Back to Question Center
0

Ce măsuri pentru optimizarea motorului de căutare ar trebui să mă angajez?

1 answers:

Optimizarea eficientă a motoarelor de căutare (sau SEO) necesită o cunoaștere de bază a actualizărilor de algoritmi pe care Google le aduce în mod regulat. Fiecare practician SEO ar trebui să aibă capacitatea de a distinge care dintre cele zece strategii existente de implementat pentru a atinge obiectivul final până la sfârșitul unei campanii de SEO. Aceste cunoștințe vă vor ajuta să vă decideți mai bine ce măsuri trebuie să întreprindeți pentru o SEO eficientă.

În articolul de astăzi, experții Semalt vă vor spune despre cele mai eficiente strategii de optimizare a motoarelor de căutare care funcționează în 2017. Citește mai departe pentru a le cunoaște pe toate. Asadar, hai sa incepem.

effective search engine optimization

Trei metodologii SEO ce pot fi aplicate acum

1. Concentrați-vă pe indexarea semantică latentă

Indexarea semantică latentă, cunoscută și sub denumirea de LSI, este o metodă populară de SEO care vizează determinarea relației dintre concepte și termeni în conținut. El ajută Google și alte motoare de căutare să distingă semnificațiile multiple ale anumitor cuvinte și fraze.

Pur și simplu, LSI caută sinonime legate de cuvintele cheie de pe pagina web.

Chiar dacă LSI a fost folosit de peste douăzeci de ani în urmă, această practică este încă benefică pentru SEO de astăzi. Cuvintele cheie LSI sunt bune pentru îmbunătățirea clasamentului Google al paginilor dvs. web. În plus, ele sporesc posibilitatea ca rangul resurselor dvs. să dureze mult timp în SERP, precum și să vă protejeze site-ul de pedeapsă.

2. Introduceți cuvintele cheie în anteturi

Aceasta este, de asemenea, extrem de benefică pentru rezultate SEO mai bune, chiar dacă a fost introdusă pentru prima oară la sfârșitul anilor 90. Majoritatea specialiștilor SEO sugerează includerea acestei strategii în activitățile dvs. de zi cu zi, deoarece motoarele de căutare se așteaptă ca rubricile să includă indicii în subiectele principale ale paginii.

De ani de zile, singurele etichete relevante pentru titlurile SEO au fost H1 și H2. Lucrurile s-au schimbat în timp. În zilele noastre, există 6 etichete antet, variind de la H1 la H6 - fiecare denotă o scădere a importanței. H1 este una dintre cele mai importante, ar trebui să fie aplicată doar o dată pe pagină, de obicei pentru titlul postului. Fiecare element secundar succesiv ar trebui aplicat ca o subcategorie a celui de mai sus.

3. Luați în considerare legătura cu site-urile de autoritate

Nu există nici o negare: legăturile de ieșire îmbunătățesc clasarea și autoritatea site-ului dvs., dacă sunt utilizate corect. Cuvintele simple, legăturile de ieșire sunt acele linkuri care indică un alt domeniu de pe site-ul dvs. web. Legarea site-urilor autoritare ajută Google să vă înțeleagă nișa, precum și să sporească calitatea site-ului dvs., care joacă un rol esențial în SEO-ul site-ului dvs.

Legarea site-urilor de autoritate este una dintre cele mai bune modalități de a fi în legătură cu afacerile online având aceeași nișă.

seo steps

Înfășurare Up

Efectuarea SEO eficiente nu este la fel de dificilă cum ar părea la prima vedere. Aderă la recomandările menționate mai sus vă va ajuta să creați o strategie SEO mai bună decât cea pe care o aplicați în prezent.

În cazul în care aveți întrebări sau doriți să împărtășiți cu dvs. tehnici eficiente de SEO, nu fi timid să contactați echipa noastră Semalt Source . Ne place să auzim de la cititorii noștri!

December 22, 2017