Back to Question Center
0

Știți ce conectează optimizarea originală a conținutului video și optimizarea conținutului video?

1 answers:

Conținutul video devine din ce în ce mai necesar, în special în ceea ce privește strategia de marketing on-line. Printre cele mai puternice spoturi ale videoclipurilor informative încorporate pe fiecare pagină web, văd mai întâi astfel de avantaje, cum ar fi conducerea mai multor clienți, construirea unei autorități de brand mai fiabile, cu o mai bună cunoaștere a clienților și, în final, un potențial mai generabil de generare a veniturilor pentru fiecare acțiune on-line.

seo and video

Cel mai adesea, conținutul video este asociat cumva doar cu marketingul social media pe cont propriu. Dar este o mare greșeală să crezi asta. Da, bineînțeles, Twitter, Facebook, precum și YouTube în sine sunt lucrurile excelente pentru plasarea videoclipurilor dvs. promoționale. Toate aceste platforme sunt dovedite de utilizare și sunt ideale pentru a acționa astfel. Dar aici vine o întrebare mai mult decât critică - ce se întâmplă dacă există relații mai strânse între SEO și conținutul video? Astăzi, optimizarea căutării acoperă mult mai multe aspecte dincolo de conținut. De fapt, din punctul de vedere al motoarelor de căutare, un conținut video bine optimizat este ca și cum ai avea un conținut de calitate, dar într-un mod mai personal. Mai jos vine o scurtă analiză - dacă conținutul SEO și video ar trebui să vină la îndemână pentru a aduce și mai mult trafic organic, de obicei, care evoluează în mod corespunzător? Sau nu e nimic? Bine, eu glumesc aici. În ceea ce mă privește, o necesitate serioasă de a avea lucrările mele standard în ceea ce privește conținutul SEO și video strâns integrat unul cu celălalt a devenit deja o situație destul de obișnuită. Voi demonstra că am dreptate. Mai jos vă voi arăta câteva sfaturi convingătoare pentru a avea o optimizare video puțină, cu eficiența maximă pentru afacerea dvs. online.

Înainte de a începe, să înțelegem o sugestie simplă - pagina web SEO și optimizarea conținutului video sunt mult asemănătoare, dar nu identice. La fel ca conținutul inițial scris, videoclipurile sunt clasate de Google având în vedere conținutul de calitate și numărul de backlink puternici. Să observăm o parte din experiența mea anterioară pentru a face cea mai bună utilizare a naturii lor similare.

În primul rând, să procedăm cu transcrieri video. Având un conținut video transcris pe paginile dvs. web ar fi grozav pentru toți: utilizatorii reali se bucură de date pur relevante și angajatoare pentru o conversie mai mare, în timp ce motoarele de căutare sunt cel mai probabil să vă ofere o clasare mai bună în cadrul SERP. Acționând astfel, trebuie să facem tot posibilul pentru a ajuta crawlerele "să citească" conținutul video la fel ca și cum ar fi fost doar o piesă obișnuită de scriere. Veți avea nevoie de o transcriere completă a cuvintelor, precum și de evidențierea textului pentru fiecare videoclip pe care îl veți găzdui. Pentru a face acest lucru, vă sugerez să folosiți o experiență demnă în acest domeniu realizată de Moz (doar urmăriți videoclipurile lor fantastice pe Whiteboard Friday). Puteți căuta și cele mai bune podcast-uri bine modelate de ceilalți lideri din industrie și ușor de găsit pe Internet.

semalt media

În cele din urmă, să trecem la optimizarea metadatelor pentru videoclipuri. Așa cum am spus deja, în special acest aspect al lucrărilor globale de SEO și optimizare video este foarte asemănător. Doar descrierile dvs Source . video, precum și fiecare titlu:

  • mai convingătoare și primite pentru o mai mare clic-through
  • pur relevante și naturale pentru conținutul paginii web
  • ) încorporat numai cu cuvinte cheie corecte relevante pentru nișă de piață sau public țintă
  • meta descripții de până la 155 de caractere
  • titluri atrăgătoare de sub 55 de caractere
December 22, 2017