Back to Question Center
0

Vreau să îmi îmbunătățesc comerțul electronic: trebuie să compun o listă de cuvinte cheie cu coada lungă?

1 answers:

Cum să găsiți cuvinte cheie cu coadă lungă pentru comerț electronic

Operarea magazinului de comerț electronic poate fi o provocare. Pentru a rămâne în fața competiției, trebuie să atrageți și să păstrați continuu clienții noi. Furnizarea informațiilor de care au nevoie utilizatorii este cea mai bună modalitate de a le capta și de a-și menține atenția - mobile apps creation. Acei proprietari de afaceri care au cel puțin experiență minimă cu SEO știu că alegerea cuvintelor cheie potrivite nu este atât de ușoară cum s-ar părea la prima vedere.

Astăzi, vă voi explica modul în care puteți utiliza cuvintele cheie lungi pentru a îmbunătăți strategia de SEO. Dacă doriți să câștigați mai mulți potențiali clienți și venituri pentru afacerea dvs. de comerț electronic, continuați să citiți.

ecommerce keywords list

Long Tail vs. Cuvinte cheie generice: Cum diferă acestea?

Din punct de vedere tehnic, orice expresie cheie cu trei sau mai multe cuvinte poate fi considerată "coada lungă. "Experții SEO spun că cele mai eficiente cuvinte cheie cu coada lungă sunt adesea și mai lungi. Folosirea unor fraze specifice de înaltă calitate pe care utilizatorii le caută să găsească informații referitoare la serviciile și produsele dvs. este cea mai bună decizie pentru proprietarii site-urilor de comerț electronic care se străduiesc să reușească pe termen lung.

De obicei, cuvintele cheie cu coada lungă sunt mai puțin competitive decât frazele cheie generice. Ele sunt perfecte pentru a atrage oameni care sunt mult mai probabil să fie gata să facă o achiziție. De obicei, acești oameni afișează o intenție de căutare mai clară.

Mai puțină concurență

Cuvintele cheie cu coadă lungă nu primesc cât mai multe căutări ca expresii cheie generice. Ca rezultat, există mai puține site-uri pe web care încearcă să se clasifice pentru fraze cotidiene lungi. Când vă îndreptați atenția asupra cuvintelor cheie cu coadă lungă, există mai puțină concurență, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. va avea o șansă mai bună de a clasifica bine și de a conduce traficul de căutare din acele fraze.

Mai mult trafic calificat

Cuvintele cheie cu coada lungă pot ajuta, de asemenea, site-ul dvs. de comerț electronic să atragă mai mulți clienți calificați. Funcționează după cum urmează: interogările de căutare mai specifice reflectă o intenție mai mare de cumpărare. Obținerea de volume mari de trafic către magazinul dvs. de comerț electronic duce la topul motorului de căutare.

Conversii mai bune

Un trafic mai calificat, la rândul său, duce la mai multe conversii pentru afacerea dvs. de comerț electronic. După cum sa menționat deja, persoanele care efectuează căutări lungi au o înțelegere mai bună a ceea ce doresc. Poate că acei căutători care vă ajung la resursele de la căutări lungi vor fi mai înclinați să învețe mai multe despre magazinul dvs. electronic și, în cele din urmă, să facă o achiziție.

Venituri mai mari

Când aplicați cuvinte cheie lungi pentru site-ul dvs. de comerț electronic, vă puteți aștepta la o creștere a veniturilor. De asemenea, trebuie remarcat faptul că nu toate cuvintele cheie cu coada lungă vor duce în mod necesar la o mulțime de venituri directe. Cu toate acestea, ei pot introduce clienți potențiali în marca dvs. și pot conduce trafic către site-ul sau blogul dvs.Prin urmare, trebuie să compuneți imediat lista de cuvinte cheie pentru comerțul electronic.

seo keywords

Mai multe conținuturi relevante

Direcționarea cuvintele cheie cu coada lungă vă poate ajuta să identificați subiecte esențiale pentru publicul țintă. Ca rezultat, există mai multe șanse ca noul dvs. conținut să fie legat de acele interogări de căutare lungă a cozii. Cuvintele cheie cu coada lungă au mai mult sens în conținutul versus cuvintele cheie generice, făcând textele dvs. mai ușor de citit.

Atunci când utilizatorii găsesc conținut interesant și util, este mai probabil să facă clic pe site-ul dvs., să afle mai multe despre magazinul dvs. de comerț electronic și să facă o achiziție.

Concluzie

Acestea sunt doar câteva motive pentru care ar trebui să creați lista de cuvinte cheie pentru comerțul electronic. Începeți să le aplicați în practică și vedeți ce se întâmplă cu clasamentele magazinelor dvs. de comerț electronic.

December 22, 2017