Back to Question Center
0

Cum să realizați un echilibru între marketingul SEO și comerțul electronic?

1 answers:

Ca proprietar al unui magazin de comerț electronic, știi cât de important este să câștigi încrederea clientului, astfel încât mai mulți vizitatori să decidă să cumpere de la tine. Pe măsură ce începeți să vă promovați magazinul online, obiectivul dvs. principal ar trebui să fie acela de a viza utilizatorii care doresc să facă o achiziție. Cel mai bun mod de a face acest lucru este prin utilizarea SEO pentru site-ul dvs. de comerț electronic - моон фабрика мебели.

Astăzi, vă voi spune despre cele mai bune tehnici pentru a obține un echilibru între SEO și marketingul de comerț electronic. Continuați să citiți pentru a afla cum puteți dubla traficul site-ului dvs. de comerț electronic în cel mai scurt timp.

seo and ecommerce marketing

Ghidul în 3 pași pentru realizarea echilibrului între SEO și marketingul de comerț electronic

, concentrați-vă asupra identificării cuvintelor cheie generatoare de venit pentru site-ul dvs. web. În zilele noastre, există multe instrumente SEO incredibile pentru urmărirea traficului site-ului dvs.Alegeți unul care vă va oferi raportul pentru întregul ciclu de viață al clienților dvs.Va fi minunat dacă raportul vă arată acei utilizatori care accesează site-ul dvs., dar nu convertesc în clienți. Studiați raportul și aprofundeți cuvintele cheie care semnifică vizitatorii care sunt gata să cumpere produsele dvs.Odată ce ați terminat cu aceasta, separați aceste fraze în două coloane:

  • Cuvinte cheie de cantitate mare;
  • Cuvinte cheie de înaltă calitate.

Cuvinte cheie de cantitate mare sunt cele care aduc venituri generând o mulțime de trafic orientat. Frazele de înaltă calitate, dimpotrivă, nu aduc atâta trafic. Cu toate acestea, aceste fraze atrage clienții pentru serviciile și produsele dvs. cu cele mai mari marje. Următoarele două tipuri de trafic se completează reciproc, îmbunătățind clasamentul Google. Este vital să le folosiți atunci când vă promovați magazinul online, deoarece acestea vă ajută să vă construiți reputația de site stabilit de comerț electronic pentru o lungă perioadă de timp.

Creșterea calității vizitatorilor

Când vine vorba de traficul pe site, majoritatea oamenilor se concentrează pe numere, nu pe calitate, ceea ce este absolut greșit. În ciuda faptului că calitatea nu primește atât de multă atenție ca cantitatea, adevărul este că primul este mult mai valoros decât cel din urmă. Trebuie să înțelegeți că vizitele în sine nu echivalează cu o afacere profitabilă. Pentru a face bani, trebuie să le convertiți și să le transformați în clienți. Din fericire, există multe modalități prin care puteți atrage și menține clienții. Începeți cu implementarea live chat-ului și a semnelor sociale. O altă idee grozavă este să creezi videoclipuri interesante pentru demo de produse. De asemenea, luați în considerare imaginile de calitate a produselor - acestea reprezintă un element absolut fundamental al paginilor de produs.

Utilizarea plătită pentru a vinde mai mult

O altă modalitate de a realiza echilibrul dintre marketingul SEO și eCommerce este să vă concentrați eforturile de marketing pe cuvinte cheie de conversie de înaltă calitate în timp ce pliviți din trafic mare și cuvinte cheie generatoare de conversie reduse. Publicitatea cu cuvintele cheie pe care le-ați identificat în primul pas va fi mai ieftină pentru dvs. deoarece veți obține un număr mai mic de clicuri totale. În plus, va fi și mai profitabil pentru că atrageți utilizatori care sunt gata să cumpere.

seo marketing

Concluzie

Chiar dacă sarcinile de mai sus pot face foarte mult efort, odată ce le veți avea dreptate,. Atâta timp cât rămâneți pe lângă cele mai bine direcționate cuvinte cheie, site-ul dvs. de comerț electronic va începe să genereze venituri la o rată remarcabilă.

December 22, 2017