Back to Question Center
0

Ce sa schimbat în serviciile de asistență medicală în domeniul SEO?

1 answers:

Timpul zboară rapid. Nu este o surpriză faptul că SEO în domeniul sănătății sa schimbat foarte mult în ultimii ani. În articolul de astăzi, voi vorbi despre cele mai importante schimbări care au atins serviciile de afaceri SEO în ultimii ani, astfel încât ar fi mai ușor pentru furnizorii medicali să determine în ce mod ar trebui să actualizeze site-urile lor web. Deci, mai aproape de punct.

În 2017, numărul de pacienți care se îndreaptă spre web pentru a căuta o gamă variată de subiecte legate de sănătate

business seo services continuă să crească. Interogările de căutare ale utilizatorilor devin din ce în ce mai lungi și mai detaliate. Ca rezultat, Google se îmbunătățește la identificarea intenției utilizatorilor și la returnarea rezultatelor mai relevante.

Având în vedere observațiile menționate mai sus, putem face următoarele concluzii: motoarele de căutare preferă site-uri web cu conținuturi de lungă durată, originale, care rezonează cu publicul vizat. Deoarece motoarele de căutare de astăzi pot determina rapid nivelul de calitate al conținutului dvs., este foarte recomandat să vă concentrați asupra generării de texte informative și lizibile.

În ceea ce privește spitalele și practicile medicale, aceștia trebuie să se concentreze mai mult asupra intenției dincolo de anumite cuvinte cheie atunci când construiesc campania lor de SEO. Ancheta, optimizarea site-urilor web și ajustarea conținutului sunt trei lucruri pe care furnizorii de servicii de sănătate ar trebui să le ia în considerare, deoarece acestea se vor adânci mai profund în lumea SEO.

Importanța optimizării mobile și a legăturilor naturale

În 2012, Google a lansat o actualizare crucială. Totul se referea la clasarea site-urilor mai mari dacă folosesc tactici de legătură naturală. Cuvintele simple, atunci când serviciile de afaceri atrag linkuri SEO de calitate și își construiesc rețeaua atât în ​​mod natural cât și onest, câștigă autoritate Google sporită și se situează mai înalt în SERP. Rețineți că și conținutul trebuie să fie de înaltă calitate și relevant pentru căutările utilizatorilor. Rețineți: Google va ști dacă cineva a copiat text de pe un alt site.
Trei ani mai târziu, Google și-a schimbat și mai mult algoritmul de clasificare - motorul de căutare a început să ofere preferințe paginilor web optimizate pentru dispozitive mobile. Aceste practici medicale forțate să își optimizeze resursele și paginile de destinație pentru dispozitivele mobile pentru a-și menține clasamentul.

business seo

După cum puteți vedea, primul lucru pe care furnizorii de servicii medicale trebuie să le înțeleagă este motivul pentru care vizitatorii vin pe site-. Cel de-al doilea pas este cel al optimizării zonelor de site care necesită actualizare - acest lucru ar putea spori rangul dvs. de site. Odată ce ați înțeles răspunsurile pe care le caută pacienții, oferiți-le o poveste relevantă, indicând ce tactici vor funcționa în cazul lor cel mai bine. De asemenea, este o idee bună să aplicați date de analiză a site-ului pentru o mai bună vizibilitate.

După cum puteți vedea, viitorul SEO este totul despre context. Strategia dvs. SEO trebuie să se învârtă în jurul determinării nevoilor dvs. prioritare ale pacienților. Concentrați-vă pe crearea unui conținut valoros și interesant - mai devreme sau mai târziu, motoarele de căutare vă vor recompensa cu un rang de căutare ridicat. Asta este tot pentru acum. Dacă aveți întrebări sau doriți să împărtășiți ideile dvs. SEO pentru îmbunătățirea serviciilor de afaceri, nu fi timid să contactați echipa noastră Semalt. Ne place să auzim de la cititorii noștri Source .

December 22, 2017