Back to Question Center
0

Cum pot rang site-ul meu prin SEO?

1 answers:

Există o mulțime de motive speciale de ce aveți nevoie pentru a compara site-ul dvs. cu concurenții dvs. de nișă de piață. În primul rând, vă va oferi șansa de a găsi oportunități ratate. Mai mult, va ajuta site-ul dvs - jeeves extended warranty. să rămână înaintea curbei, precum și să vă ofere un punct de referință pentru obiectivele de creștere economică. În zilele noastre, în condiții de competitivitate ridicată, este dificil să ajungeți la TOP-ul rezultatelor motorului de căutare. Cu toate acestea, este chiar mai dificil să rămâi acolo pentru o perioadă lungă de timp. Potrivit actualizărilor obișnuite ale algoritmului Google, cum ar fi Panda, Penguin, Hummingbird și Graph Knowledge, multe site-uri se termină sub filtre și își pierd clasamentul. De aceea, singura cale de ieșire este de a respecta toate standardele Google și de a rămâne la curent cu toate noutățile din acest domeniu.

rank my website seo

Pentru a găsi un site model-model pentru a crea pagina dvs. web urmând tehnicile pe care le vedeți, trebuie să efectuați o cercetare de nișă de piață. Acesta va fi cel mai bun punct de pornire pentru determinarea celor mai bune strategii și tehnici de optimizare. Cele trei aspecte pe care trebuie să le acordați o atenție specială sunt tehnologia site-ului web, conținutul și backlink-urile. Să vorbim mai detaliat despre fiecare dintre aceste criterii.

Tehnologia site-ului

Un ideal pentru fiecare webmaster și proprietar de site-uri este un site bine dezvoltat, ușor de navigat, ușor de accesat cu crawlere și încărcare rapidă. Dacă decideți să creați un nou site web sau să lansați noul proiect online, cu siguranță trebuie să verificați concursul. Acordați atenție elementelor de tehnologie de pe site precum certificatul SSL, serverul web, codul HTML, gazduirea, sistemul de gestionare a conținutului, bibliotecile JavaScript, reacția mobilă pe site, rețeaua de distribuire a conținutului și așa mai departe. Acești factori vă vor ajuta să creați o prezență generală a modului în care un site web perfect conceput și dezvoltat ar trebui să funcționeze. Arhitectura site-ului

Trebuie să știți ce arhitectură a site-ului dvs. realizează concurenții dvs. pentru a stabili o ierarhie a paginii părinte și copil, precum și pentru a descoperi lacunele potențiale ale produselor și conținutului. Cel mai bun determinant, în acest caz, este un sitemap. Există o mulțime de instrumente gratuite care vă pot ajuta să creați un sitemap pentru sursa dvs. web. Vă sfătuiesc să utilizați Generatorul de site-uri XML XML de la Google.

Trebuie acordată o atenție deosebită vitezei paginii. Deoarece este un factor important Google de clasificare, o încărcare rapidă a paginii web este substanțială. Puteți utiliza instrumentul Google Page Test pentru a verifica timpul de încărcare al paginilor concurente. Dacă descoperiți că sursa dvs. web nu are performanțe satisfăcătoare, accesați site-ul PageSpeed ​​Insights al Google. Această sursă disponibilă vă va oferi câteva recomandări despre îmbunătățirea vitezei site-ului. Este important să verificați continuu viteza de performanță a site-ului, chiar dacă în prezent acesta are cea mai mare rată.

website seo

Conținutul site-ului

Partea semnificativă a oricărei campanii de optimizare câștigătoare este o cercetare de cuvinte cheie. Experții SEO sfătuiesc să efectueze o cercetare de nișă de piață, precum și să facă o analiză a concurentului în același timp sau înainte de o cercetare de cuvinte cheie. Majoritatea concurenților dvs. de nișă de pe piață au cuvinte cheie care aduc trafic pe site-urile lor. Nu vă fie frică să vă obișnuiți cu ei, deoarece acești termeni de căutare pot viza, de asemenea, traficul pe site-ul dvs.

Pentru a face analiza concurenților, vă sfătuiesc să utilizați Semalt Auto SEO sau Planificatorul de cuvinte cheie Google. Ambele instrumente furnizează informații de cercetare de calitate și simplifică procesul sugerării cuvintelor cheie.

December 22, 2017