Back to Question Center
0

Cum pot îmbunătăți rezultatele motorului meu de căutare?

1 answers:

Optimizarea motoarelor de căutare este un proces al proiectării site-ului dvs. pentru îmbunătățirea clasamentului în rezultatele căutării organice pe Google SERP. SEO este conceput pentru a optimiza cele mai relevante termeni de căutare din industrie pe care potențialii clienți vor utiliza pentru a căuta produse similare sau servicii similare. Conceptele SEO esențiale includ relevanța, crawlabilitatea și descoperirea. O relevanță a site-ului web se referă la conținutul relevant pentru conținutul dvs - dominio gratis para blogger jobs. de nișă de pe piață, care poate îmbunătăți experiența utilizatorului cu site-ul dvs. și poate lăsa crawlerele de căutare să înțeleagă despre ce este vorba site-ul dvs.Capacitatea de descoperire este vorba despre tehnicile de marketing de căutare. Pentru a spori gradul de descoperire a site-ului dvs., ar trebui să comunicați cu lumea online și potențialii clienți. Puteți face acest lucru folosind marketing social media sau e-mail marketing. Trapabilitatea se referă în principal la aspectul tehnic de optimizare. Trebuie să faceți vizibilitatea site-ului dvs. pentru motoarele de căutare și să le permiteți să analizeze toate informațiile noi pe care le adăugați pe site-ul dvs.

În acest articol, vom discuta cum să influențăm toate aceste trei concepte de optimizare pentru motoarele de căutare și să primim cele mai bune rezultate ale motorului de căutare.

  • Sugestii pentru cuvinte cheie

Mai multă vreme pentru a crea o listă de cuvinte care sunt cele mai relevante pentru nișa dvs. de piață și pe care publicul dvs. vizat poate utiliza căutarea. Este recomandabil să căutați frazele cheie pe termen lung care nu sunt prea competitive. Pentru a îmbunătăți un proces de sugestie de cuvinte cheie și a salva o mulțime de timp, vă sfătuiesc să utilizați instrumente de căutare online cuvinte cheie, cum ar fi Semalt Auto SEO. De îndată ce faceți o listă cu termenii de căutare cei mai relevanți, trebuie să creați un conținut adecvat pentru a le prezenta pe paginile dvs. de pe site-ul perfect. Pentru a permite utilizatorilor Google să înțeleagă ce este site-ul dvs., introduceți expresii cheie în primele cuvinte ale titlului paginii dvs., precum și în meta-etichete și titluri. Mai mult, puteți include cuvinte cheie în adresele URL și în imaginile ALT și titluri.

În ziua de azi, aproape toată lumea scrie despre optimizarea motorului de căutare, deoarece este cea mai populară temă de pe Internet Internet. Cu toate acestea, nu toți scriitorii au o experiență în această sferă și sunt departe de realitate. Deci, există prea multe forumuri și site-uri care publică informații de calitate și irelevante. În timp ce unele dintre aceste sfaturi nu au valoare, altele pot afecta rezultatele motorului de căutare. De aceea trebuie să selectați bine sursele. Vă recomandăm citirea informațiilor furnizate de experții din industrie, cum ar fi Semalt, Moz și Motor de căutare Journal.

Pentru a vă asigura că motoarele de căutare pot înțelege cu ușurință site-ul dvs., ar trebui să vă uitați la site-ul dvs. Cod HTML. Pentru a îmbunătăți partea tehnică a site-ului dvs., ar trebui să utilizați tehnologii moderne, cum ar fi Foi de stil cascadă. În plus, trebuie să vă construiți site-ul pe unul dintre cele mai ușor de utilizat sisteme de management al conținutului, cum ar fi WordPress, Joomla sau Magento. Aceste sisteme vă permit să faceți toate modificările necesare pe site-ul dvs. ori de câte ori aveți nevoie.

seo results

  • Simplificați navigarea pe site-ul dvs.

teren. Pentru a face navigarea pe site-ul dvs. ușor de folosit, puteți crea linkuri clare în text pentru toate secțiunile site-ului dvs.Trebuie să evitați să folosiți prea multe link-uri Flash animate și meniuri complexe supraîncărcate pentru a lăsa crawlerele de căutare parse site-ul dvs. fără nici o dificultate. Creați o navigare simplă și simplă pentru a permite clienților dvs. potențiali să găsească la prima vedere ceea ce au nevoie.

December 22, 2017