Back to Question Center
0

Ce ar trebui să știu despre SEO pentru cunoștințele de bază și supraviețuire?

1 answers:

Cel mai frecvent, fiecare actualizare recentă a algoritmului de căutare ulterior furnizat de Google aduce de obicei o mare frustrare între webmasterii și proprietarii site-urilor web. Actualizările majore anterioare (cum ar fi Panda și Penguin), precum și cea mai recentă (cunoscută sub numele de Fred), au cauzat o mulțime de scăderi grave în traficul organic pentru unele site-uri web, sau cel puțin bruște brusc scuturând lumea SEO și făcând întrebarea chiar mai rezonabil. Deci, hai să facem o scurtă trecere în revistă a cunoștințelor SEO și a cunoștințelor de bază necesare atât pentru o rezolvare rapidă asupra problemelor centrale de importanță actuală, cât și pentru a supraviețui următoarelor actualizări care se ridică asupra performanței traficului site-ului dvs.

Urmăriți traficul site-ului dvs.

Este de la sine înțeles că trebuie să monitorizați traficul organic al site-ului dvs. și numărul real al acestuia - servidores de archivos dedicados. Țineți minte, totuși, că trebuie să plătiți o atenție mai precisă, referindu-se la fiecare actualizare a algoritmului livrată în cele din urmă de Google. Utilizați contul dvs. Google Analytics sau alte instrumente de urmărire pentru a analiza cel mai recent istoric pentru orice creștere semnificativă în trafic corelată cu datele efective ale modificărilor algoritmului.

În acest fel, știți exact ce actualizări s-ar putea să fi prăbușit performanța la fața locului sau ați adus cele mai grave probleme cu care ați fost probabil penalizați. Cunoscând pe vrăjmașii voștri, veți putea citi instrucțiunile corect și în cele din urmă să le rezolvați pe toate.

seo basic knowledge

Luați în considerare eliminarea anunțurilor și afiliaților masive

Cea mai recentă îmbunătățire a algoritmului Google (Fred) este considerată printre cele mai importante actualizări de control al calității impactul cel mai sever a fost înregistrat în special pentru acele site-uri web (cel mai adesea bloguri), care se concentrau în principal pe aterizarea prea multor anunțuri și câștigarea profitului afiliat, în detrimentul conținutului de înaltă calitate și, prin urmare,. De fapt, astfel de site-uri cu conținut prea slab, dar încă prea greu cu reclame diferite, sunt văzute acum de către Google ca fiind aproape imposibil de a furniza utilizatorilor nicio valoare reală. Ca rezultat, în viitorul apropiat, ne-am putea aștepta în mod rezonabil ca anunțurile prea enervante sau înșelătoare să poată conduce eventual orice site web de pe lista rezultatelor de căutare de top, mai devreme sau mai târziu.

Având în vedere SEO și cunoștințele de bază pentru a evita această penalizare, vă sugerăm să eliminați cele mai împovărătoare anunțuri care intră pe o experiență bună a utilizatorului. Dacă aveți unele, încercați să scăpați de cele mai enervante anunțuri care au aterizat în mijlocul paginii, orice videoclipuri autoplay și alte reclame înșelătoare, de exemplu, învelite pentru a arăta ca butoanele de descărcare. Chiar dacă ai avut noroc să eviți penalizarea de data asta, ar fi mai bine să-ți cureți site-ul chiar acum.

