Back to Question Center
0

Cum de a evita principalele capcane în SEO pentru optimizarea paginii?

1 answers:

Lumea în continuă schimbare a SEO și optimizarea paginilor nu rămâne niciodată în continuare. De fapt, Google emite tot mai multe actualizări ale algoritmului de căutare, oferind un impuls unei experiențe mai bune a utilizatorului și încercând să interzică jucătorilor nedrepți sau manipulativi. Conducerea inovației moderne, gigantul de căutare din lume, face ca experții SEO și marketingul digital să țină cont de această dezvoltare, să fie întotdeauna conștienți de schimbările recente și să-și adapteze strategiile standard de optimizare a motoarelor de căutare la noile condiții. De exemplu, unele tehnici de optimizare eficiente anterior pot deveni nefuncționale sau chiar mai rău - se transformă în eforturi de încălcare considerate "ilegale" și penalizate de Google prin eliminarea clasamentului.

seo on page optimization

Deci, ce despre SEO pe pagina de optimizare? Da, este un joc instabil și fluctuant cu reguli absolute, pe care nu toți webmasterii sau proprietarii de site-uri le cunosc bine. Cred că ar fi înțelept să observăm cele mai frecvente capcane din SEO pe optimizarea paginilor pe care Google le-a uitat cel mai mult - routeros arping. Vreau să zic aici că lucrau cu mult timp în urmă, dar acum folosirea lor înseamnă în mod automat impunerea unor sancțiuni Google care duc adesea la clasarea retrasă, până la descifrarea completă a întregii dvs. autorități de domeniu. Mai jos sunt două greșeli principale în optimizarea paginilor pe care ar trebui să le evitați cu orice preț:

  • Utilizarea greșită a cuvintelor cheie
, fiecare marketer digital a fost de fapt liber să producă masele de conținut de calitate scăzută, umplute cu cuvintele cheie, doar pentru a-și menține densitatea. În acest fel, ei puteau vedea chiar și un progres pozitiv acordat de Google, chiar și în ciuda faptului că conținutul acestora avea aproape o valoare nevalidă pentru utilizatori. Deci, niciodată nu ar trebui să puneți cuvintele cheie sau frazele cheie aleatoriu. Nu mergeți niciodată prea departe, având densitatea de aproximativ 2-3% a cuvintelor cheie suficient de adecvată pentru a fi văzută de motoarele de căutare, fără să plătiți cu calitatea conținutului dvs.De asemenea, evitați utilizarea conținutului dublu, plagiat sau de calitate scăzută, precum și a conținutului prea subțire. În caz contrar, Google nu poate doar să vă oprească progresul în clasament, ci chiar să vă trageți pe site-ul dvs. în jos pe lista rezultatelor căutării.

Crearea unui subsol de sunet va ajuta vizitatorii dvs. să navigheze mai confortabil, precum și să obțină informații mai detaliate (cum ar fi informații de contact sau date privind drepturile de autor etc.). Dispunând de mai multe secțiuni de titluri interactive, un subsol permite utilizatorului să se miște rapid și fără probleme în fiecare secțiune a site-ului web. Nu cu mult timp în urmă, cu toate acestea, a fost o tehnică destul de faimoasă de a avea link-uri de foi de spam spamate cu sute de etichete pentru a atrage motoarele de căutare. Cu toate acestea, acum acest lucru nu va funcționa niciodată, deoarece Google a devenit mai inteligent și pune acum o prioritate mai puternică în ceea ce privește experiența excepțională a utilizatorilor, mai degrabă decât preferințele simple de indexare pe care le-a acordat acum câțiva ani. Doar ia-o de la sine - obținerea unui subsol de spam este un mare nu-nu o dată și pentru totdeauna.

on page seo

În concluzie, cele mai frecvente și mai grave greșeli în optimizarea paginilor SEO sunt aproape întotdeauna legate de problemele de conținut. Să recunoaștem acest lucru - conținutul este regele și Google îi uită acum orice tehnică manipulatoare, spam sau alte tehnici umbrite, în afară de o bună experiență a utilizatorului. De aceea vă recomand să vă concentrați efortul asupra conținutului de înaltă calitate pentru fiecare element de optimizare SEO pe pagină. În acest fel, sperăm că nu veți fi penalizat niciodată într-o fază mai extinsă.

December 22, 2017