Back to Question Center
0

Care sunt momentele cele mai importante ale optimizării motoarelor de căutare pe web?

1 answers:

Internetul este mereu în creștere și în evoluție. În fiecare zi, oamenii încarcă tone de informații de calitate diferite în motoarele de căutare. Pentru a înțelege ce conținut poate fi benefic pentru utilizatori și pentru al distinge de spam, motoarele de căutare mari ca Google trebuie să-și îmbunătățească și să-și actualizeze în mod regulat algoritmii. Procedând astfel, acestea oferă o oportunitate atât pentru proprietarii de site-uri web, cât și pentru utilizatorii obișnuiți să beneficieze de date de calitate. În plus, actualizările obișnuite ale algoritmului permit motoarelor de căutare să penalizeze spam-ul și specialiștii în SEO-uri. Deci, pentru a rămâne pe partea de sus a jocului SEO, trebuie să fii conștient de toate noutățile din industria de optimizare a motorului de căutare web și să faci îmbunătățiri adecvate site-ului tău. În acest articol, vom discuta trei momente definitorii care au schimbat natura SEO și a face experții SEO să-și schimbe metodele de optimizare a site-ului.

web search engine optimization

Modificări drastice în optimizarea motorului de căutare pe web

Merită să spunem că în ultimul deceniu, actualizările algoritmului Google au modificat drastic regulile motorului de căutare optimizare. În timp ce unii comercianți online au scăzut scăderea clasamentului lor după actualizările Google, ceilalți proprietari de site cu vizionare au profitat de această ocazie pentru a-și îmbunătăți pozițiile pe SERP. Astăzi vom vorbi despre trei actualizări algoritmice cele mai puternice care au schimbat SEO de astăzi.

 • Prima actualizare Google Florida

Prima actualizare Google a avut loc în noiembrie 2003. Este cunoscut ca Google Florida update. Această actualizare a fost cea mai mare schimbare în clasamentul Google în acele vremuri. Scopul principal al actualizării din Florida a fost acela de a lovi specialiștii în SEO care încearcă să manipuleze clasamentele. Acesta a fost conceput astfel încât să evite o astfel de tehnologie de SEO de tip pălărie neagră ca umplutura de cuvinte cheie. Termenul de "umplutura de cuvinte cheie" a apărut încă din primele zile ale dezvoltării optimizării motorului de căutare. Este o tehnică umbroasă care permite webmasterilor să manipuleze clasamentele de căutare. Este un proces de introducere a anumitor cuvinte cheie sau a unui set de expresii cheie în conținut. Ca regulă, acești termeni de căutare nu au avut relevanță pentru conținut și au fost proiectați în mod special pentru motoarele de căutare, dar nu pentru utilizatorii obișnuiți. Aceste fraze pot fi repetate prin text atât de des încât sună nefiresc. Deci, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor cu ajutorul sistemului de căutare, Google a decis să penalizeze site-urile în care se observă umplerea cuvintele cheie. După această inovație, o mulțime de site-uri au pierdut traficul și au suferit foarte mult. A fost nevoie de o mulțime de timp și eforturi pentru proprietarii de site-uri pentru a restabili reputația surselor web. Cu toate acestea, a fost o lecție bună pentru cei care încearcă să încalce liniile directoare standard.

 • Google Panda update

Al doilea după mărimea și impactul său asupra lumii digitale a fost actualizarea Google Panda. A fost introdus în februarie 2011. Scopul principal al acestui filtru a fost acela de a evita ca site-urile web cu conținut de calitate slabă să se orienteze către rezultatele căutării TOP ale Google. Procedând astfel, Google ar dori să revină pe site-urile de înaltă calitate și relevante în zona TOP a SERP și să îmbunătățească experiența utilizatorului în timpul căutării. Această actualizare a fost afectată de până la 12% din rezultatele căutării. Cele mai mari platforme de internet cu un flux constant de trafic au pierdut mai mult de 50% din vizitatorii lor din cauza pozițiilor lor SERP. Această actualizare Google afectează numai acele site-uri web care au conținut de calitate inferioară. Pentru alte domenii, situația nu sa schimbat dramatic. Google a scos în evidență faptul că o calitate superioară și un conținut maxim relevant vor fi recompensate cu mai multe clasamente de top, în timp ce textele de calitate nerecuperabile de calitate inferioară vor fi penalizate. Panda sa concentrat în principal pe site-uri cu conținut subțire. Acest filtru a fost o modalitate bună pentru ca Google să vizeze fermele de conținut, tocmai pentru că a devenit o afacere mare în rezultatele căutării cu conținutul său non-unic de calitate scăzută, care avea tendința de a se clasifica datorită volumului mare. Violații majori ai regulilor nu s-au recuperat de la acest filtru Google până la această dată. În zilele noastre, Google dezvoltă Panda ca parte a algoritmului de clasificare. Acesta servește ca parte a unei actualizări lente, o durată lungă pe ciclu. Ca urmare, a devenit dificil să știți dacă un site suferă de actualizarea Panda sau nu.

 • Google Penguin update
 • Algoritmul Google Penguin lansat în aprilie 2012. Este un algoritm de webspam care a fost conceput pentru a penaliza pe cei care nu respectă liniile directoare Google. Când acest algoritm a intrat în vigoare, Google a emis următoarea declarație:

  ".acest algoritm reprezintă o altă îmbunătățire a eforturilor noastre de a reduce spamul web și de a promova conținutul de înaltă calitate. Deși nu putem divulga semnale specifice deoarece nu vrem să oferim oamenilor o modalitate de a juca rezultatele noastre de căutare și de a înrăutăți experiența pentru utilizatori, sfatul nostru pentru Webmasteri este să ne concentrăm pe crearea unor site-uri de înaltă calitate care să creeze o experiență bună pentru utilizatori și utilizează metode SEO de pălărie albă (GOOGLE). "

  A vizat site-uri web care folosesc scheme de link-uri frauduloase pentru a se plasa pe Google. Acei comercianți online și webmasteri care au obținut un suc de legătură la site-urile lor utilizând tehnici SEO de negru, cum ar fi cumpărarea link-urilor sau link-ul de agricultură au fost interzise. Când a fost lansată o actualizare Google Penguin, site-urile care au întreprins acțiuni pentru a elimina backlink-urile non-de calitate pot reveni la clasamente. Din partea ei, Google oferă o oportunitate de a elimina rapid și gratuit link-urile rău. Tot ce aveți nevoie este să implementați instrumentul Google Disavow links. Cei care au fost afectați de actualizarea Google Penguin au trebuit să aștepte până când acest algoritm a alergat din nou pentru a-și reveni în poziția de clasament.

  Acest algoritm afectează în continuare clasamentele site-ului deoarece calitatea și legăturile relevante reprezintă o parte importantă a sistemului Google de clasificare. Acesta este motivul pentru care vă poate costa reputația site-ului să pună în aplicare tehnologie SEO SEO negru-hat sau angaja echipa de SEO neprofesional. În prezent, actualizarea Penguin a mers mai ales după abuzul de legături și a afectat 3,1% din interogări Source .

  December 22, 2017