Back to Question Center
0

Cum de a afla dacă afacerea mea are nevoie într-adevăr de un consultant organic SEO?

1 answers:

Mai devreme sau mai târziu, proprietarii de afaceri mici vor trebui să decidă dacă au nevoie de ajutor suplimentar pentru a-și menține prezența online sau pot face față singuri.

Înțelegerea a ceea ce este bun pentru afacerea dvs. poate fi o sarcină descurajantă. Astăzi, vă voi spune cum să determinați dacă serviciile de consultanță SEO sunt potrivite pentru afacerea dvs.De asemenea, voi dezvălui secretele de angajare a unui consultant SEO de calitate organică. După ce ați citit acest articol, vă va fi mai ușor să luați o decizie informată și bine gândită. Deci, mai aproape de punct.

organic seo consultant

Consultant de căutare ecologică: Am nevoie de unul?

Face unele cercetări de piață. Gândiți-vă la ce cuvinte cheie pot introduce potențialii clienți în bara de căutare Google pentru a găsi site-ul dvs. în mod organic. Puteți să vă referiți întotdeauna la servicii utile precum Consola de căutare Google și Moz pentru a cerceta fraze de cuvinte cheie potențiale și pentru a obține informații suplimentare despre cum să selectați cuvintele cheie potrivite. Dacă descoperiți că este greu pentru dvs. să faceți cercetarea cuvintelor cheie, atunci servicii de consultanță SEO în profunzime precum Semalt sunt exact ceea ce aveți nevoie. Acestea vor oferi o listă cuprinzătoare de fraze care să vizeze marca dumneavoastră.

Acordați atenție structurii site-ului dvs.

Dacă descoperiți că există numeroase expresii de cuvinte cheie de mare trafic pentru care potențialii clienți ar putea căuta să găsească resursa dvs., următorul pas ar fi să decideți dacă site- este deja creat pentru a sprijini o campanie SEO. Dacă da, bine pentru tine. Dacă nu, atunci mai bine angajezi consultantul SEO organic care va face o configurare corectă pentru site-ul tău.

Experții SEO sugerează că fiecare cuvânt cheie țintă ar trebui să aibă o pagină de destinație dedicată. Rețineți că este o idee proastă ca chestiile de cuvinte cheie să fie însoțite de fiecare pagină web, mai ales dacă acele cuvinte cheie nu reflectă ceea ce este vorba despre această pagină. De exemplu, dacă compania dvs. oferă produse electronice, poate fi necesar să creați o pagină de destinație dedicată pentru fiecare tip specific de produs pe care îl furnizați: laptopuri, telefoane mobile, tablete și linia continuă.

Elementele tehnice joacă, de asemenea, un rol crucial în succesul campaniei SEO. Dacă investiți în consultant SEO organic sub ipoteza că acest lucru va include doar cercetarea cu cuvinte cheie, gândiți-vă din nou. Viteza de încărcare a paginii, etichetele alt, dimensiunea imaginii și comprimarea fișierelor vor afecta, de asemenea, rezultatul eforturilor dvs. la sfârșitul campaniei dvs. de SEO.

organic seo

Concurența în afaceri: Scoateți-o afară

În final, înainte de angajarea consultantului SEO organic,. Nu uitați să aruncați o privire asupra autorităților de domeniu a resurselor care dețin în prezent pozițiile de vârf în căutarea organică. Dacă toate aceste site-uri au autorități de domeniu peste 80, iar resursa dvs. se află undeva în jur de 25, această expresie poate fi aproape imposibilă pentru a vă clasifica.

Concluzie

Pentru acele persoane care consideră că este copleșitoare pentru a promova site-ul lor și pentru a genera rezultate de calitate,. Amintiți-vă, o mică investiție ar putea câștiga mii de oameni pe drum Source . De ce să nu încercați atunci?

December 22, 2017