Back to Question Center
0

Ce ar trebui să fac pentru a construi pagini de destinație și SEO-le dreptate?

1 answers:

În acest articol, vă voi spune cum să creați pagini de destinație pentru SEO. Iată câteva strategii utile de luat în considerare atunci când construiți următoarea pagină de destinație:

landing pages and seo

  • Cercetare de cuvinte cheie

primul lucru pe care ar trebui să faceți este să selectați cuvintele pe care doriți ca motoarele de căutare să vă clasifice pagina. Cercetarea cuvintelor cheie poate fi un proces foarte lung și dur - casino sites free bonus no deposit. Cu toate acestea, cu cât vă alocați mai mult timp acestei cercetări, cu atât veți obține rezultate mai bune.

Începeți cu lista termenilor relevanți pentru afacerea dvs.Apoi, dați seama ce combinații dintre acești termeni și perspectivele dvs. s-ar putea introduce în caseta de căutare Google cu intenția de a găsi ce oferă site-ul dvs.Specialiștii specializați în sinteză sugerează că preferă cuvinte cheie cu lungă durată, deoarece sunt mai ușor de clasificat decât cuvinte cheie cu coada scurtă. Mai mult, cuvintele cheie cu lungă durată generează o ROI mai mare.

După ce ați determinat cuvintele dvs. cheie, concentrați-vă eforturile pentru a le plasa strategic pe paginile dvs. de destinație. Dacă doriți să obțineți un rang înalt în SERP, puneți expresii cheie țintă în eticheta titlului, etichetele antetului, descrierea meta, numele fișierelor imagine și întreaga copie.

  • Luați în considerare backlinking

Este recomandabil să utilizați link-ul de construcție atunci când creați pagini de destinație SEO. În 2017, obținerea de persoane pentru a vă conecta la paginile dvs. web este încă una dintre cele mai bune modalități de a stimula clasarea motorului de căutare în mod organic. Funcționează după cum urmează: dacă cineva este interesat de conținutul dvs. suficient pentru a vă conecta la acesta de pe site-ul său, acestea vă garantează.

În zilele noastre, există o mulțime de moduri în care puteți face alte site-uri să se leagă de resursele dvs.Experții SEO sugerează că respectați următoarele recomandări:

  • Creați un conținut unic și implicit: după cum arată statisticile, cu cât conținutul mai original și relevant este, cu atât va fi mai bine primit.
  • Identificați persoanele care influențează industria dvs.: utilizați recomandările prietenilor, campaniilor de e-mail și rețelelor sociale pentru a găsi informațiile de contact ale persoanelor care ar considera conținutul dvs. valoroasă.

Ar trebui să înțelegeți că nu toate link-urile sunt create egale. Începeți prin a încerca să obțineți linkuri de la bloggeri. Check out blogrolls lor pentru mai multe persoane să contacteze, și de lucru până la influențatorii mai semnificative.

landing page seo

  • Viteza paginilor

out și confirmat. Potrivit cercetărilor realizate de Kissmetrics, aproape jumătate dintre oameni se așteaptă ca paginile web să se încarce în mai puțin de două secunde, iar 40% vor părăsi site-ul dacă durează trei sau mai multe secunde pentru ca acesta să se încarce. După cum puteți înțelege, acest lucru revine la îmbunătățirea experienței utilizatorului.

Puteți verifica rapid viteza de încărcare a site-ului prin conectarea paginilor dvs. la Google PageSpeed ​​Insights. Acest serviciu vă va spune dacă paginile dvs. se încarcă destul de repede. Pentru a vă accelera paginile, luați în considerare următorii pași:

  • Utilizați fișiere de imagine mai mici care nu compromit calitatea;
  • Comutați la o gazdă web mai rapidă;
  • Închideți toate extensiile și pluginurile pe care pagina dvs. nu le utilizează.

Sper că veți găsi acest articol util. În cazul în care aveți alte idei despre construirea paginilor de destinație pentru SEO, anunțați-ne. Îți place să audă de la tine!

December 22, 2017