Back to Question Center
0

Cum poate un audit SEO bun să-mi ajute afacerea?

1 answers:

Un audit de optimizare a motorului de căutare este o parte esențială a oricărei campanii de SEO. Când vine vorba de marketingul digital, un audit SEO este un instrument perfect pentru a evalua vizibilitatea motorului dvs. de căutare și prietenia acestuia. Auditul SEO oferă o imagine detaliată a situației actuale a site-ului dvs., ajutând astfel la prioritizarea eforturilor dvs. SEO - project time management software.

Dacă nu ați efectuat niciodată auditul SEO al site-ului dvs., puneți-l pe calendarul dvs. cât mai curând posibil. Acei proprietari de site-uri web care sunt serios în legătură cu afacerea lor, efectuează mai bine o astfel de verificare o dată pe trimestru.

a seo

SEO Audit: Ce este și cum funcționează?

Auditul SEO vizează modificarea și consolidarea prezenței online a site-ului dvs.De regulă, aceasta acoperă o grămadă de componente ale site-ului cel mai important, printre care:

  • Indexarea;
  • Arhitectura de situri;
  • Analiza backlink;
  • Evaluarea paginilor;
  • angajarea în mass-media socială;
  • Probleme comune legate de conținut.

Pe lângă faptul că ajută la identificarea problemelor, auditul SEO ajută, de asemenea, să implementeze corecții, precum și să interpreteze datele colectate de mai multe companii de analiză a căutărilor.

SEO Audit: De ce am nevoie de ea?

Dacă desfășurați o afacere, atunci ar trebui să știți cum să identificați punctele forte și slăbiciunile site-ului dvs.Auditul SEO este o opțiune perfectă pentru cei care se străduiesc să înțeleagă cum să identifice potențialul pe care site-ul lor îl are în căutarea Google.

Poate că înțelegeți că site-ul dvs. este coloana vertebrală a eforturilor dvs. de vânzări și marketing. Acesta este locul principal în care clienții se îndreaptă spre informații despre serviciile sau produsele dvs.Este locul unde se completează formularul și se completează o achiziție.

Amintiți-vă, în cazul în care prezența dvs. online nu este optimizată pentru motoarele de căutare pentru a găsi și indexa site-ul dvs., eforturile dvs. sunt aproape irosite. Cuvintele simple, dacă utilizatorii nu vă pot găsi conținutul, nu pot să se angajeze cu dvs.

SEO Audit Beneficii primare

Iată trei avantaje ale auditului conținutului SEO:

  • Îmbunătățește coerența mărcii: asigură coerența pe site, și autoritate.
  • Extinde eforturile de marketing: ajută la observarea lacunelor din eforturile dvs. de marketing digital. Știind starea actuală de sănătate a resurselor și problemele care împiedică vizibilitatea online a mărcii este benefică pentru orice companie.
  • Creste autoritatea de domeniu a site-ului: ajuta companiile sa invete despre competitia lor si sa elaboreze un plan pentru imbunatatirea conversiilor, vanzarilor si potentialilor clienti.

a good seo

Wrapping Up


Auditul SEO este o oportunitate unică de a optimiza site-ul dvs. pentru motoarele de căutare importante. Este, de asemenea, o soluție ideală pentru creșterea volumului traficului online orientat către site-ul dvs.Auditul SEO îi ajută pe proprietarii de afaceri să înțeleagă mai bine factorii care ar putea afecta clasarea motorului de căutare al site-ului lor, precum și să afle dacă Google poate indexa toate paginile site-ului web. Amintiți-vă, un audit SEO de succes necesită timp și răbdare. Cu toate acestea, raportul despre performanța globală a eforturilor dvs. de marketing digital pe care le primiți la sfârșitul anului ar putea fi exact ceea ce trebuie să vă deplasați până la nivelul următor.

December 22, 2017