Back to Question Center
0

Sunt servicii SEO ieftine pentru afaceri mici în condiții de siguranță?

1 answers:

În timp ce "preț scăzut SEO = pericol" este mai degrabă un mit decât o declarație reală, cazuri de SEO rău pentru un preț ieftin nu este mai puțin frecvente. Întreprinderile mici se pot referi în special la această problemă, deoarece multe agenții de SEO cu costuri reduse le vizează, de obicei, și întreprinderile locale, iar multe dintre ofertele lor sună foarte atrăgătoare pentru magazinele electronice și site-urile care încearcă să promoveze în nișe extrem de competitive.

 • Penalitate datorată Black Hat SEO
  • . Multe agenții de SEO care încalcă în mod conștient regulile Google cu cuvinte cheie spam, texte ascunse, uși și alte practici rele oferă de obicei prețuri scăzute pentru serviciile lor. Aceasta este partea din capcana lor: ei promite un impuls puternic la un cost atractiv și duc la stimularea promisă. O astfel de politică le aduce o mulțime de proprietari de site neexperimentați, care nu știu că creșterea în clasament obținută prin Black Hat SEO este temporară, iar scăderea majoră este inevitabilă.
  • Stagnare. Uneori, veți găsi servicii SEO cu cost redus pentru întreprinderi mici sau companii mari care nu sunt Black Hat. În schimb, acestea sunt limitate în opțiunile de promovare și toți pașii sunt îndeplinite de o echipă neexperimentată. Prin urmare, după ce atingeți un anumit punct, campania dvs. doar îngheață acolo, deoarece curatorii SEO nu știu de unde să meargă de aici. De asemenea, ei pur și simplu nu au mijloace să avanseze, la fel de scăzut preț = salariul scăzut.
  • Calitatea scăzută a conținutului. Conținutul joacă un rol major în optimizarea cuvintelor cheie, construirea de legături și creșterea ratei de conversie. Cu toate acestea, dacă conținutul dvs. nu este relevant, unic sau interesant de citit, inserarea cuvintelor cheie și a legăturilor nu va crește clasamentul. Din păcate, copywriting-ul inclus în serviciile low cost SEO pentru afaceri rareori implică cercetarea și editarea, deoarece o astfel de echipă nu are, de obicei, scriitori cu experiență. Prin urmare, nu vă așteptați rezultate extraordinare din conținutul plătit de 10 $ pentru.

  Această informație nu înseamnă că trebuie să evitați SEO la un preț accesibil și ieftin. Ce trebuie să faceți este să fiți conștienți de riscurile implicate atunci când căutați servicii de SEO cu costuri reduse pentru afacerea dvs. mică. Accesibilitatea nu este întotdeauna egală cu cea ieftină, iar politica corectă de stabilire a prețurilor nu este sinonimul înșelătoriei. În timp ce există agenții rău, care ruinează reputația firmelor SEO, vă vom ajuta să găsiți distincțiile.

  low cost seo for small business

  Ieftine vs la prețuri accesibile: care este diferența?

  Este posibil să se găsească SEO bun pentru un preț adecvat din nenumăratele agenții de calitate scăzută. Nu aveți nevoie să fiți un guru SEO sau să aveți un detector de minciuni la îndemână. O cercetare aprofundată este mai mult decât suficientă.

  • Compune o listă de agenții de SEO, care oferă asistență profesională la prețuri reduse pentru întreprinderile mici online;
  • comparați costurile și gama de servicii pe care le oferă pentru acest preț;
  • Uită-te în modul în care se promovează: dacă promite rezultate rapide și se supraexpiră, promisiunile lor sunt susceptibile de a fi bune pentru nimic;
  • A se vedea dacă toate agențiile au un portofoliu. Traversați companiile fără unul. Apoi, studiați proiectele pe care firmele au lucrat pentru a le evalua experiența. De asemenea, puteți vizita site-urile pe care agențiile le-au făcut pentru a vedea cât de bine se îndreaptă împotriva concurenților lor.
  • Contactați experții fiecărei agenții și vedeți ce tip de impresie fac, indiferent dacă sunt încrezători și prietenoși sau secreți, ambiguiți și grăbiți să vă facă să vă cumpărați produsele. Adresați-le întrebări care le-ar dezvălui cunoștințele despre regulile Google, procesul de promovare și tehnicile SEO. Îți promite rapid rezultatele fără a întreba chiar mai multe despre site-ul tău? Subliniază acestea în ceea ce privește cantitatea și rezultatele pe termen scurt?
  • Studiați fundalul și bio-ul companiei. În timp ce agențiile cu o experiență de 5 ani sunt preferabile, nu vă grăbiți să distrugeți firmele de 1-3 ani. Multe companii tinere sunt fondate de experții care au fost în afaceri timp de 10 ani. Acest punct ar trebui, de asemenea, să fie menționat în bio și blog-ul companiei dacă există unul.
  • Verificați recenziile. De obicei, toate companiile credibile își pun recenziile pe site-ul lor sau au un cont pe site-urile de revizuire pentru a permite utilizatorilor să lase feedback și să răspundă la acestea. Dacă o agenție, care oferă servicii de SEO cu costuri scăzute pentru întreprinderile mici online, evită interacțiunea cu comentariile, probabil că nu este sigur să se ocupe de.

  În zilele noastre, companiile de SEO vin într-o mare varietate și se apropie politica lor de prețuri în mod diferit. Prin urmare, în loc să vă întoarceți instantaneu de la echipele SEO, care vă oferă soluții necostisitoare, efectuați cercetările și vedeți echilibrul real al prețurilor și al calității Source . În caz contrar este posibil să pierdeți niște oferte uimitoare!

December 22, 2017