Back to Question Center
0

Care sunt cele mai bune practici pentru îmbunătățirea designului de pagini web pentru afaceri?

1 answers:

Dacă aveți o afacere, ar trebui să o lansați aparent online. În caz contrar, sunteți în pericol să cădeți mai mult în urma competiției. Desigur, un proces de dezvoltare a paginilor web de afaceri, de proiectare și de optimizare necesită mult timp, eforturi și buget. Cu toate acestea, este o idee de afaceri de 100% rentabilă care poate aduce cel mai mare ROI (return-on-investment). Site-ul dvs. de afaceri de mici dimensiuni este o piesă vitală a eforturilor dvs. de branding. Căutătorii pe Web vin pe site-ul dvs. dintr-un motiv anume și trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. poate să-și satisfacă așteptările. Pagina de web a companiei dvs. ar trebui să servească drept instrument de vânzare și promovare a produselor și serviciilor dvs. de marcă. Dacă nu reușiți să faceți design-ul paginii dvs. de afaceri, puteți pierde cu ușurință mii de dolari inițial și chiar mai mult în veniturile dvs. potențiale. Pentru a vă dubla venitul și pentru a obține o prezență online perfectă, trebuie să creați un design web impresionant și ușor de utilizat. De aceea, noi decidem să împărtășim cu dvs. câteva practici și tehnici de design web cele mai bune pentru a vă ajuta să vă satisfaceți nevoile dvs. de afaceri. Vă vom arăta câteva resurse utile și vom evidenția modificările recente într-un design al unei pagini web de afaceri.

  • Design-ul dvs. ar trebui să fie proaspăt și unic
  • )

Primul lucru pe care un utilizator mediu îl are pe site-ul dvs. este un design web. De aceea ar trebui să fie simplu, ușor de utilizat și atractiv. Pe măsură ce site-ul dvs. reflectă marca și personalul dvs., în special, acesta ar trebui să fie corect structurat și proiectat. În caz contrar, riscați să vă pierdeți potențialii clienți și ulterior veniturile. Aveți cel puțin 30 de secunde pentru a vă angaja potențialul client. Acesta este motivul pentru care trebuie să implementați designul unic și atractiv pentru a atrage utilizatorul la prima vedere. Dacă aveți tendința de a utiliza designul de pagină web pentru șabloane, site-ul dvs. va arăta ca mii de alte site-uri de pe web și nu veți putea crea o afișare unică. Deci, pentru a fi mai bun decât competitorii de nișă de pe piață și pentru a vă salva unicitatea mărcii, trebuie să păstrați designul simplu, proaspăt și unic.

Mai mult decât atât, trebuie să luați în considerare ce impresie doriți să faceți și ce mesaj de conducere doriți să oferiți clienților potențiali. Pe măsură ce luați în considerare design-ul paginii dvs. de afaceri, asigurați-vă că aveți un design profesional al logo-ului. Logo-ul șablonului, precum și un design de pagină web de șablon nu vă vor oferi un rezultat bun, deoarece nu poate fi impresionant și unic.

  • Conținutul paginii de pornire

Când considerați conținutul pe pagina dvs. de pornire, asigurați-vă că coincide cu designul dvs. web. Nu supraîncărcați pagina de afaceri cu prea multe informații, deoarece vă puteți distrage potențialul client de ideea principală. Conform datelor statistice, procentul mediu de utilizatori de informații citiți atunci când deschid un site web pentru prima dată este de 28%. Aceasta înseamnă că suma medie a cuvintelor de pe pagina dvs. de pornire nu ar trebui să fie mai mare de 500. Luați în considerare cele mai relevante informații care pot ajuta utilizatorii să ia decizia de cumpărare și să scape de orice altceva. Mai mult, asigurați-vă că aveți o chemare la acțiune pe pagina de pornire a site-ului dvs.Ar trebui să sune ca "comanda acum" sau "abonați-vă. "Este un truc perfect de marketing care vă poate îmbunătăți vânzările.

În conformitate cu Google 2015 actualizarea anului, toate site-urile ar trebui să aibă un design receptiv la să fie disponibile pe telefoanele mobile și pe tablete. Prin crearea unui design receptiv, vă dublați șansele de a obține mai mulți clienți și de a ajunge la partea de sus a motoarelor de căutare. Pentru a vă face designul prietenos pe mobil, evitați să proiectați pagini pentru o dimensiune mare a monitorului sau pentru pagini care utilizează funcții mai complexe, cum ar fi ferestrele pop-up, navigarea complexă sau animația flash. Când creați versiunea site-ului dvs. mobil, trebuie să utilizați un design pur, fără elemente prea complicate. Decizia inteligentă este de a implementa un design plat care elimină gradienții și umbrele, făcând imagini și fonturi mai mici și mai ușor de citit Source .

December 22, 2017