Back to Question Center
0

Cum să alegeți cuvintele cheie potrivite pentru a obține mai multe vizite ale utilizatorilor?

1 answers:

Selectarea cuvintelor cheie potrivite pentru site-ul dvs. web pentru a obține mai multe vizite ale utilizatorilor va face un efort. Aceasta va fi și o sarcină dificilă. Dar orice încercare de a avea cuvinte cheie de conținut perfect potrivite va avea o rentabilitate mare a investiției. La urma urmei, nu are nici un sens să lucrezi prea mult și să plătești o grămadă de bani pentru a crea în cele din urmă un conținut excelent, ceea ce este puțin vizibil pentru utilizatorii din lista de rezultate ale căutării Google.

Dacă simțiți că ați pierdut pe mare cu cuvinte cheie de optimizare pentru motoarele de căutare și cu conținut, mă aflu aici pentru a vă ajuta să alegeți corect și să aveți cele mai bune cuvinte cheie de conținut - vape mods that blow clouds. Deci, hai să aflăm cum să creați un conținut de pagină web fără cusur. Scopul nostru principal este de a vă face publicul țintă dispus să îl citiți cu entuziasm, nu-i așa? Și motoarele de căutare, cum ar fi Google în sine, ar trebui să-l place, de asemenea!

content keywords

Conținutul dreptului și cuvinte cheie relevante

Înainte de orice, să punem o definiție în engleză. Un cuvânt cheie este un cuvânt important din punct de vedere critic pe care îl navighează utilizatorii pentru a-și atinge obiectivul final al cererii lor de căutare. Amenda. Dar ce este cel mai bun mod de a alege cuvintele cheie potrivite pentru site-ul dvs. și pentru a vă bucura de mai mult trafic?

Vă sugerez să faceți un pas înapoi. Să vedem procesul potrivit de selectare a cuvintelor cheie de conținut din punctul de vedere al potențialilor clienți. La urma urmei, acestea sunt destinate să facă o utilizare practică a acestor cuvinte cheie și fraze cheie. În urma acestei presupuneri foarte simple, dar bine lucrătoare, să vedem principalele abordări pentru a finaliza sarcina chiar de la bun început:

Ajungeți să întrebați publicul țintă

Doar discutați cu clienții dvs. potențiali, de exemplu pe platforme sociale, pe litigii pe blog sau pe discuții pe teme de pe Web. Adresați-vă oamenilor ce referințe se referă la produsele dvs.Minunat este modul în care acestea sunt, de obicei, apelând acele produse sau servicii cu care aveți de-a face. S-ar putea să fiți surprinși cu unele particularități ale vieții reale din vocabularul folosit de oameni pentru a face o cerere de căutare. În cele din urmă, încercați să vedeți ce fraze cu coada lungă sunt cel mai probabil să fie utilizate pentru o interogare de solicitare referitoare la produsele sau serviciile dvs.

Păstrați căutarea pe Social Media

În zilele noastre, domeniul social media este aglomerat de oameni care fac căutări online pentru cele mai multe lucruri de care ar putea avea nevoie. Și există o mulțime de discuții, recenzii, tutoriale și alte lucruri utile pentru tine acolo. Doar du-te pe unele link-uri sociale, cum ar fi Twitter sau Facebook, pur și simplu pentru a vedea ce spun oamenii adevărați în prezent și ce cuvinte cheie de conținut pe care le folosesc pentru a se referi la subiectele de interes. Și asigurați-vă că ați verificat cele mai trending subiecte din locația dvs., care ar fi utile.

seo keywords

Utilizați unelte pentru Cercetare de cuvinte cheie de conținut

Înainte de orice, puteți folosi doar formularul de căutare Google. Vreau să spun că ar trebui să începeți să tastați pentru a vedea cele mai populare sugestii oferite de motorul de căutare, în funcție de solicitările persoanelor în direct. De asemenea, puteți utiliza o bază de date GoogleTrends pentru a vă oferi o bună cunoaștere extrem de utilă pentru a alege cuvintele cheie potrivite pentru conținut. La urma urmei, vă recomand să aplicați pentru Wordtracker. Cred că este cel mai bun instrument pentru scopul nostru, care vă poate arăta un set mare de date utile, cum ar fi concurența curentă, volumul de căutare, având în vedere teritoriul dvs. și multe altele.

December 22, 2017