Back to Question Center
0

Care sunt principalele lucruri pe care le impune optimizarea motorului de căutare de la antreprenori?

1 answers:

Desigur, luarea deciziilor este principalul lucru care marchează în mod obișnuit linia dintre succesul afacerii și eșecul total. De fapt, evitarea celor mai frecvente capcane este ceea ce necesită optimizarea motorului de căutare de la eventualul antreprenor online inteligent. În acest fel, folosind tehnicile corecte, vă puteți simți încrezător că proiectul comercial funcționează bine. Prin urmare, paginile dvs. web vor fi amplificate de traficul crescut al clienților și de cele mai frecvente oferte. În mod ideal, aceasta vă va face să plătiți vizite recurente la banca dvs. și întotdeauna să părăsiți biroul cu un zâmbet veritabil pe față. Iată patru lucruri principale pe care optimizarea motorului de căutare le cere de la tine în primul rând.

search engine optimisation requires

optimizarea căutării pe site

În ciuda termenului SEO este mai mult decât popular, majoritatea dintre noi neglijează esența problemei. Vreau să spun aici procesul de optimizare la fața locului, care are ca scop să ofere site-ului dvs. o mai bună vizibilitate online făcând parte atât de utilizatorii reali, cât și motoarele de căutare crawling bot. Cel mai frecvent, lucrările de optimizare la fața locului se realizează prin selectarea celor mai potrivite cuvinte cheie, expresii cheie și elemente diferite precum etichete, ancore etc.Atunci când ați făcut bine, ei vor ajuta Google să înțeleagă conținutul paginii dvs. web și, dacă este în regulă, să-l acordați pe site-ul dvs. cu un clasament superior în lista cu rezultatele căutării.

Lucrări în afara amplasamentului

Această sferă este legată în principal de procesul de obținere a unei clasificări superioare prin metode externe de optimizare a căutării. Evident, optimizarea în afara site-ului este un set diferit de acțiuni care fac Google să vă recunoască paginile online și să fie cel mai relevant, autoritar și, prin urmare, mult mai probabil să fie recomandat utilizatorilor care caută. Cel mai frecvent, autoritatea site-ului web este determinată de numărarea și proprietățile organice ale backlinklor de înaltă calitate care leagă paginile dvs. web cu cele mai relevante și cele mai valoroase pe Web. În acest fel, optimizarea motoarelor de căutare în afara site-ului cere ca site-ul dvs. să fie adesea menționat pe platformele online de top, pe blog-uri și pe diferite mijloace de social media.

Această definiție înseamnă că o optimizare optimizată și optimizată a motoarelor de căutare necesită utilizarea exclusivă a unor tehnici legale care respectă primele recomandări Google. Făcând acest lucru, păstrând setul de reguli SEO White-Hat, vă puteți asigura că vă conduceți la traficul uman mai mare pe site-ul dvs. web, rezultând în cele din urmă o clasare mai mare pe lista Google a SERP-urilor (Pagini rezultate motor de căutare). Iată punctele de glonț al SEO-ului Hat-White: gestionarea unei cercetări aprofundate a cuvintelor cheie, scrierea conținutului bun și câștigarea numai a legăturilor de calitate ecologică.

search engine optimisation

Black-Hat SEO.

Aici vine partea întunecată a optimizării căutării. Această tehnică pariază doar pe activități ilegale, cu toate acestea, pe același obiectiv ca și originalul SEO White Hat. De fapt, este un antipod rău intenționat, care se ocupă în principal de următoarele acțiuni manipulative: umplerea cuvintele cheie, schimbarea paginilor web, utilizarea elementelor text ascunse, crearea de link-uri false de pagini, utilizarea paginilor de intrare și așa mai departe.

Luând câteva cuvinte pentru o concluzie, pot spune că optimizarea motorului de căutare necesită utilizarea unei combinații inteligente dintre cele trei seturi principale de acțiuni de mai sus. Singurul lucru pe care ar trebui să-l eviți cu orice preț este Black-Hat SEO. Da, pot promite că vor avea câștiguri rapide în trafic. Cu toate acestea, aplicarea pentru orice scheme întunecate pentru site-ul dvs. web va ajunge cu o penalizare greu de către Google, mai devreme sau mai târziu Source .

December 22, 2017