Back to Question Center
0

Care sunt întrebările cele mai frecvente adresate motoarelor de căutare?

1 answers:

Întrebările sau interogările motorului de căutare sunt cuvintele sau expresiile pe care utilizatorii în cauză le introduc într-o casetă de căutare pentru a obține cele mai relevante rezultate ale căutării interogărilor. Interogările de căutare pot fi împărțite în trei categorii principale - navigație, informativă și tranzacțională. Această diversitate de întrebări ne permite să înțelegem potențialii clienți care caută comportamentul și intenția lor. Să ne uităm mai atent la aceste tipuri de întrebări legate de motorul de căutare.

  • Navigational

Se referă o interogare de navigație la tipul de interogare când un utilizator știe ce sursă ar dori să găsească. El doar pune într-o anumită adresă URL într-o casetă de căutare și obține un rezultat relevant. Interogările de navigare corecte au o intenție clară și dacă site-ul dvs. nu este în mintea unui utilizator, site-ul dvs. va fi neobservat.

Ar putea fi destul de complicat să construim o strategie cu acest tip de interogare. Cu toate acestea, dacă vă concentrați asupra îmbunătățirii recunoașterii mărcii, vă dublezi șansele. Numărul mediu de rezultate care apar pe prima pagină Google SERP când vine vorba de interogarea de navigare este de șapte. Google a făcut acest pas, deoarece pare inutil să se prezinte mai mult de șapte rezultate dacă utilizatorii, în majoritatea cazurilor, au teren cu un rezultat superior. Cu toate acestea, unele interogări care apar navigare ar putea să nu fie de acest tip. De exemplu, nu toți utilizatorii care caută interogarea "Instagram" trebuie să găsească această aplicație multimedia. Unii dintre ei ar dori să citească câteva articole sau informații referitoare la unele setări sau actualizări ale Instagram. De aceea, trebuie să fiți sigur că aveți o interogare de navigație relevantă care apare atât în ​​rezultatele plătite, cât și în cele organice.

  • Informational

O interogare informațională este atunci când un utilizator dorește doar să găsească un răspuns la întrebarea sa sau să rezolve o problemă. Nu contează pentru el ce fel de site se va confrunta. Există singura cerință ca această sursă web să fie foarte relevantă pentru interogarea sa. O interogare informațională este cea mai largă răspândire și este folosită de utilizatorii obișnuiți. Scopul principal al optimizării motorului de căutare este de a atrage utilizatorii care caută un conținut de calitate cu ajutorul unor întrebări informaționale. Dacă aveți un conținut SEO unic și angajat, care poate ajuta utilizatorii să-și rezolve problemele, atunci cel mai probabil site-ul dvs. Web va primi o mulțime de trafic de calitate care poate converti în vânzări. Este greu să obții profit din interogările informaționale, deoarece primele poziții SERP, în acest caz, sunt de obicei generate de răspunsurile din Google Knowledge Graph și de articolele Wikipedia. Cu toate acestea, o mulțime de utilizatori ar dori să obțină informații mai aprofundate despre subiect. Este șansa dvs. să vă măriți rata de clic și conversia. Pentru a genera trafic spre sursa dvs. web, puteți utiliza postările de blog cu informații și sugestii de calitate. În plus, este inteligent să scrieți ghiduri detaliate pas cu pas și videoclipuri de design descriptive.

search engine

  • Transactional

O interogare tranzacțională este atunci când un utilizator ar dori să facă o achiziție. Se pare că "cumpărați ceva" sau "să ordonați ceva. "În plus, interogările tranzacționale pot include nume de marcă exacte, cum ar fi" dispozitive Apple "sau" smartphone-uri Samsung ". "Multe căutări locale, cum ar fi" cel mai apropiat restaurant asiatic din Chicago ", sunt de asemenea tranzacționale. O interogare tranzacțională este cea mai profitabilă interogare care permite comercianților online să strângă bani online. Pentru a obține cea mai mare rentabilitate a investiției (ROI), proprietarii site-urilor web se referă la optimizarea motoarelor de căutare și la publicitatea cu plata-pe-clic Source .

December 22, 2017