Back to Question Center
0

Ce tendințe moderne mă vor ajuta să îmi îmbunătățesc SEO-ul?

1 answers:

Există întotdeauna o mulțime de lucruri avansate și inteligente pe care le folosesc adesea pentru a-mi îmbunătăți SEO-ul. În fiecare lună găsesc momentul potrivit pentru a face o evaluare globală a strategiei mele de optimizare pentru motoarele de căutare. În acest fel, mă simt sigur că modul în care mă mișc pentru a-mi îmbunătăți SEO-ul îmi îndeplinește obiectivele generale cum ar fi întărirea autorității site-ului meu, creșterea prezenței mele online și, în final, sporirea valorii și clasării paginilor. Dacă sunteți dornici să aflați mai multe despre cele mai avansate și încă nu prea complicate tendințe în SEO pentru anul 2017, sunteți în locul potrivit. Mai jos sunt cele mai bune sugestii și scheme pe care le-am găsit destul de rezonabile pentru a-mi îmbunătăți SEO-ul și, prin urmare, performanța generală a site-ului și a întregii afaceri - pur și simplu nu distrageți să plătiți mai mult timp pe ea și veți fi mereu pe primul loc lista rezultatelor căutării. Deci, haideți să ajungem la cele mai noi caracteristici SEO pentru anul 2017!

improve my seo

Nu vă opriți niciodată de menținerea prezenței online puternice

Este de la sine înțeles că prezența dvs. online se varsă deasupra site-ului. Vreau să spun aici că, de cele mai multe ori, eventualele lucrări de întreținere pot fi îndepărtate sau chiar neglijate de majoritatea dintre noi. Să recunoaștem - având o pagină de pe Google+, de exemplu, dar în prezent fără nici o utilizare activă, cum ar fi actualizarea sau partajarea conținutului. Ce ar trebui să faceți imediat - verificați cât de exacte sunt detaliile afișate în fiecare colț al Web-ului și de a vă determina prezența online. În acest fel, mi-am îmbunătățit SEO prin intermediul acestui an, având o foaie de calcul pentru a-mi monitoriza prezența online, susținută de lunar verificări. Pare prea ușor, da? Dar aveți încredere în mine, care va fi extrem de util, cel puțin din punctul de vedere al concurenților dvs.Cred că majoritatea (ca și dvs., acum câteva minute) au uitat această problemă vizibilă cu mult timp în urmă.

Continuați să adăugați și mai multă valoare pentru publicul dvs. țintă

Aici vă voi arăta că adăugarea de valoare este mult mai mult decât să aveți doar un conținut de calitate. În ceea ce privește anul 2017, adăugarea unei valori mai mari înseamnă că ar trebui să suporți cea mai profundă înțelegere a publicului țintă, a intențiilor și a motivelor, doar pentru a le da ceea ce vor chiar înainte de a se gândi la ele. Adică aici ar trebui să te uiți prin conținutul tău pentru a găsi cele mai elegante elemente de interes special pentru publicul tău. Apoi, aflați mai multe și imaginați-vă ca potențiali clienți. Ce întrebări ați întreba probabil? Acționați proactiv și găsiți echilibrul corect între momentul și valoarea. Făcând acest lucru, veți vedea nișa actuală de piață stabilită sub expansiune mare. Rețineți, totuși, că rușinea nu este niciodată o decizie bine formată. Nu renunta niciodată la calitate.

Cu cateva luni in urma, am adus o revizie vizuala recurenta pentru a imbunatati SEO-ul meu in cel mai bun mod posibil cale. Sunt serios - astăzi conținutul dvs. vizual este esențial pentru Google chiar mai mult decât oricând înainte! Acum se spune că are un impact direct nu numai asupra experienței utilizatorilor, ci și asupra indexării căutării. Din fericire, puteți să o faceți chiar acum, deoarece sarcina poate fi finalizată eficient într-o singură zi. În primul rând, vă recomand să revizuiți titlurile dvs., verificând dacă este necesară adăugarea de alte texte, metadate sau cuvinte cheie suplimentare. Întrebați-vă că proprietățile de design sunt încă unice și atrăgătoare. Apoi, examinați mărimea și greutatea tuturor fișierelor multimedia găzduite pe site-ul dvs. web pentru a vă asigura că viteza de încărcare a paginii este bună. La urma urmei, vă recomand să vă gândiți să lucrați la adăugarea mai multor conținuturi video, deoarece acum este de importanță deosebită pentru Google să vă arate site-ul dvs. în lista cu rezultatele căutării Source .

December 22, 2017