Back to Question Center
0

Care sunt cele mai comune servicii de afaceri mici pentru companii de afaceri?

1 answers:

Selectarea serviciului de SEO potrivit pentru o afacere mică poate fi o provocare. Dacă sunteți unul dintre acei antreprenori care nu pot decide ce instrument SEO să aleagă, atunci ar trebui să citiți cu siguranță următorul articol.

Informațiile de mai jos vă vor ajuta să înțelegeți ce sunt instrumentele SEO pentru întreprinderile mici. După ce ați citit postul, veți avea mult mai puțină îndoială atunci când alegeți serviciul SEO pentru afacerea dvs.Deci, mai aproape de punct.

 small business seo services

Top SEO servicii pentru afaceri mici:

Importanța cercetării cuvintelor cheie element de bază al oricărui proiect SEO, deoarece servește fundația pentru optimizarea tuturor motoarelor de căutare. Primul lucru la care ar trebui să vă gândiți atunci când creați un plan de îmbunătățire a clasamentelor dvs. este să faceți o cercetare în profunzime a cuvintelor cheie care vă va ajuta să determinați ce cuvinte cheie să fie vizate. În mod ideal, fiecare pagină web din domeniul dvs. ar trebui să vizeze până la două cuvinte cheie relevante și unice. Asigurați-vă că aveți suficiente pagini, care vizează cuvinte cheie suficiente, pentru a acoperi domeniile cheie ale afacerii dvs.Căutați cuvinte cheie lungi pentru motoarele de căutare. Procesul de selectare a cuvintelor cheie corecte este redus la cei trei pași:

  • Determinarea relevanței cuvintelor cheie;
  • Determinarea numărului de persoane care caută cuvântul cheie ales în geografia dvs. deservită;
  • Determinarea competitivității cuvintelor cheie.

Cuvinte cheie relevante cu intenții comerciale ar trebui să fie prioritatea dvs. principală. Evident, cu cât mai mulți oameni caută cuvântul cheie, cu atât mai bine. Este, de asemenea, de menționat faptul că este preferată concurența mai mică - necesită mai puțin timp și bani pentru a avea succes. Specialiștii la seminar vă recomandă să alegeți Wordtracker pentru efectuarea cercetării cu cuvinte cheie. Pe lângă faptul că este precis, este ușor de utilizat.

Probleme legate de crearea paginii

Odată ce ați terminat cu o cercetare cuprinzătoare a cuvintelor cheie, următorul pas trebuie să vă gândiți este crearea de noi pagini web cuvinte cheie alese. Când creați pagini noi, încercați să atingeți următoarele obiective:

  • Paginile dvs. web trebuie să fie suficient de lungi (până la o mie de cuvinte);
  • Fiecare pagină trebuie să aibă un conținut unic și valoros;
  • Asigurați-vă că fiecare pagină se adresează nevoilor cititorului;
  • Țineți-vă URL-urile simple și concise. Acestea ar trebui să fie aproape de rădăcina domeniului;
  • Amintiți-vă că regula nu vizează mai mult de două cuvinte cheie pe pagină.

 small business seo

Optimizarea paginii este cheia

Următorul lucru pe care ar trebui să-l luați în considerare este optimizarea paginii. Pur și simplu puneți, trebuie să vă optimizați paginile web pentru motoarele de căutare. La urma urmei, motoarele de căutare sunt doar calculatoare, iar obiectivul dvs. este să vă asigurați că pot înțelege subiectul paginilor dvs.Astfel, modificarea conținutului, precum și efectuarea unei actualizări tehnice pentru paginile dvs. web este o necesitate.

Acest tip de optimizare este foarte recomandabil pentru întreprinderile mici, deoarece este mai accesibil decât crearea de noi pagini de la zero. Se întâmplă adesea ca o pagină să aibă nevoie doar de o ajustare minoră pentru a fi mai bine înțeleasă de motoarele de căutare, cum ar fi crearea de tag-uri atractive și relevante sau optimizarea textului de ancorare.

Când selectați cel mai bun serviciu de SEO pentru afacerea dvs. mică, asigurați-vă că include aspecte precum SEO, cum ar fi cercetarea cuvintelor cheie, crearea de pagini și optimizarea paginilor. Dezvoltarea legăturilor și auditul tehnic merită, de asemenea, să se acorde atenție. Aderă la următorul ghid vă va ține pe drumul cel bun și vă asigurați că afacerea dvs. mică nu este luată la plimbare Source .

December 22, 2017