Back to Question Center
0

Știți ce este SEO în marketingul digital?

1 answers:

Aceasta este întrebarea potrivită. Ce este SEO în marketingul digital (DM)? De fapt, optimizarea motorului de căutare (SEO) nu funcționează singură. Și cred că înțelegerea mai aprofundată a acestei chestiuni vă va ajuta să vă ridicați în mod semnificativ performanțele.

what is seo in digital marketing

Înainte de orice altceva, cota de leu a experților în SEO fie a fost dezvoltator de software, a fost implicat în web dev, sau restul de studii de calculator. În ceea ce mă privește, nu am fost instruit ca un marketer, așa că nu aveam nici o idee despre SEO în marketingul digital. Desigur, obiectivul principal al optimizării căutării este obținerea unui rang superior în cadrul SERP-urilor.

Dar există încă o valoare prea mare a proceselor de marketing inițiale, în timp ce relația lor cu SEO este adesea neglijată de majoritatea dintre noi. Punerea în limba engleză, motoarele de căutare (cum ar fi Google în sine) doresc doar pentru a lăsa oamenii să îndeplinească cele mai bune rezultate, de satisfacție a utilizatorilor, astfel, probabil, on-line și de implicare sunt mai puternici factori de rang în SEO, mai degrabă decât ne-am gândit înainte. De aceea cred că SEO a devenit o parte integrantă a procesului de marketing global. Vreau sa spun ca un excelent marketing care actioneaza impreuna cu SEO bun este singura modalitate de a obtine un rang mai mare in pagina si de a se bucura de un flux mai mare de trafic.

Deci, ce este SEO în marketingul digital, pentru a fi precis? Pentru a obține venituri mai mari ale afacerii dvs. online în anul 2017, ar trebui să conduceți un SEO excepțional, acționând ca un marketer cu experiență în același timp. Mai jos, să discutăm despre cel mai adaptat model modern care combină SEO și câteva concepte de marketing originale. Deci, să vedem ce are legătură cu marketingul digital cu Search Engine Optimization.

Vom observa cele patru coloane principale ale marketingului clasic care au cel mai strâns relații cu Search Engine Optimization. Conform definiției inițiale, marketingul stabilește doar produsul sau serviciul potrivit la audiența potrivită a pieței, la momentul potrivit și cu prețul potrivit. Să scăpăm de chestii prea complicate și inutile imediat. Vreau să spun, există doar patru domenii principale ale marketingului digital: produs, preț, loc și promovare.

seo marketing

De fapt, tot ce avem nevoie aici este să punem toate aceste bucăți împreună. Să facem față - există multe lucruri care trebuie abordate în special în competența Digital Marketing. Ne putem simți liberi să reparăm toate lucrurile cu produsul însuși, prețul, locul de distribuție și promovarea, eventual, în orice ordine. Adică nu are niciun motiv să ia în considerare alte caracteristici, dacă prețul produsului dvs. este încă prea mare, de exemplu.

Pentru a vedea un mare succes de marketing, veți avea nevoie de o aliniere între piața din care lucrați, corelată cu nivelul dvs. comun de concurență. Și totul se poate dovedi destul de simplu dacă evaluezi succesul general al SEO - cu câte conversii primiți direct din traficul organic. În acest fel, devine posibil să vă îmbunătățiți strategia generală de SEO luând în considerare prețul produsului dvs.Făcând acest lucru, gândiți-vă la fel și în locul și în procesul de promovare Source .

December 22, 2017