Back to Question Center
0

Există vreo strategie pentru Twitter SEO?

1 answers:

În 2017, SEO a evoluat într-un canal de marketing masiv. Astăzi, optimizarea motorului de căutare nu înseamnă doar obținerea de resurse clasate de motoarele de căutare. Pentru o mai bună înțelegere a ceea ce este vorba despre SEO, ar trebui să înțelegeți în primul rând în ce mod impactul social al mass-mediei are impact asupra SEO-ului.

Sa dovedit deja că implicarea în social media este o parte integrantă a clasamentului site-ului. Semnalele sociale pot crește chiar și clasamentele locale SEO.

twitter seo

Funcționează după cum urmează: dimensiunea comunității dvs. și angajamentul acesteia sunt indicatori valoroși pentru valoarea și calitatea conținutului dvs.În plus, conținutul din mass-media socială apare adesea în rezultatele căutării Google. De aceea, urmărirea imensă și orientată pe Twitter și implicarea în conținutul mărcii dvs. sunt extrem de benefice pentru afacerea dvs.

Deci, astăzi, experții Semalt vă vor spune despre cele mai eficiente sfaturi pentru optimizarea SEO Twitter. Aplicați-le în practică pentru a vă dezvolta urmărirea și afacerea.

Twitter Essentials SEO trebuie să știți

1. Dezvoltarea unei strategii eficiente de SEO Twitter


Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să creați un plan strategic de succes. De regulă, strategiile încep cu obiective generale. Definiți-vă obiectivul principal determinând ce fel de rezultate așteptați de la utilizarea Twitter pentru marketing. Poate că te străduiești să sporiți gradul de conștientizare a mărcii, să vindeți un serviciu nou sau să creșteți traficul pe blog?

Odată ce ați terminat cu identificarea obiectivului dvs., următorul pas este să alegeți și să testați cele mai potrivite tactici pentru atingerea acestor obiective.

2. Concentrându-se pe vocea mărcii

Rețineți: fiecare tweet reflectă brand-ul dvs.Acesta este motivul pentru mesajele dvs. tweet trebuie să fie întotdeauna fidele vocii mărcii dvs., reprezentând identitatea dvs. de brand. Asigurați-vă că apelează la publicul țintă.

Un alt aspect esențial este editarea - editați mesajele dvs. tweets nu doar pentru tacturi, dar până când sunteți 100% siguri că fiecare tweet reflectă fiecare detaliu pe care doriți să-l împărțiți cu clienții.

3. Creșterea continuă a comunității

Nu există nici o îndoială că mărimea contează. Cu toate acestea, când vine vorba de Twitter, angajamentul este un rege. Asigurați-vă că adepții vă împărtășesc conținutul, dar încercați să evitați tacticile ieftine - pur și simplu nu merită investiția.

În schimb, începeți să rotiți mingea și mențineți-o în mișcare prin angajarea atât a următorilor curenți cât și a celor potențiali. Începeți cu crearea unui conținut valoros pe care oamenii doresc să îl angajeze și să îl împărtășească. Un alt lucru este să răspundeți - să răspundeți la întrebările și comentariile oamenilor, să răspundeți la tweet-urile directe. Nu uitați să repetați orice mențiuni, adăugând notele.

4. Alegerea cuvintelor cheie potrivite

Este foarte important să ușurați găsirea conținutului. Ar trebui să tratați Twitter-ul ca orice motor de căutare. Încercați să utilizați cuvintele cheie relevante în fiecare tweet. Nu uitați de hashtag-uri, biografii și subtitrări - acestea vă pot ajuta, de asemenea, pagina Twitter.

Amintiți-vă, în cele mai multe cazuri, oamenii caută Twitter pentru cuvinte cheie. Astfel, asigurați-vă că contul dvs. apare pentru ceea ce este relevant pentru afacerea dvs.

seo twitter 5. Urmărirea traficului pe Twitter

După cum se spune, măsurile care nu sunt măsuri nu cresc. Încă nu ați activat analiza Twitter? Atunci, ar trebui să mergeți cât mai repede posibil pentru a obține o imagine instantanee a modului în care faci și pentru a urmări angajamentul săptămânal pe săptămână.
Google Analytics vă poate indica, de asemenea, câte vizite de pagină primiți de pe Twitter. Aceste cunoștințe vă vor da un sentiment cât de mult din traficul dvs. poate fi urmărit înapoi la Twitter.

Concluzie

După cum știm, Twitter este un loc aglomerat. Creați mesaje care vă vor face să rămâneți în afara competiției. Păstrați conținutul dvs. valoros și ușor de citit. Mai presus de toate, faceți acest lucru relevant și util, pentru că așa funcționează Twitter SEO Source .

December 22, 2017