Back to Question Center
0

Care sunt exemplele de marketing strategic pe Internet?

1 answers:

Este adevărat că se poate realiza un flux de plumb convingător și un impresionant cu adevărat uimitor în vânzări atunci când este asistat cu un plan strategic strategic de marketing pe Internet. Adică aici canalizarea campaniilor dvs. online în jurul celor mai bune practici de automatizare a marketingului, promovarea prin e-mail, analiza web și mijloacele generale de optimizare a ratei de conversie (CRO), susținute cu instrumentele online corecte pentru a urmări statisticile site-ului actual - programa para secuencia de fotos. Deci, aici sunt foarte elementele de bază care pun bazele pentru restul planurilor și acțiunilor strategice de marketing pe Internet. Să acționăm proactiv și să ne susținem următoarele trei aspecte principale ale marketingului digital modern - USP, Web Design, precum și punctele de glonț ale optimizării motorului de căutare.

strategic internet marketing

Pasul unu - USP

În primul rând, fiecare practică performantă a marketingului strategic pe Internet provine dintr- (A. k. A. oferta unica). Vreau să spun că oferirea celui mai bun produs sau serviciu de calitate este întotdeauna o decizie bine formată și rezonabilă de a intra într-o zonă clară câștigătoare. În acest fel, ar trebui să satisfaceți nevoile clienților dvs. potențiali, făcând cea mai mare diferență posibilă de a rămâne în afara concurenței pe piață. În cazul în care afacerea dumneavoastră intră într-o zonă periculoasă a unui teren violent și competitiv oricum, vă veți concentra mai mult pe o abordare pur inovatoare, creativă și emoțională pentru a crea o execuție superioară celei superioare.

Pasul doi - Web Design

Având un design web de sunet ar trebui să devină primul punct de pornire al planului strategic de marketing pe internet al site-ului dvs.Prea des, însă, mulți proprietari de site-uri Web și webmasteri novici nu recunosc designul web ca o componentă integrală a importanței practice critice pentru fiecare strategie de marketing online modernă. Mai întâi de toate, calitatea dvs. de design web are un impact direct asupra vizitatorilor paginii dvs. reali, pentru a fi mai precis, timpul petrecut pentru examinarea standard înainte de a lua o decizie finală de plasare a comenzii sau de a efectua o achiziție cu dvs.

Tot ce aveți nevoie aici este să vă faceți design-ul web susținut cu:

 • un aspect perfect imaculat și atrăgător de ochi, care necesită acțiune;
 • clar aspectul paginii fără copleșitoare, cu prea multe elemente pe pagină;
 • conținut interesant, convingător și valoros al paginii web;
 • soluții multimedia actuale și receptive pentru găzduirea de imagini și clipuri video de pe pagină;
 • versiune mobilă robustă și optimizată pentru cea mai bună experiență de navigare prin dispozitive portabile precum smartphone-uri și tablete. strategic internet marketing Etapa a treia - SEO

  Manipularea schemei corecte a optimizării motorului de căutare este o decizie pe termen lung recunoscută ca element de bază al marketingului strategic de astăzi pe Internet. Să recunoaștem - o optimizare solidă este singura modalitate prin care site-ul dvs. Web să fie afișat în partea de sus a rezultatelor căutării Google. Doar o piesă rece de o estimare statistică brută - aproape 90% din clicurile utilizatorilor se găsesc frecvent printre primele trei rezultate ale căutării organice. De aceea vă recomand să vă concentrați lucrările SEO în jurul următoarelor puncte ale optimizării site-ului:

  • mențineți o densitate de cuvinte cheie de 2-3% cu cele mai relevante cuvinte cheie și fraze cheie;
  • funcționează bine cu optimizarea conținutului pe pagină (etichete Meta, titluri de pagini, antete, adrese URL etc.);
  • gestionați un plan de acțiune adecvat pentru a utiliza în mod optim din procesul de construire a legăturilor de calitate;
  • completează optimizarea sitemap-ului dvs. pentru a satisface nevoile atât utilizatorilor live, cât și robotilor care accesează crawlerele în scopul indexării.
December 22, 2017