitați de cantitatea lor, deoarece oricare alt tip de neglijență plătită de Dumnezeu sau de Dumnezeu, oferită în vrac, poate să vă distrugă complet autoritatea de domeniu prin sancțiunile clasamentului Google. În acest fel, pentru a obține o înțelegere SEO în profunzime, și anume subiectul de a crea backlink de calitate și de a urmări progresul dvs., vă recomandăm să navigați pentru toate instrumentele de utilizare disponibile, disponibile în acces deschis pentru a vă ajuta să finalizați sarcina.

Înțelegerea SEO local

Iată ultimul punct al discuției noastre actuale. Cred că înțelegerea SEO la nivel local și preluarea poziției de lider pe piața de nișă regională este prima sarcină pe care ar trebui să o finalizați pe deplin pe calea către un succes mai larg de la nivel național sau chiar global. Vreau să spun aici că personal scopul meu final este să-mi dezvolte magazinul web într-o afacere on-line cu drop-shipping, adresându-se fiecărui client potențial din întreaga lume).

În orice caz, prima etapă care deschide calea către un astfel de succes uimitor este dominantă pe piața locală. Cei mai mulți dintre noi s-au întrebat - cum au reușit acești băieți să învingă pe toți concurenții locali să fie afișați acum în partea de sus a căutării locale pentru cuvintele cheie relevante? Lucrul este că partea leului de astfel de rezultate perfect convingătoare se înrăutățește de la același lucru - cel mai adesea, ele provin de pe pagina web personală cunoscută sub numele de Compania mea pe Google. Deci, în cazul în care site-ul dvs. este încă lipsesc această oportunitate extrem de mare, aici sunt câteva lucruri pentru tine să fie făcut chiar acum, fără întârziere. Vizitați pagina dvs. de afaceri Google My Business și verificați-le pe următoarele:

  • verificați informațiile de afaceri ale NAP (nume, adresă, telefon) pentru a vă asigura coerența;
  • să acționeze proactiv și să vă gândiți la strategia principală de a avea revizuiri în timp util;
  • revizuiți toate fotografiile dvs. de afaceri și asigurați-vă că acestea sunt toate reale și actualizate;
  • activați opțiunea de mesagerie pentru clienți pentru a permite publicului dvs. țintă să vă lase un feedback;
  • lucrați la listele dvs. pentru a vă alinia categoria principală cu produsele sau serviciile cu care vă confruntați.

basic seo

Faceți acest lucru pentru a afla mai multe informații utile pe pagina Compania mea pe Google pentru a lăsa adversarii locali cu mult în urmă. De fapt, această caracteristică este oarecum neglijată de prea mulți proprietari de afaceri online. Deci, de ce nu ai acest avantaj semnificativ? Fii mereu la curent cu înregistrările la timp și bucură-te de progresul în clasamentul local, mereu reconfirmat cu valori în continuă îmbunătățire.

December 22, 2017