Back to Question Center
0

Care sunt cele mai bune tactici SEO pentru un trafic mai mare?

1 answers:

Iată câteva tactici de utilizare a strategiei SEO pentru un trafic mai semnificativ și o rată de conversie mai mare. Asigurați-vă că ați verificat următorii șase pași simpli:

  • Studiați datele despre utilizatori

Uitați de optimizarea motorului de căutare pentru un concept în principal tehnic. Da, obiectivul principal al cotei leului de tactici SEO este obținerea unei recunoașteri mai bune de către roboții motoarelor de căutare. În același timp, optimizarea căutării vizează îndeplinirea nevoilor reale ale publicului țintă; Vreau să spun pur și simplu să aflu ceea ce caută oamenii și să le dau lor cu conținutul tău. Deci, cu cât cunoașteți mai bine publicul dvs., cu atât aveți mai multă experiență de utilizare pe care o oferiți. Și acest lucru ar trebui să conducă la un rang superior în cadrul SERP-urilor. Cea mai ușoară modalitate de abordare a acestei situații este vorba direct de vizitatorii dvs. și vă sugerez să răspundeți la cele mai frecvente întrebări pe teme relevante, susținute de ceilalți utilizatori care oferă și soluțiile lor. De asemenea, ar fi o idee foarte bună doar să copiați-paste unele dintre întrebările de bază pentru a le utiliza direct pentru anteturile postărilor din blog.

seo tactics

  • Lucrări la paginile de destinație

, oamenii sunt navigați pe pagina de pornire a site-ului web sau pe blogul dvs. de susținere. Dar dacă aveți de-a face cu un proiect comercial, de exemplu un magazin online, ar fi mai bine să aveți o pagină de destinație unică și bine optimizată pentru a genera vânzări mai bune sau mai mulți adepți. Crearea unei pagini de destinație înseamnă a avea o pagină dedicată dedicată unui anumit subiect. În ceea ce privește tacticile SEO de aterizare, vă recomand să faceți toate lucrările de optimizare pas cu pas. Mai întâi, înainte de a începe să construiți o pagină de destinație, va trebui să alegeți o expresie cheie lungă. În acest fel, lucrează la titlul și descrierea meta. Aveți o pagină de destinație construită din cel puțin 2.000 de cuvinte, deoarece este un loc dulce dovedit pentru o clasare mai mare în rezultatele căutării Google. Nu schimp pe investiții o sumă echitabilă într-un design web profesional. În sfârșit, încercați să aveți mărturii pentru pagina de destinație și să vă bucurați de șederea pe tron.

Tactica SEO bună pentru conținut se bazează pe o idee simplă - conținutul este un rege. Da, sunt serios aici, deoarece este o idee foarte rezonabilă de a lucra din greu la conținutul dvs. pentru a obține scrierile de cea mai bună calitate, cu o experiență practică excelentă a utilizatorului. Cu toate acestea, ar putea fi o muncă exhaustivă și consumatoare de timp. În loc să faci acest lucru, vă sugerez să aplicați pentru unele tactici inteligente SEO pentru scrierea textului. Doar utilizați același conținut modificat în diferite forme, de exemplu, pentru a fi afișat pentru o utilizare mai eficientă și mai utilă. Vreau să spun că poți să îți faci cu ușurință postările de blog redactate (cel puțin parțial) în tutoriale video valoroase, prezentări interesante, podcast-uri fine și infographics sau materiale suportive în format PDF. Pentru efectul maxim, faceți astfel de date utile pentru a obține mai multe legături și trafic. Nu veți regreta niciodată să vă petreceți timpul în asta Source .

December 22, 2017