Back to Question Center
0

Cum sa imi imbunatatesc clasic site-ul pentru adulti in mod organic?

1 answers:

În zilele noastre, SEO joacă un rol semnificativ în orice dezvoltare a afacerii dacă aveți un snack bar local sau magazin de sex. În ambele cazuri, scopul principal al unui om de afaceri este de a atrage mai mulți vizitatori și de a-și spori veniturile. În zilele noastre, pentru a face afacerea dvs. prosperă, trebuie să o plasați online și să vă optimizați în conformitate cu toate standardele pentru motoarele de căutare. Cu cât ocupați mai mult pe SERP, cu atât mai multe vânzări pe care le aveți.

adult seo

Optimizarea motorului de căutare pentru adulți este aceeași cu optimizarea obișnuită, cu singura diferență în procedura de construire a legăturilor. Cel mai mare beneficiu al SEO pentru adulți este că puteți clasifica site-ul dvs. în această sferă mai ușor datorită competitivității relativ scăzute. Asigurați-vă că aveți o modalitate de a monetiza traficul, deoarece nu este ieftin.

Să discutăm cum să conducem trafic de calitate pe site-ul dvs. pentru adulți și să îl accesăm pe Google TOP.

Există patru aspecte SEO cele mai importante care servesc cel mai bine pentru orice campanie de promovare, precum și pentru optimizarea site-urilor pentru adulți: relevanța paginii, autoritatea de domeniu, autoritatea legăturilor de intrare, relevanța link-uri inbound.

Relevanța paginii web servește drept factorul semnificativ de clasificare Google. Aceasta arată atât pentru utilizatori, cât și pentru crawlerele web, cât de relevant este un anumit conținut al site-ului pentru interogarea utilizatorului. Pentru a face site-ul dvs. relevant, trebuie să vă optimizați metadatele și conținutul. Mai întâi de toate, trebuie să includeți fraze cheie relevante în conținutul site-ului dvs., titluri, descrieri și alte etichete pentru a vă asigura că potențialii dvs. clienți vor găsi site-ul dvs. cu ușurință. În plus, trebuie să generați cât mai mult conținut de calitate posibil. Într-un caz de site-uri pentru adulți, puteți scrie povestiri erotice și le puteți publica săptămânal.

Autoritatea de domeniu este un factor de rang mai important, că adevărul este spus că nu se poate face peste noapte. Este nevoie de ceva timp pentru a obține autoritatea site-ului web. Pentru a vă îmbunătăți autoritatea domeniului, trebuie să acordați o atenție deosebită optimizării dvs. în afara paginii și să creați o campanie de construire a link-urilor resultative. În plus, autoritatea de domeniu este influențată de o gamă de factori sociali, cum ar fi rata de clic, conversia, timpul mediu pe care un utilizator îl cheltuiește pe un site și rata de respingere.

adult seo agency

În plus, trebuie să măsurați autoritatea legăturilor dvs. de intrare, deoarece este un factor cheie care influențează site-ul dvs. pentru adulți SEO. Trebuie să plasați link-urile site-ului dvs. doar pe domeniile autoritare și de durată pe care le încredințează utilizatorii. Vă va ajuta să vă împingeți site-ul pentru adulți în fața a milioane de utilizatori motivați. Vă sfătuiesc să vă gândiți la cantitatea de link-uri primite, precum și la calitatea acestora. Mai mult decât atât, trebuie să fii sigur că ai pus backlink-urile pe domenii de nișă de pe piață. De exemplu, va arăta ciudat dacă puneți link-ul site-ului dvs. pentru adulți pe un domeniu care distribuie alimente pentru copii.

Deoarece Google nu acceptă anunțuri PPC pentru site-urile pentru adulți, există singura modalitate de a investi în optimizarea motorului de căutare. Sper că practicile de optimizare pe care le-am menționat în acest articol vă vor ajuta să construiți o campanie promoțională câștigătoare și să vă îmbunătățiți site-ul SEO pentru adulți Source .

December 22, 2017