Back to Question Center
0

Ce este optimizarea motorului de căutare și cum funcționează?

1 answers:

Ce este optimizarea motorului de căutare? Prin definiție, SEO este un set cuprinzător de tehnici menite să îmbunătățească cantitatea și calitatea traficului de pagini, care provine din rezultatele căutării organice.

Care sunt punctele cheie ale SEO? Pentru a înțelege ce este optimizarea motorului de căutare, vă recomand să împărțiți definiția anterioară în cele trei componente principale ale acesteia.

what is search engine optimization

Suma traficului

Aparent, cu cât traficul este mai mare,. Valoarea traficului vizează pariurile potrivite persoanelor care vin pe paginile dvs. web prin clicuri pe paginile cu rezultatele motorului de căutare (SERP-urile).

Calitatea traficului

Prin definiție, traficul de calitate înseamnă angajarea numai a vizitatorilor interesați efectiv de produsele sau serviciile pe care le aveți. Nici un punct nu atrage vizitatori din întreaga lume. De exemplu, nu există trafic de calitate, atunci când oamenii care caută software vin pe site-ul dvs., care se ocupă de fructe și legume, doar pentru că Google le-a oferit să facă acest lucru.

Rezultate organice

Cel mai frecvent, traficul ecologic este probabil orice trafic natural, i. e. , cele pentru care nu trebuie să plătiți. Deci, multe rezultate ale căutării pot fi în principal formate cu anunțuri plătite diferite, trebuie doar să luați în considerare acest fapt.

Înțelegerea a ceea ce este optimizarea motorului de căutare, să vedem cum funcționează. Pentru a fi mai precis, vă sugerez să aveți un scurt control utilizat adesea drept foarte bază pentru începători. Având o prezentare generală de mai jos, nu ezitați să săturați în orice subiect specific de care ar putea fi necesar să aveți sfaturi.

Creați un site web cu structură prietenoasă SEO

Înainte de a aprofunda problema, trebuie să vă asigurați că paginile dvs. web sunt construite într-un mod prietenos bine indexate de către roboții de căutare. Indiferent dacă tocmai ați lansat un nou site web sau doriți doar să vă periați unul curent, structura optimă pentru SEO începe cu selectarea numelui de domeniu potrivit, a celei mai bune organizări de conținut și a tehnicilor de construire a legăturilor.

what is seo

Lucrați pe scrierile voastre și rețineți: conținutul este regele

. Și există o mulțime de variabile specifice despre acest subiect. Dar există doar câteva lucruri de care aveți nevoie cel mai mult aici - simțind curiozitatea cu privire la cercetarea cuvintelor cheie, practicile standard pentru crearea de conținut optimizat pentru SEO și setul necesar de markup-uri speciale care ajută motoarele de căutare (ca Google în sine) să "înțeleagă".

Odată ce vă simțiți încrezători în conținutul de calitate și SEO, precum și pe marjele tehnice asociate, vă sunt gata să se scufunde în tot ceea ce privește roboții. txt, căutați-l doar. În ceea ce privește subiectele de bază ale construcției de link-uri, vă recomand să începeți să învățați totul despre textul ancoră, să înțelegeți mai bine procesul de redirecționare. Odată ce ați terminat, sugerați să navigați pentru câteva puncte, cum ar fi blogging-ul oaspeților, legăturile de câștig și când să utilizați nofollow. Odată ce le-ați primit pe toate, veți fi pregătiți să căutați câteva teme avansate, cum ar fi optimizarea ratei de conversie, SEO local și internațional și așa mai departe Source .

December 22, 2017