Back to Question Center
0

Care sunt avantajele backlink-urilor YouTube pentru SEO?

1 answers:

YouTube este acum o cameră de găzduire fiabilă recunoscută și prezentată de miliarde de utilizatori permanenți. Ajutând oamenii să caute cele mai potrivite informații și să ofere lumină verde pentru a le împărtăși cu ceva atractiv pentru subiectele de interes maxim, backlink-urile YouTube pentru SEO pot deveni un instrument puternic pentru a atrage o audiență mai largă a potențialilor clienți.

Ei bine, ce poate fi mai natural decât trimiterea directă a directoarelor canalului dvs. către paginile dvs - mikrotik superchannels. de afaceri prin link-uri de intrare? Și există multe trucuri de bază pentru a utiliza reconectările YouTube în scopuri SEO, de exemplu consolidarea autorității canalului pentru a începe să câștigi mai mulți adepți și așa mai departe.

youtube backlinks seo

Aparent, primul lucru care trebuie făcut aici este crearea unui conținut video tentant și atrăgător. Desigur, dezvoltarea video nu este pentru toată lumea. Cu toate acestea, dacă vă confruntați cu dificultăți, externalizarea unei părți a sarcinii, cel puțin editarea, poate deveni o decizie bine formată. Având în vedere că peste jumătate din utilizatorii online prezintă diferite modalități de vizualizare ca fiind cel mai bun mod de a obține cunoștințe noi, oportunitățile extraordinare ale backlink-urilor YouTube pentru SEO sunt încă subestimate de mulți proprietari de site-uri web. Pentru a aduce lumina asupra acestui mister, de mai jos voi lista cele mai bune beneficii ale backlink-urilor YouTube pentru SEO și o vizibilitate online mai bună. Și le puteți încerca pentru canalul dvs. doar în scurt timp.

1. După ce ați creat canalul dvs. YouTube personal, puteți începe să adăugați backlink către restul conținutului dvs. principal. În completarea profilului dvs. general pe YouTube, trebuie să includeți două backlink-uri permanente, completând următorii pași:

  • Completați toate casetele necesare sugerate de fila "Despre" pe pagina principală a canalului;
  • Deschideți fila "Link-uri personalizate" pentru a plasa acolo fiecare legătură de care aveți nevoie;
  • Asigurați-vă că link-ul principal este umplut în prima cutie;
  • Bucurați-vă de linia principală plasată permanent în opera de artă a canalului în fața fiecărui vizitator

2. Găzduirea de mai multe videoclipuri înseamnă o mulțime de oportunități suplimentare de a beneficia de legăturile YouTube pentru SEO. În acest fel, utilizați descrierile video pentru a include cât mai multe backlink-uri la paginile dvs. de afaceri, după cum doriți. Făcând acest lucru, cu toate acestea, niciodată nu abuzați cu cantitatea lor rezonabilă pentru a evita un filtru de spam. Și nu uitați să tastați http: // înainte de link-uri pentru a le păstra întotdeauna clickabile și recunoscute de Google.

3. Rețineți că, la fel ca orice descriere video, secțiunile de comentarii sunt o altă opțiune pentru includerea unor backlink-uri YouTube pentru SEO. Sau este doar o altă practică de a angaja o audiență mai largă de oameni interesați. În acest fel, comentariile dvs. pot deveni o modalitate rapidă și ușoară pentru toți utilizatorii ce găzduiesc să vă găsească backlink-urile.

youtube seo

La urma urmei, difuzarea canalului dvs. personal YouTube împuternicit cu o masă de conținut video de înaltă calitate va conduce în mod inevitabil la partea de sus a rezultatelor căutării organice Google. Doar pentru că gigantul de căutare mondial acordă prioritate unei informații valoroase, în principal prin vizualizarea video. Ca rezultat, veți avea mai multe șanse să vă bucurați de un rang în clasament, în conformitate cu creșterea autorității site-ului dvs. de afaceri. Realizând mai ușor accesibilitatea paginii dvs. principale și a conținutului canalului YouTube prin căutarea online, Google nu va avea de a face decât să pompeze site-ul dvs. direct cu un flux mai mare de trafic web ecologic.

December 22, 2017