Back to Question Center
0

Există vreo sfaturi universale de e-commerce SEO?

1 answers:

SEO este o parte integrantă a dezvoltării și promovării site-urilor de e-commerce. Nu există nicio posibilitate de a vinde ceva online dacă site-ul dvs. este invizibil potențialilor dvs. clienți. Optimizarea motorului de căutare este cea mai eficientă pentru a spune tuturor despre afacerea dvs. și a atrage un trafic din ce în ce mai direcționat, care va converti în mod natural în vânzări. Înaltul rang pe motoarele de căutare, traficul mai bun și clienții pe care îi veți conduce în domeniul dvs.Nu există o abordare universală de optimizare pentru toate afacerile de comerț electronic. Fiecare proprietar de site web ar trebui să evalueze cu atenție site-ul său pentru a dezvolta o campanie promoțională personalizată. În acest articol, veți găsi câteva sfaturi universale SEO, care cel mai probabil vă vor oferi un avantaj competitiv față de alte companii din cadrul nișei de pe piață.

e-commerce seo tips

Ar trebui să dedicați etapa inițială a campaniei dvs. de optimizare pentru elementele de bază ale SEO. Acesta include cercetarea cuvintelor cheie, scrierea de conținut, optimizarea metadatelor și optimizarea paginilor de produse. Aceste esențiale de optimizare pentru motoarele de căutare vă vor ajuta să obțineți același câmp de acțiune ca și concurenții de nișă de pe piață. Cu toate acestea, dacă doriți să mergeți dincolo și să ajungeți la partea de sus a SERP, aveți nevoie pentru a pune în aplicare un SEO unic de e-commerce sfaturi.

  • Efectuați o descriere a calității produselor

Pentru a vă angaja potențialul client și a le face pentru personalul dvs., trebuie să creați descrieri de produse de calitate și frumoase. Trebuie să evitați tot ce vi se dă de la producător. Descrierile detaliate ale producătorului vor descuraja utilizatorii numai de la o achiziție. Trebuie să faceți pe oameni să viseze despre produsele sau serviciile dvs., descriindu-le în cea mai bună lumină posibilă. Trebuie să vă concentrați pe povestirea vizuală și scrisă, dezvoltând o voce pentru compania dvs.

  • Creați pagini de categorie atractive

Categoriile paginilor arată atractivă și îmbunătățește semnificativ structura și navigarea pe site. Este una dintre cele mai bune moduri de a iesi in evidenta in ceea ce priveste optimizarea motorului de cautare. Trebuie să vă conectați paginile de categorii din pagina principală, sugerând o căutare restrânsă a vizitatorilor site-ului dvs. de la început. Site-ul dvs. de comerț electronic poate include următoarele categorii - pentru femei, pentru bărbați, pentru sport, pentru copii, pentru copii, pentru cadouri și așa mai departe. Este recomandabil ca categoriile dvs. de site să aibă povestiri și alte informații utile pentru a ghida comportamentul potențialului client.

Creați videoclipuri cu produse în acțiune videoclipuri de marketing de calitate. Aceste videoclipuri nu numai că vă ajută să vă îmbunătățiți clasamentul site-urilor de comerț electronic oferindu-vă în plus căutări Google, dar vă oferă și posibilitatea de a le publica pe platforme sociale precum Facebook și YouTube. Astfel de videoclipuri sunt o modalitate perfectă de a îmbunătăți experiența utilizatorilor și de a le prezenta detalii particulare despre produsele pe care le comercializați. Mai mult, trebuie să arătați produsul în acțiune pentru a ajuta clienții să se vizualizeze folosind produsul și să văd ce este cel mai bine pentru produs Source .

December 22, 2017