Back to Question Center
0

Ce puteți să-mi spuneți despre un SEO pentru o companie de administrare a proprietății?

1 answers:

Aceste zile, SEO este crucial pentru toate tipurile de afaceri online, iar o agentie de administrare a proprietatii online nu este o exceptie. Dacă doriți să vă dezvoltați compania de administrare a proprietății, atunci este foarte recomandat să includeți SEO în strategia dvs. de marketing digital.

La Semalt, lucrăm întotdeauna la idei mai bune de marketing pe web pentru afacerile de administrare a proprietății. Astăzi, vom împărți cele mai eficiente tehnici pentru creșterea SEO. Aceste recomandări vă vor ajuta să transformați vizitatorii site-ului dvs. în potențiali potențiali.

seo management company

Atenție la meniul tău Articole

Primul lucru despre care vrem să vorbim este aspectul paginii dvs. de început sau cu alte cuvinte,. Amintiți-vă, trebuie să fie curate, clare și concise. Cea mai bună modalitate de a organiza aspectul paginii dvs. principale este să o împărțiți în patru elemente de meniu cheie. Specialiștii pe șantiere sugerează să se pună următoarele pe prima pagină:

  • Proprietarii;
  • chiriași;
  • Recomandări imobiliare;
  • Servicii de administrare a proprietății.

Scopul principal aici este de a spori traficul prin reducerea ratei de respingere și creșterea timpului petrecut pe site-ul dvs.Trebuie să înțelegeți că există zeci de persoane care vizitează site-ul dvs. în fiecare zi. Toți doresc să fie atractivi și ușor de navigat. De aceea este vital să oferiți utilizatorilor indicații ușoare. Rețineți că, dacă canalizați fiecare utilizator în zona necesară a site-ului web, există o probabilitate mai mare ca aceștia să petreacă mai mult timp acolo decât să părăsească resursele.

Dacă doriți să includeți alte elemente de meniu, cum ar fi relațiile cu mass-media, este bine. Singurul lucru de reținut: încercați să păstrați acele elemente pe alte submeniuri din site-ul dvs. web. După cum am menționat mai sus, prima pagină trebuie să fie la fel de curată și ușor de navigat, pe cât posibil.

Probleme privind structura adreselor URL

Dezvoltarea unei structuri URL URL strategice pentru toate paginile site-ului web este întotdeauna o decizie importantă. Adresele URL trebuie să fie succinte și descriptive. Rețineți că atunci când adresele dvs. URL au sens și reflectă valoarea companiei dvs., motoarele de căutare vă pot găsi mai repede și veți obține un impuls SEO ușor.

Concentrați-vă pe pagina dvs. de destinație

Merită să menționăm că majoritatea oportunităților dvs. de afaceri revin direct din această pagină. Prin urmare, trebuie să o faci superb. Experții SEO definesc trei elemente pe care ar trebui să le aveți în această pagină pentru a vă face compania imobiliară să iasă în evidență din mulțime. Iată-le:

Titluri optimizate

Chiar dacă s-ar părea evident că veți fi surprinși de câte pagini de destinație nu au titluri,. Să presupunem că sunteți o companie de administrare a proprietății în Florida, atunci titlul optimizat pentru pagina dvs. de destinație ar trebui să fie ceva de genul Florida Property Management Agency.

seo company

Număr de telefon vizibil

Clienții potențiali trebuie să vă poată contacta prompt, vizibil. Nu-l ascundeți, puneți-l chiar sub titlul dvs., astfel încât oamenii să poată intra în legătură cu dvs. într-o chestiune de secunde.

Formular de contact personalizat

Este important să oferiți utilizatorilor un alt mod, cu excepția telefonului pe care îl pot conecta cu dvs.Luați în considerare formularul de contact cu 4-5 câmpuri. Adresați-vă vizitatorilor pentru informații de bază, astfel încât este ușor pentru ei să furnizeze informațiile lor.

Puteți începe să vă îmbunătățiți site-ul companiei de administrare a proprietății chiar acum cu aceste trei sfaturi SEO. Odată ce ați terminat cu ele, puteți merge mai departe adăugând mărturii și introducând agenția dvs. pe un videoclip explicativ Source .

December 22, 2017