Back to Question Center
0

Sfaturi despre cele mai bune practici din pagina de comerț electronic: ce sunt acestea?

1 answers:

Vorbind despre pagina de produse de comerț electronic și cele mai bune practici pentru a rămâne mereu în frunte, aș dori să pun un accent deosebit pe conținutul vizual. De fapt, având imaginile potrivite găzduite pe paginile de produse corecte, magazinul dvs. web nu oferă doar o îmbunătățire vizuală bună, ci poate servi ca un instrument puternic de vânzări. Pentru a face acest lucru, am încercat să am o imagine de ansamblu completă a celor mai bune practici ale paginii de produse electronice, cel puțin pentru a înțelege care ar putea fi într-adevăr demne.

ecommerce product page best practices

Planificarea este cheia

În ceea ce mă privește, vă recomandăm să vă concentrați asupra componentei vizuale a produsului dvs. de comerț electronic și a celor mai bune practici pentru a avea imagini de sunet nu numai pentru un aspect atrăgător, ci și pentru influența lor semnificativă asupra performanței globale a magazinului tău web (cum ar fi traficul organic mai mare și o conversie mai semnificativă pentru a-ți conduce veniturile reale).

Înainte de orice, rețineți că cea mai bună parte aici este că puteți face cea mai mare parte a sarcinii de unul singur. Da, unele lucrări sunt susceptibile de a fi ușor consumatoare de timp, dar dacă simțiți o lipsă de timp liber, cred că puteți angaja întotdeauna un freelancer inteligent pentru a face acest lucru la un preț rezonabil.

Să facem față - planificarea este cheia. În primul rând, trebuie să aveți toate informațiile necesare pentru a avea propria strategie, care ar permite companiei dvs. online să preia conducerea celor mai apropiați concurenți. De fapt, nu există tehnici universale care să facă o pagină de produs de comerț electronic perfect adaptată. Cele mai bune practici sunt prea largi, așa că ar trebui să decideți care dintre ele ar trebui să includeți în planul de acțiune. Dar ce ar trebui făcut pentru a începe să călătorim pe drumul cel bun imediat?

Întrebați-vă cel puțin următoarele întrebări:

  • Ce dimensiune a imaginii ar fi ideală pentru a reprezenta ceea ce aveți nevoie și pentru a menține o viteză bună de încărcare a paginii la acelasi timp?
  • Ce formate de fișiere ar trebui să utilizați? Și care dintre ele o să utilizați pentru miniaturi?
  • Ce fel de imagini ar fi mai bine pentru optimizarea paginii de produs și care sunt cele mai bune imagini pentru categoriile dvs.?

ecommerce seo

Gândiți-vă bine la aceste puncte destul de evidente dar încă cruciale. Odată ce este făcut, putem continua cu câteva orientări de bază. După ce am testat o mulțime de practici diferite, am înțeles că cele mai multe dintre ele erau concentrate, de obicei, pe un singur obiectiv principal - având imagini strălucitoare atrăgătoare pentru clienții vizați, proiectul dvs. de comerț electronic se bazează în principal pe. Deci, să analizăm principalele aspecte ale lucrărilor viitoare pentru a obține imagini impecabile ale paginilor de produs:

  • Începeți să modelați planul de acțiune având în vedere importanța preeminentă a dimensionării imaginilor.
  • În mod ideal, creați-vă propriile imagini utilizând o cameră DSLR fără blitz. Mai bine ar trebui să aplicați pentru anumite practici de iluminat profesional.
  • Nu vă distrați eforturile în lucrările post-producție. Încercați să beneficiați întotdeauna de fiecare imagine pe care o fotografiați.
  • Optimizarea imaginilor pentru SEO, luați în considerare diferențele dintre paginile individuale și categoriile de produse.
  • Faceți viața mai ușoară, nu ezitați să folosiți toate instrumentele speciale pe care le considerați rezonabile în orice situație Source .
December 22, 2017