Back to Question Center
0

Ce este inclus în costul de audit SEO?

1 answers:

Mai devreme sau mai târziu, fiecare proprietar de afaceri recunoaște importanța efectuării unui audit SEO. În articolul nostru de astăzi, vom explica exact ce este auditul SEO. De asemenea, vom determina dacă aveți nevoie de unul și să ia în considerare costul acestuia. Deci, mai aproape de punct. Verificați ce este inclus în costul de audit SEO de mai jos.

SEO Audit: Cum funcționează?

Spre deosebire de un raport tradițional, un audit SEO este efectuat numai în scopuri de marketing.

Un audit SEO efectuat în mod corespunzător oferă o mai bună înțelegere a site-ului dvs., a paginilor web individuale și a traficului general. Experții pe bază de seminar vă recomandă să efectuați un astfel de control trimestrial sau la începutul fiecărui proiect.

seo audit cost

Cele mai bune beneficii ale unui audit de site

Identificarea domeniilor de performanță slabă a resurselor dvs. o modalitate perfectă de a descoperi care părți ale site-ului dvs. funcționează bine și care au nevoie de îmbunătățire. Puteți păstra zonele bune până la zgârieturi în timp ce îmbunătățiți zonele slabe ale site-ului pentru a vă ridica clasamentul. Raportul complet, analiza aprofundată a datelor și recomandările utile sunt de obicei incluse în costul auditului SEO. Toate acestea contribuie la îmbunătățirea performanței site-ului dvs.

Mai mult decât un studiu de cuvinte cheie

Pe lângă explicarea SEO-ului pe pagina, auditul SEO va lua în considerare, de asemenea,. Primul, SEO, include, de obicei, analiza cuvintelor cheie, URL-urilor, anteturilor și meta tagurilor. În timp ce ultimele două se referă la sitemap-ul și la utilizarea paginilor web.

Persoanele care intenționează să analizeze toate aceste aspecte pe cont propriu ar trebui să țină seama de faptul că întregul proces este probabil să dureze ore. Poate că nu ai nici timp, nici dorință pentru asta. Aceasta înseamnă că aveți nevoie de cineva care va efectua un astfel de audit pentru dvs.Firmele SEO profesionale vă pot ajuta cu asta.

O mai bună șansă de a fi găsit pe motoarele de căutare din punct de vedere organic

Auditul SEO este de fapt un cost mic pentru a găsi zonele pe site pentru a îmbunătăți. Puteți face aceste îmbunătățiri gratuit sau la un cost mai mic decât anunțurile și postările sponsorizate. De acolo, vă puteți construi publicul în mod organic. Vă împingeți în căutarea Google, ajutându-vă să obțineți resursele în fața mai multor ochi. Obținerea primelor câteva pagini ale rezultatelor căutării Google va însemna că mai mulți oameni vă vor vedea.

Nu sunteți sigur (ă) că utilizați frazele de cuvinte cheie relevante? Nu trebuie să vă faceți griji! Auditul SEO vă va spune cu promptitudine acest lucru. Este posibil să vă modificați expresiile de cuvinte cheie ori de câte ori doriți să vă asigurați că ajungeți în fața publicului țintă.

seo audit

Este timpul să obțineți auditul SEO!

Obținerea auditului SEO pentru site-ul dvs. este întotdeauna o mare decizie. Trebuie să înțelegeți că întregul proces este mult mai profund decât doar căutarea cuvintelor cheie pe site-ul dvs.În plus față de a spune dacă utilizați fraze-cheie-cheie pentru publicul dvs. țintă, SEO audit vă va spune dacă acestea sunt plasate pe dreapta. Aceasta este o șansă excelentă de a vă asigura că există o cantitate optimă de legături de înaltă calitate înapoi pe site-ul dvs.

Prin efectuarea auditului SEO în mod regulat, veți putea să vă îndepărtați de competiția dvs.Mai mult, auditul SEO este o modalitate perfectă de a vă îmbunătăți clasamentul în mass-media sociale, deoarece oferă toate informațiile necesare cu privire la modul de a vă face clienții potențiali să vă găsească când aveți nevoie de ele Source .

December 22, 2017