Back to Question Center
0

Care sunt sfaturile pentru îmbunătățirea conținutului meu SEO?

1 answers:

Optimizarea motorului de căutare și conținutul sunt două noțiuni interdependente care influențează atât clasamentul site-urilor. Fără conținut optimizat și relevant, site-ul dvs. poate fi pierdut undeva pe pagina a 3-a sau chiar a 10-aa rezultatelor căutării, fără flux de trafic deloc. Nu contează dacă conduceți afacerea sau blogul local, trebuie să mergeți mai inteligent cu conținutul dvs.

Unul dintre cei mai importanți proprietari de site-uri care se confruntă cu construirea unei campanii de marketing de conținut este necesitatea de a scrie conținut optimizat pentru motorul de căutare și, în același timp, apel la utilizatorii obișnuiți. Conținutul ușor de citit și de calitate este MUST pentru site-urile web care se poziționează ca fiind reputate și competente în industrie. De aceea este esențială o relație strânsă între optimizarea motorului de căutare și conținutul relevant. În acest articol, veți găsi câteva tehnici de bază de copywriting SEO care pot face vizibilă site-ul dvs. pe motoarele de căutare.

seo content tips

sfaturi de conținut SEO

  • Creați-vă conținutul pentru publicul tinta este esențialul esențial în SEO pe care trebuie să îl luați în considerare în timp ce creați conținutul site-ului dvs.Trebuie să creați conținut care să apeleze la interesele clienților dvs. potențiali. Conținutul dvs. ar trebui să ajute utilizatorii să își rezolve problemele și să se potrivească perfect nevoilor lor. Nu înseamnă că toate postările dvs. ar trebui să fie dedicate produselor sau serviciilor dvs.Cu toate acestea, toate ar trebui să fie legate de industrie. Trebuie să vă afirmați ca expert în sectorul dvs. oferind cititorilor informații actualizate și de calitate. Procedând astfel, veți obține noi abonați care vor reveni întotdeauna pentru mai multe detalii.

Să ne imaginăm că potențialii dvs. clienți urmează site-ul dvs. din rezultatele căutării. Ar trebui să-i convingi să rămână pe el sau să meargă mai adânc pentru mai multe informații. Sarcina dvs. principală este să păstrați clientul pe site-ul dvs., angajându-l cu calitatea și conținutul util. În caz contrar, potențialul dvs. client poate da clic și poate crește ulterior rata de respingere a site-ului. În termenul său, o rată mare de respingere va avea ca rezultat poziții mai joase. Utilizatorii ar ști cu cine au de-a face. De aceea, trebuie să le oferiți toate informațiile relevante despre produsele și serviciile pe care le veți vinde în cel mai real mod. Asigurați-vă că implementați o tehnică de chemare la acțiune pentru a atrage utilizatorii. Mai mult, trebuie să însoțiți conținutul dvs. cu fotografii optimizate de calitate ale afacerii dvs.

Titlurile dvs. servesc ca o previzualizare a contactului principal. Este primul lucru pe care utilizatorii îl pot evalua. De aceea, titlurile dvs. ar trebui să fie convingătoare și atractive. Trebuie să includeți cele mai multe termeni de căutare pentru volumul de trafic în titlurile dvs. pentru a le face vizibile pentru crawlerele de căutare. Aveți aproximativ 60 de caractere pentru a transmite cele mai importante informații despre afacerea dvs.În plus față de titlul atractiv și bine optimizat, asigurați-vă că descrierile dvs. meta sunt angajate, relevante și elaborate în continuare pe tema principală a conținutului special.

Pentru a face ca conținutul dvs. să fie disponibil atât utilizatorilor, cât și celor de căutare, asigurați-vă că utilizați relevante pentru afacerea dvs. și termeni de căutare direcționați. Trebuie să le implementați în locații corecte, cum ar fi titlurile, metadatele, etichetele ALT, adresele URL și, de asemenea, prin conținutul în care acestea arată natural. Ar trebui să știți că motoarele de căutare evaluează calitatea și relevanța cuvintelor cheie, mai degrabă decât cantitatea lor. De aceea, nu ar trebui să vă amestecați conținutul cu termenii de căutare Source .

December 22, 2017