Back to Question Center
0

Este adevărat că afacerea mare are nevoie de cele mai mari companii de SEO?

1 answers:

Este o întrebare rezonabilă, deoarece cele mai mari companii de SEO își revendică adesea importanța maximă pentru a susține prezența online a oricărui proiect online și, în special, din punctul de vedere al celor mai importante nevoi ale întreprinderilor mari. Sunt cele mai mari companii de SEO spunând adevărul, sau pur și simplu se laudă să se angajeze o atenție mai puternică din partea mai multor clienți potențiali?

Deci, mai jos am de gând să fac o verificare dublă dacă dimensiunea afacerii afectează strategia SEO globală. Cum poate fi faptul că amploarea proiectului dvs - google business intelligence apps. comercial solicită exclusiv cele mai mari companii de SEO? Sau nu mai există nimic? Oricum, mai jos vom avea un rezumat al tuturor situațiilor posibile - luând în considerare întreprinderile mici, întreprinderile standard de dimensiuni medii și restul întreprinderilor de dimensiuni mari.

largest seo companies

Intreprinderi mici de capacitate mică

Aceste tipuri de afaceri sunt, de obicei, asociate cu cele mai stricte bugete de marketing. Aceasta înseamnă că proiectele online mici sunt mai puțin susceptibile de a obține asistență cu cele mai mari companii de SEO, cel puțin de la început. Ca urmare, astfel de acțiuni comerciale și companii de pornire cu o capacitate redusă sunt în general forțate să se ocupe doar de campaniile de marketing digital primar (inclusiv Optimizarea motorului de căutare), pe lângă acestea. Astfel, este probabil ca ei să-și petreacă prea mult din timpul lor prețios pentru a rezolva toate acestea fără a merge pentru servicii full-stack. Scopul principal al afacerilor on-line mici este de a aduce oameni, de exemplu la magazinul lor. De aceea, ei se concentrează în principal pe listele locale ale Google, gestionează campanii AdWords, pariază pe recenzii de pe alte site-uri web, precum și lansează doar strategii de bază pentru conținutul lor, marketingul social media și obiectivele de construire a legăturilor.

Întreprinderile standard de dimensiuni medii

Având în vedere majoritatea întreprinderilor mijlocii standard, cheltuielile bugetare limitate sunt încă o chestiune discutabilă. Cu toate acestea, aceste întreprinderi au mai multe șanse să se bazeze pe site-uri de afaceri cu o anumită performanță. În acest fel, optimizarea tehnică a acestora ar putea sta, de asemenea, în competența celor mai mari companii de SEO. În primul rând, proiectele de dimensiuni medii vor solicita, de obicei, o strategie de optimizare mai sofisticată, cerând în același timp un audit cuprinzător al amplasamentului pentru punctul lor de plecare principal. De asemenea, aceste întreprinderi ar trebui să aibă un accent mai puternic pe stabilirea unei strategii de conținut pe termen lung în domeniul social media. În cele din urmă, cele mai multe dintre aceste proiecte mediocre se ocupă, de obicei, cu cel puțin un comerciant orientat pe internet (fie unul intern sau unul externalizat) pentru a supraveghea principalele perspective ale strategiei generale de optimizare a căutării, în loc să se asiste cu cele mai mari companii de SEO.

Cele mai mari proiecte de afaceri de cea mai mare scară

Observând întreprinderile tipice de cea mai mare amploare, aceste proiecte cu adevărat masive au suficientă finanțare disponibilă pentru a permite chiar cel mai înstărit stack full- campanii de optimizare de la cele mai mari companii de SEO. Întreprinderile mari sunt de obicei gata să-și permită întregul domeniu de servicii SEO, așa că să aruncăm o privire asupra celor două tipuri principale: B2B (Business to Business), precum și a fundațiilor B2C (business-to-consumer).

seo company

Organizații din mediul de afaceri (B2B)

În ceea ce privește organizațiile B2B, concentrările lor principale sunt văzute în mod obișnuit pe strategiile generale de marketing al conținutului cele mai extinse și planuri de acțiune în profunzime pentru modelarea și menținerea fiecărui aspect tehnic al optimizării motorului de căutare. Desigur, cele mai mari companii din domeniul Business to Business își pot permite să aibă o strategie de marketing cu conținut integral, care adesea pariază pe o încercare "agresivă" de a-și impune conținutul de cea mai bună calitate pe cele mai populare și mai aglomerate medii sociale canale sau unele dintre cele mai moderne platforme sociale.

Având în vedere fundațiile B2B, cele mai mari proiecte comerciale care fac afaceri direct cu consumatorii finali sunt de obicei bine pregătiți pentru a obține cele mai largi strategii de marketing de aproape orice scară. Beneficiind de cele mai considerabile bugete, ei tind să utilizeze fiecare aspect al marketingului digital și orice oportunitate personală care promite în orice caz câștiguri rezonabile. Se pare că cele mai mari baze de afaceri pentru consumatori nu au, de obicei, nevoie să fixeze focalizare individuală. Cel mai frecvent, acestea vizează să ajungă, pe cât posibil, prin colaborarea cu agenții full-stack pentru promovarea on-line all-inclusive, precum și cu cele mai mari companii de SEO pentru a le ajuta să reușească în acest sens.

În afară de a beneficia de cele mai avansate strategii de marketing și de lungă durată și de soluțiile în profunzime oferite de cele mai mari companii de SEO, cele mai proeminente companii B2C petrec mult timp și efort pentru a obține mai mult și clienți mai loiali. Astfel, astfel de giganți din industrie trebuie de obicei să lucreze cu sârguință pentru a gestiona și a proteja prezența lor online deja puternică și autoritatea de afaceri a unei companii multinaționale sau chiar globale. De aceea nu este deloc surprinzător faptul că cele mai mari companii de obicei organizează numeroase agenții și echipe full-stack de experți în marketing pentru a lucra în fiecare aspect al promovării digitale, inclusiv cele mai mari companii de SEO.

seo expert

Pentru concluzie

Pentru a rezuma, cred că nu contează, activitatea comercială este, în special în ceea ce privește bugetul total de marketing. Deoarece există o mare varietate de modalități moderne de promovare și tehnici SEO care pot fi cu adevărat eficiente pentru optimizarea site-ului dvs. web, precum și pentru îmbunătățirea prezenței online mai puternice a companiei dvs.În același timp, dacă sunteți suficient de inteligenți și sunteți gata să vă investiți timpul și efortul, implementarea majorității acestor scheme (chiar și cele care presupun angajarea unor experți din industrie) se vor dovedi a fi relativ ieftine.

Ceea ce nu trebuie făcut cu siguranță este să luați opiniile opuse, de exemplu lăsând un buget limitat în mod obișnuit să împiedice proiectul dvs. comercial mic sau chiar moderat să fie găsit online la ușurință. Nu gândiți niciodată la "nu îmi pot permite optimizarea căutării, cel puțin pentru moment. "Amintiți-vă, toți clienții dvs. sunt online. De aceea, chestia este că nu vă puteți permite să obțineți fără Optimizarea motorului de căutare.

December 22, 2017