Back to Question Center
0

Îmi poți spune ce înseamnă SERP?

1 answers:

În SEO, serverele SERP reprezintă Paginile rezultatelor motorului de căutare. Când utilizatorii web efectuează o căutare, ei primesc pagini cu rezultate. În general, SERP se referă la rezultatele care apar pe ecran după ce introduceți o interogare de căutare pe Google.

În mod implicit, există zece rezultate pentru SERP - curso de fotografia online. Persoanele care doresc să obțină mai mult de zece rezultate pe pagină într-o căutare Google ar trebui să acceseze setările de căutare Google, să deruleze în jos la "Număr de rezultate" și să modifice valoarea drop-down.

serp stands for

SERP combină de obicei mai multe tipuri diferite de conținut, inclusiv reclame plătite, imagini, videoclipuri, text organic și răspunsuri bogate. Tipurile de conținut care apar pe SERP depind în mod obișnuit de următorii doi factori:

  • tipul de interogare efectuată de căutător;
  • Cum motorul de căutare crede că cel mai bine va fi răspunsul la interogare.

SERP este o oportunitate perfectă de a arăta utilizatorilor că resursele dvs. au valoare pentru a le oferi printr-un titlu catchy și o descriere a paginii interesante.

Relevanța este o cheie

Google se străduiește să afișeze conținut util utilizatorilor. Motorul de căutare determină dacă conținutul existent este relevant sau nu prin examinarea expresiilor cheie pe care le utilizați și a subiectelor acoperite de site-ul dvs. web. Vă întrebați de ce sunt atât de importante cuvintele cheie? Răspunsul este simplu: acești termeni ajută Google să înțeleagă mai bine problema pe care o acoperiți.

În același timp, umplutura de cuvinte cheie poate afecta clasamentul dvs.Evitați să utilizați prea multe cuvinte cheie pe întreaga copie. În caz contrar, există o mare șansă ca motoarele de căutare să vă plaseze site-ul cu o pedeapsă.

Cea mai bună opțiune este să vă concentrați asupra utilizării cuvântului-cheie țintă pe care l-ați identificat prin cercetarea cuvintelor cheie și apoi completarea conținutului utilizând acel cuvânt cheie și cuvinte asociate semantic. Un alt mod în care vă puteți clarifica relevanța este prin utilizarea cuvintelor dvs. cheie de mai multe ori în copia principală, în titlu și tagurile H2, în textul alt pentru imagini și în URL. Simplu ca asta.

Conținut Valoare conținut

Google dorește să arate materiale care adaugă valoare. Pentru a oferi această valoare, trebuie să oferiți oamenilor informații pe care le caută. Rețineți: un site de calitate nu va fi doar o compilație a tuturor celorlalte online. În schimb, va oferi perspectiva unică a unui profesionist cu experiență pe care utilizatorii știu că pot avea încredere.

Google apreciază valoarea conținutului examinând profunzimea informațiilor pe care le furnizați pe întregul site, nu doar pe paginile individuale. De asemenea, Google analizează modul în care utilizatorii răspund la conținutul dvs.Dacă aveți o rată mare de respingere care ar însemna că resursa dvs. nu răspunde nevoilor publicului dvs.Pe de altă parte, backlink-urile multiple și o rată scăzută de respingere ar indica faptul că conținutul pe care îl oferiți este interesant și valoros.

google serp

Îmbogățirea

Înțelegerea SERP-urilor este o parte vitală a oricărei strategii de marketing de succes. Cu cât înțelegeți mai bine paginile cu rezultatele căutării, cu atât va fi mai ușor pentru dvs. să ajungeți în partea de sus a căutării Google.

December 22, 2017