Back to Question Center
0

Cum pot videoclipuri YouTube să îmi îmbunătățească SEO?

1 answers:

În zilele noastre, YouTube servește ca o sursă excelentă de trafic cu un potențial aproape nelimitat. Este nechibzuit să nu folosiți acest potențial dacă doriți să vă promovați site-ul. Potrivit datelor statistice, YouTube este al doilea motor de căutare după dimensiunea sa după Google. În fiecare lună, aproape 3 miliarde de utilizatori efectuează o căutare pe YouTube. Acesta este motivul pentru care este o oportunitate semnificativă pentru proprietarii site-urilor web de a crea videoclipuri captivante pentru YouTube. Un videoclip optimizat și atractiv pe o interogare populară vă poate aduce un venit ridicat și puteți îmbunătăți traficul pe site-ul dvs.În plus, YouTube este un loc perfect pentru a construi link-uri relevante către site-ul dvs. fără investiții. Cu toate acestea, pe această platformă media utilizatorii se confruntă cu aceeași problemă ca și în motoarele de căutare. Această problemă reprezintă o competitivitate ridicată. Fiecare proprietar de afaceri pe minut, precum și bloggeri, încărcați ore video de pe această platformă media. Este destul de dificil să devii vizibil printre milioane de alții. Având în vedere această competitivitate ridicată pe YouTube, comercianții online se întreabă cum pot angaja oameni să vizioneze videoclipurile lor în loc de milioane de alții. Cel mai relevant răspuns la această întrebare este optimizarea motorului de căutare. Servește ca și în motoarele de căutare, îmbunătățind recunoașterea mărcii și atrăgând utilizatorii la conținuturi specifice. Nu are sens să creați conținut video de calitate care nu va fi văzut de publicul dvs. vizat. Acesta este motivul pentru care trebuie să investești timp, bani și eforturi în promovarea contului dvs. YouTube pentru a viza trafic mai bun decât pentru concurenții dvs. de nișă de pe piață. Deci, să discutăm despre modul în care optimizarea motorului de căutare poate fi corelată cu promovarea YouTube și ce tehnici de optimizare trebuie să implementăm pentru a crește traficul site-urilor web.

Înainte de a începe să discutăm tehnicile de promovare pe care trebuie să le implementăm pentru a crește numărul de adepți ai paginilor YouTube și pentru a atrage trafic orientat către site-urile noastre, aș dori să vă dau notele celor mai importante semnale pe care YouTube le utilizează atunci când evaluează videoclipuri:

 • păstrarea publicului;
 • descrierea videoclipului;
 • etichete de titlu optimizate;
 • cuvinte cheie în etichetele descriptive;
 • lungimea videoclipului;
 • numărul de puncte de vedere;
 • numărul de utilizatori care vă abonează pagina după vizionarea unui videoclip;
 • cenzura video;
 • comentarii;
 • numărul de aprecieri și aprecieri.

  Utilizatorii YouTube vizionează zilnic aproape 5 miliarde de videoclipuri. Aceasta înseamnă că aveți o oportunitate excelentă de a vă comercializa produsele sau serviciile acolo și de a vă conecta cu potențialii clienți. SEO pe YouTube servește aproape la fel ca în Google. Aici totul începe cu un conținut de calitate și unic pe pagină. Optimizarea optimizării YouTube le permite utilizatorilor să înțeleagă ce reprezintă videoclipul dvs. și să decidă dacă se potrivește cu așteptările lor sau nu. Cu ajutorul unor termeni relevanți de căutare în titluri și descrieri, utilizatorii pot sorta rapid videoclipurile, precum și boturile de căutare YouTube pot clasifica videoclipul dvs. în rezultatele căutării. Mai mult decât atât, optimizarea pe pagină mărește șansele de plasare a videoclipurilor dvs. promoționale în partea de sus a rezultatelor căutării Google pentru termenii de căutare cu volum mare. Factorul esențial de clasificare YouTube este titlul, descrierea și meta-etichetele videoclipului. Aceasta înseamnă că titlul dvs. este cel mai important factor pentru stabilirea subiectului video, a cuvintelor cheie și a temei. Numărul de caractere dintr-un titlu este limitat. Aceasta înseamnă că trebuie să introduceți toate informațiile relevante și semnificative în apropierea începutului titlului pentru a fi vizibile atât pentru utilizatorii de căutare YouTube, cât și pentru utilizatori Source .

December 22, 2017