Deveniți SEO-friendly. Cunoștințe de bază pentru o experiență mai bună a utilizatorilor

Cel mai frecvent, scopul principal al aproape tuturor actualizărilor recurente de la Google este să evolueze Internetul într-un loc mai sigur și mai curat pentru a naviga pe. Iată problemele de bază ale SEO și cunoștințele de bază care vor trebui să faceți următoarele lucruri:

  • Utilizați Schema Markup pentru a face utilizatorii să se simtă bine conștienți de ceea ce urmează să obțină pe paginile dvs. web odată ce văd site-ul dvs. în cadrul SERP-urilor.
  • Creați un Sitemap XML pentru o mai bună indexare. Acesta va ajuta boturile Google să acceseze cu crawlere să găsească mai repede paginile dvs. Web și să înțeleagă conținutul dvs.Aceasta duce, de obicei, la o mai bună clasare.
  • Continuați să lucrați asupra structurii logice a site-ului dvs.Asigurați-vă că adresele URL și paginile dvs. web sunt relevante și reflectă în întregime structura site-ului dvs.
  • Aveți un dublu control asupra conținutului dvs. pentru a repara orice scriere subțire sau de calitate scăzută, astfel încât articolele dumneavoastră periate să devină mai valoroase și mai atractive pentru utilizatori.
  • Verificați dacă paginile dvs. web sunt optimizate pentru toate dispozitivele și platformele. Asigurați-vă că totul este accesibil și ușor de utilizat pe versiunea desktop, precum și că funcționează bine pe tablete și smartphone-uri.

SEO local. Cunoștințe de bază pentru a fi întotdeauna vizibile

Astăzi, locația reală a utilizatorului care face căutarea a devenit și mai decisivă pentru ce rezultate de căutare vor fi generate de Google. Acum este chiar mai ușor să găsiți ceea ce căutați aproape, datorită actualizării recente a căutării locale (cunoscută sub numele de Possum). Vreau să spun că majoritatea rezultatelor căutării sunt puternic determinate de locația fizică a solicitării de căutare și de proximitatea sa la interogarea de intrare utilizată pentru a găsi orice locație de afaceri sau furnizor de servicii în apropiere.

Acum, manipularea unei SEO locale adecvate necesită cunoștințe de bază pentru a vă asigura că toate informațiile de contact utilizate pentru căutare locală sunt întotdeauna actualizate. Vă sugerez să faceți următoarele lucruri:

  • Nu ezitați să investească ceva timp în gestionarea cercetării unui concurent. Verificați doar oponenții dvs. regionali, ca și cum ați fi un utilizator independent. Verificați ce cuvinte cheie sunt utilizate mai frecvent și comparați-le cu setul principal al celor dvs.Pentru a vedea exact ce rezultate ale căutării sunt cel mai probabil afișate în zona dvs. locală, utilizați un software de urmărire specială.
  • Având în vedere că recenta actualizare locală de căutare de la Google acceptă cu siguranță mai multe opțiuni pentru interogările de căutare asemănătoare, asigurați-vă că sunteți bine clasat pentru fiecare variantă posibilă. Dacă vă confruntați cu dificultăți în această problemă, utilizați instrumentele de urmărire pentru a găsi și vizați cele mai relevante cuvinte cheie locale și expresii cheie.
  • Desigur, nu uitați să vă creați pagina personală în Google My Business. Lucrează bine în fiecare categorie. De asemenea, asigurați-vă că ați fost listat în toate directoarele locale. Vă recomandăm să utilizați un software de construire a link-urilor pentru a vă ajuta să obțineți mai multe directoare locale aflate în firma dvs.În cele din urmă, verificați cât de precis numele, adresa și locația firmei dvs. sunt menționate în directoarele terțelor părți. În concluzie

    Google continuă să lucreze în fiecare zi cu algoritmul de căutare și nu mai este timp să se odihnească. Cu toate acestea, având în vedere că numai actualizările semnificative generează de obicei impactul cel mai sever, puteți ține mereu ochii la starea curentă a afacerilor, pentru a rămâne un pas înainte, menținând site-ul dvs. bine pregătit pentru fiecare actualizare de algoritm. Din fericire, este o sarcină gestionabilă pentru a supraviețui în lumea în continuă schimbare a SEO-ului. Cunoașterea de bază a algoritmilor principali ai Google și aplicarea unor seturi de acțiuni dovedite vă vor ajuta să faceți acest lucru.

December 22, 2017