Back to Question Center
0

Care sunt cele mai bune modalități de a optimiza designul site-ului pentru SEO?

1 answers:

Un design al site-ului web este cea mai importantă parte a prezenței dvs. online, deoarece este primul lucru pe care potențialii clienți îl văd când urmează domeniul dvs.Un design web servește ca o carte de vizită pentru afacerea dvs.Imaginați-vă că oferiți partenerilor de afaceri și clienților o carte de vizită dăunătoare și urâtă, care nu conține informații de calitate.

Cum te vor percepe?

Cel mai probabil ar dori să oprească un parteneriat cu dvs.Aceeași situație se poate întâmpla și în sfera online în care vizitatorii site-ului dvs. iau o decizie bazată pe aspectul vizual al site-ului dvs. și pe conținutul pe care îl furnizați acestora. Dacă doriți să faceți designul site-ului ca cel mai puternic generator de plumb, o întrebare "Cum să optimizați un site pentru SEO?" Este, probabil,.

Adevărat să fie spus, această problemă nu poate fi răspunsă de nimeni, cu excepția vizitatorilor dvs., și o fac în diverse moduri. Pentru a înțelege ce doresc clienții dvs. potențiali, trebuie să aveți un instrument de analiză potrivit. Acest instrument vă va oferi atât date calitative cât și cantitative despre experiența vizitatorilor pe site-ul dvs.Deci, pentru a îmbunătăți design-ul site-ului dvs. și pentru a-l face ușor de utilizat, este esențial să înțelegeți de ce utilizatorii vin la site-ul dvs. în primul rând.

how to optimize a website for seo

În acest articol, veți găsi câteva tactici utile de optimizare a designului și modalitățile de a verifica reacția potențialului dvs. client la reproiectarea.

Tehnici eficiente pentru optimizarea site-ului dvs. web

Există o cantitate aproape nesfârșită de tehnici pe care trebuie să le țineți cont atunci când vă dezvoltați sursa web. Cu toate acestea, putem distinge trei elemente esențiale care ar trebui să facă parte din fiecare site:

  • Apeluri puternice de acțiune
  • Suport pentru clienți

Toate aceste elemente SEO pot îmbunătăți în mod semnificativ site-ul dvs. de utilizare și vă ajută să vă îndepliniți obiectivele de afaceri. În acest paragraf, veți găsi câteva informații esențiale despre optimizarea designului site-ului dvs. pentru a atrage mai mulți clienți potențiali și a vă dubla veniturile.

  • Structura site-ului

Ar trebui să optimizați structura site-ului dvs. pentru a fi ușor de navigat și atractiv. În timp ce vă îmbunătățiți designul, luați întotdeauna în considerare vizitatorii site-ului dvs.În calitate de utilizatori, experiența este un important factor de clasificare Google. Clienții potențiali ar trebui să poată să se deplaseze eficient prin intermediul paginilor web pentru a obține informațiile de care au nevoie. Acesta va împiedica vizitatorii dvs. să devină nerăbdători și să reducă rata de respingere a site-ului web. Mai mult decât atât, o structură de calitate și ușor de utilizat ar trebui construită în mod logic pentru a asigura că conținutul este ușor accesibil vizitatorilor.

În zilele noastre, layouts de rețea sunt populare printre webmasteri, deoarece sunt maxim flexibile. Sistemele specifice rețelei includ schema responsabilă, sistemul 960 Grid, Bootstrap 3 și alte instrumente de calitate. Aceste sisteme permit proiectanților web să creeze un design bine structurat și ușor de navigat.

Deoarece Google apreciază site-urile care răspund de dispozitive mobile și le consideră drept factor de clasificare, trebuie să aveți un design web care să răspundă tuturor dispozitivelor mobile. Toate conținutul site-urilor importante ar trebui să fie perfect aranjate pentru a se potrivi limitelor ecranelor mobile. În plus, trebuie să lăsați un spațiu între butoanele și funcțiile din listele pentru a permite vizitatorilor să navigheze cu ușurință site-ul dvs. de pe smartphone-urile lor. Vă sfătuiesc să evitați orice construcții de proiectare puternice și ferestre pop-up în design receptiv, deoarece acestea nu pot fi pe deplin reflectate pe telefoanele mobile.

