Back to Question Center
0

Cum să obțineți un optimizator de SEO pentru magazinul meu online?

1 answers:

Dacă desfășurați un site de comerț electronic, probabil știți că o pagină de pornire bună este o parte esențială a succesului de afaceri online. Pagina dvs. de pornire servește ca o carte de vizită a afacerii dvs. și poate atrage utilizatori din căutare sau îi poate determina să revină la rezultatele căutării pentru a obține mai multe informații despre calitate. De aceea, pagina dvs. de pornire ar trebui să fie atât prietenoasă, cât și prietenoasă cu motorul de căutare - temps de presence au travail. O pagină principală de calitate trebuie să răspundă la următoarele întrebări:

  • Care este marca dumneavoastră?
  • Ce vinzi?
  • Cum poate beneficia un utilizator de produsele sau serviciile dvs.?
  • Cum să comandați produsele dvs. în cel mai mic număr posibil de clicuri?

seo optimizer online

Totul ar trebui să fie clar pentru potențialii clienți. În caz contrar, veți crește rata de respingere a site-ului dvs. și veți agrava experiența vizitatorilor site-ului dvs. cu site-ul dvs.

Mai mult, motoarele de căutare ar trebui să acceseze cu ușurință pagina dvs. de pornire și să extragă din ea toate informațiile valoroase, cum ar fi adresa fizică a companiei dvs., informațiile de contact și descrierile produselor.

Motivele de îngrijorare cu privire la pagina dvs. de pornire SEO

Fără îndoială, o pagină principală este cea mai vizitate pagină a site-ului dvs., chiar dacă nu este setată ca pagină de destinație pentru plata - faceți clic pe campaniile publicitare. Această pagină este utilizată de utilizatori pentru a-și lega articolele. Este pagina care ajută utilizatorii să decidă dacă trebuie să coopereze cu dvs. sau nu. Mai mult, o pagină de pornire reprezintă domeniul dvs. în SERP și, dacă nu este optimizat sau proiectat prost, nu veți ajunge la TOP.

Ce SEO optimizatori pot îmbunătăți prezența online a site-ului dvs.?

Campania de optimizare a paginii de pornire ar trebui împărțită în două etape. Prima fază este o optimizare pe pagină, iar a doua parte este procesul de optimizare a utilizatorilor. O pagină de pornire optimizată corespunzător trebuie să includă ambele tipuri de optimizare.

Deoarece experiența pozitivă a utilizatorului cu site-ul dvs. este un factor important de clasificare, să începem cu optimizarea paginii de pornire pentru potențialii clienți. După cum am menționat în paragraful anterior, pagina dvs. de pornire trebuie să ofere vizitatorilor site-ului web toate informațiile necesare despre afacerea dvs.Pentru a atinge acest obiectiv, trebuie să acordați o atenție deosebită designului și structurii paginii dvs. de pornire.

seo optimizers

Primul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare este deasupra conținutului fold. Acest conținut este vizibil pentru clienții dvs. potențiali atunci când vă deschid site-ul fără să derulați în partea de jos. Acest conținut face prima impresie despre site-ul dvs. și compania în general. Acesta este motivul pentru care trebuie să încurajați utilizatorii să meargă mai profund la site-ul dvs. cu ajutorul acestuia. Deasupra conținutului fold trebuie să includă logo-ul site-ului, informații de contact, meniu bine structurat, apel la acțiuni, promoții, link către un coș de cumpărături.

Puteți verifica modul în care aceste caracteristici au fost aplicate pentru practică, efectuând o analiză competitivă. Privind prin site-urile concurentului dvs., veți înțelege cum funcționează aceste principii și atrage niște tehnici utile pe care le puteți folosi mai târziu în practică.

December 22, 2017