Pentru a face design-ul web atractiv și ușor de utilizat, trebuie să implementați fonturi corecte. Asigurați-vă că fonturile dvs. sunt naturale și potrivite pentru orice ecran. Altfel, conținutul dvs. poate părea foarte mic și greu de citit. De exemplu, italica în propoziții lungi complica un proces de citire, deoarece literele se amestecă unul în celălalt. Mai mult decât atât, sfătuiesc să evitați numărul cerșetor al literelor mari, deoarece poate părea nepoliticos pentru cititori.

Pentru a atrage atenția utilizatorilor asupra elementelor importante de pe site-ul dvs., implementați spații albe. Acesta permite utilizatorilor să aibă o pauză de la toate vizuale și ecranul dvs. de conținut în mod eficient. Prin implementarea spațiilor albe, vă veți îmbunătăți aspectul vizual al paginii. Mai mult decât atât, este o tehnică bună pentru a vă face conținutul vizibil pe ecrane de dimensiuni diferite.

Gândiți-vă la schema de culori a planului. Deoarece culorile pot influența emotiile și starea de spirit a potențialului client, trebuie să utilizați culori estompate și să evitați prea multe elemente luminoase. Adu-ți sentimentele fericite clienților prin implementarea plăcută a schemelor de culori ale ochilor. Mai mult decât atât, nu utilizați prea multe culori, deoarece acestea ar putea distrage atenția unui client de a efectua o achiziție.

Optimizarea motoarelor de căutare este cel mai important aspect al îmbunătățirii prezenței online a afacerilor, deoarece generează un trafic orientat spre un site web.

SEO ajută la determinarea informațiilor care trebuie afișate pentru anumite segmente de public. Pentru a îmbunătăți recunoașterea mărcii și pentru a crește conversia site-ului, trebuie să implementați SEO. Aceasta implică utilizarea cuvintelor cheie, a titlurilor, a subtitrărilor, a imaginilor, a imaginilor, a videoclipurilor promoționale, a legăturilor interne și externe, a meta-descrierii și a conținutului. Conținutul este un rege și este cea mai bună opțiune cum puteți optimiza site-ul dvs. pentru SEO.

Pentru a vă face vizibilitatea atât pentru boturile de căutare, cât și pentru potențialii clienți, asigurați-vă că includeți cele mai relevante termeni de căutare din domeniu. Utilizatorii ar dori să găsească la prima vedere informațiile necesare, de aceea trebuie să găsiți ușor cel mai relevant conținut din pagina dvs.Pagina dvs. web trebuie să fie ușor de scanat. Deci, trebuie să evitați umplerea cuvintelor cheie și texte lungi. Asigurați-vă că conținutul dvs. este bine structurat și include liste de bullet și număr, paragrafe mici, titluri și subtitrări.

website seo

În plus, este esențial să se concentreze asupra scopului principal al site-ului dvs.Trebuie să prezentați direcția principală a site-ului dvs. pe pagina de pornire pentru a permite vizitatorilor să știe ce site-ul dvs. este prezentat. Trebuie să vă concentrați atenția asupra unui marketing de pagină de pornire pentru a atrage atenția utilizatorilor și pentru a le angaja în urmărirea altor pagini pentru a ajunge mai adânc pe subiect.

Este recomandabil să păstrați site-ul simplu și consistent. O structură simplă a site-ului permite vizitatorilor să navigheze ușor prin pagini și, ulterior, să-și îmbunătățească experiența. În lumea contemporană, utilizatorii nu vor să piardă timp în căutarea informațiilor necesare. Ei ar dori să-l rapid și ușor. De aceea, conținutul dvs. ar trebui să fie plasat strategic pentru a fi vizibil pentru fiecare utilizator. Trebuie să evitați orice informații inutile și să reduceți numărul de texte la minim Source .

December 22, 2017